Vitalik udforsker vækst i Ethereum-netværket siden 2017, hvad er det næste i 2020?

reklame Phemex

De sidste tre år er flyvet hurtigt forbi, da kryptoindustrien var vidne til en af ​​de hurtigst voksende perioder nogensinde. Siden ramt af all-time højde i pris i december 2017 – januar 2018, har Ethereum oplevet accelereret vækst i samfundet og udvikling af platformen, og Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum, tog til Twitter for at se tilbage på nogle af de fremskridt, der er gjort i det forløbne år.

Vitalik ser tilbage på Ethereums succes siden 2017

Vitalik opførte flere projekter, der har sikret den fortsatte vækst i blockchain siden Bull Run i 2017 i en kort taknemmelig tweet. Maker, Uniswap, zero-knowledge (ZK) rollups og testnettene på det planlagte bevis for indsats (PoS) -netværk gjorde nedskæringen. Vitalik opfordrede imidlertid projekterne til ikke at miste deres fremskridt i udviklingen eller risikere at “indhente” andre projekter.

Ting Ethereum har i 2020, som det ikke gjorde i 2017:

* Uniswap

* https://t.co/wwBUgU78ob

* Status

* MakerDAO

* ZK Rollups (f.eks. Loopring), >2k TPS kapacitet

* PoS-testnet

* Onkel priser < 10% med 10 m gasblokke

* Gitcoin-tilskud

Flyt målstolperne hurtigere, ellers henter vi ind!

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 27. marts 2020

Som svar på tweetet ovenfor ser vi nærmere på den accelererede udvikling foretaget på den største smarte kontraktplatform og de kommende lanceringer på netværket.

Ethereum om sine bedste år siden lanceringen

Et antal læsere kan hævde, at ETH-netværket nåede sit højdepunkt i 2017 under det massive bullish løb. I betragtning af sin stigning til $ 1.400 i denne periode kan argumentet holde, men den vedvarende vækst på netværket, da det selv under kryptovinteren i 2018 viser, at Ethereums bedste år var siden den hidtil usete opadgående tendens.

A. Eksponentiel vækst i Defi-rummet

Værdien og antallet af Ethereum-baserede decentrale finansieringsapplikationer er steget til utrolige højder siden 2017. På sit højeste havde Defi-produkter som Maker, Synthetix og Uniswap mere end 1 mia. USD i aktiver, en voldsom vækst fra de 5 USD, de havde i Oktober 2017. Ja, $ 5 dollars!

Billede: Defipulse

I øjeblikket ligger den samlede værdi låst i Defi-produkter på $ 624 millioner USD.

B. ZK-Rollups når 2000 tps

Et andet område, der er vidne til øget innovation og udvikling, er nul-vidensoprulning, en anden lagsløsning til at øge skalerbarheden af ​​Ethereum blockchain. I løbet af de sidste tre år har ZK-rollups som Loopring været i stand til at teste over 2000 transaktioner pr. Sekund, et stort skridt fra 7-15 tps Ethereum gennemfører.

C. ERC-20 baserede stabile mønter

En af de største resultater med Ethereum i de sidste tre år skal være stabile mønter som Tether (USDT), der flytter til kæden. I øjeblikket beløber stabile mønter på Ethereum blockchain sig til over $ 4,5 milliarder – USDT fører pakken med $ 4,1 milliarder. Antallet af stabile mønter på Ethereum før 2017 er også steget fra omkring 10 i starten af ​​2017 til over 50 i skrivende stund..

Vitalik baserede imidlertid den “centraliserede karakter af nogle af disse stabile mønter med angivelse,

Det er også imponerende, selvom imo nogle af de centraliserede stablecoins hverken afspejler tillid / autoritetsminimerende decentraliseringsværdier af ethereum eller traditionelle værdier for god centraliseret regeringsførelse, så jeg foretrækker ikke at understrege dem

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 27. marts 2020

Der er en lang række udviklinger siden 2017, herunder orakler, dannelsen af ​​Gitcoin-tilskud og skiftet til proof-of-stake-netværket (ETH 2.0), som forventes lanceret i år.

Hvad næste for Ethereum i 2020?

I starten af ​​året forsikrede Vitalik samfundet om, at netværket er stærkere end nogensinde midt i rumlen på den mislykkede lancering af ETH 2.0. Ethereums overgang til PoS er klar til at blive afsluttet i år ifølge tidligere rapporter, der signalerer en ny æra for den næststørste krypto.

Desuden bygger flere projekter fortsat på platformen, såsom en centralbank digital valuta (CBDC) platform, eThaler, som har til formål at give regeringer en centralbank til forbrugerportal for lettere og effektive betalinger.

Del med os den kommende udvikling på Ethereum i 2020 nedenfor.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me