Venezuelan Petron julkaisema 5 miljardin dollarin ICO-valkopaperi julkaistiin

mainos Phemex

Petro, Venezuelan öljyvakuutettu kryptovaluutta, julkaisi virallisen valkojulkaisunsa keskiviikkona. Erittäin odotettu asiakirja, jonka presidentti Nicolas Maduro allekirjoittaa, hahmottaa joukko-myyntimekanismin ja tunnusmallin, joita käytetään käynnistämään ethereumiin perustuva Petro helmikuussa. Valkoinen paperi on nyt käytettävissä tarkasteltavaksi.

Maduron 5 miljardin dollarin ICO – Petro

Venezuelan hallitus julkaisi keskiviikkona innokkaasti uuden kryptovaluuttansa Petron paperin. Petron saatavuus myyntiin 20. helmikuuta on Venezuelan presidentin yritys hallita öljyrikkaassa maassa vallitsevaa inflaatiota.

On odotettavissa, että Petron symbolinen myynti on suurempi kuin Filecoin, Tezos, EOS ja jopa Telegram. Tarkalleen sen arvo voi olla sama kuin ICO: lta viime vuonna kertynyt kokonaistulo. Yhden 60 dollarin kiinteän PTR: n hinnan vuoksi, joka vastaa öljytynnyriä, se tulee olemaan vielä kalliimpi kuin 50 dollarin Bitconnect X etsii ICO: ta.

Lisäksi petron luojat lupaavat, että se ei ole Ponzi-järjestelmä, kuten täällä väitetään:

“Petro antaa sijoittajille mahdollisuuden päästä salaustuotemarkkinoille sisäisen arvon instrumentilla, joka on turvallisempi, vakaampi ja alttiimpi perusteelliselle analyysille, koska se liittyy laajasti tunnettuun teollisuuteen ja soveltuu siksi käytettäväksi suurissa yrityksissä. ja jopa arvon säilyttäjinä. “

22-sivuinen valkopaperi on taitavasti kirjoitettu ja siististi muotoiltu, mikä tekee siitä todella merkittävän. Se ei sisällä sellaisia ​​sanoja kuin häiritsevä tekniikka, mutta siitä puhutaan paljon estoketju. Vaikka etenemissuunnitelmaa ei ole, Venezuelan virallisessa asiakirjassa on olemassa kaikki muut valkoisen paperin tarpeet..

Haastattelussa tiede- ja teknologiaministeri Hugbel Rao kuvailee asiakirjaa ”merikarttana” niille, jotka ovat kiinnostuneita uudesta digitaalisesta valuutasta. Hän mainitsi lisäksi, että kaikki tekniset yksityiskohdat ovat verkkosivustolla www.elpetro.gob.ve.

Lisäksi petroryhmä on erittäin luottavainen digitaalisesta valuutastaan, mikä näkyy tässä:

“Petro on paljon kunnianhimoisempi projekti kuin muut digitaalisesti vaihdettavat valuutat, kuten digix (kultatakainen) tai sidos (dollareilla tuettu), koska se avaa mahdollisuuden käyttää muita varoja valuutan varmuuskopioimiseksi. Johtuen salaustekniikan tilanteesta, jossa valtion pakotteet (ei-valvonta) omalla alustallaan, instrumentilla on valtava käyttöönottopotentiaali, ja pelkästään Venezuelassa on noin 31 miljoonaa ihmistä, eli kymmenen kertaa suurempi kuin maailmanmarkkinat. kryptovaluutoille. “

Petro ICO Whitepaperin tärkeimmät ominaisuudet

Valkoisella paperilla on hämmästyttäviä kohtia, jotka kannattaa mainita:

Noin 100 miljoonaa PTR: ää luodaan ja jokainen jaetaan 100 miljoonaan osaan. Pienintä petro-yksikköä kutsutaan meneiksi, joka on pohjimmiltaan toiseksi puhuttu kieli Venezuela. Ennakkomyynnissä noin 38,4% rahakkeista on käytettävissä 20. helmikuuta lähtien, kun taas 44% on käytettävissä kuukautta myöhemmin ja Venezuelan valuutanvalvoja ja siihen liittyvät toiminnot säilyttävät loput..

Lisäksi molemmille myynneille on tarjolla useita alennuksia. Hallitus on myös luvannut hyväksyvänsä sen maksutapana.

“Venezuelan Bolivarian tasavalta takaa, että se hyväksyy Petron [sic] kansallisten verojen, maksujen, maksujen ja julkisten palvelujen maksamisen muodossa, ottaen viitteeksi edellisen päivän Venezuelan korin tynnyrin hinnan. prosenttialennus. “

Petro ERC20: na on kaupankäynnin kohteena DEX: issä, ja se voidaan jopa listata suurissa muissa kuin Yhdysvaltojen pörsseissä. Huolimatta siitä, että valkoisella paperilla on tunne optimistisuudesta, tunnuksen takana on ICO Tämän lisäksi öljyvarannot tekevät siitä todella monimutkaisen ja kyseenalaistavat sen toteutettavuuden.

Luuletko petron menestyvän? Sijoittaisitko tähän ICO: han? Kerro meille ajatuksesi alla olevasta kommenttiosastostamme! 

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoitus kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

 Seuraa meitä osoitteessa

Viserrys , Facebook , Reddit

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me