Tänään salauksessa: Elad Roisman uudeksi SEC: n puheenjohtajaksi Ripple Partners reagoi SEC-oikeusjuttuihin Binance Korea sammuu Bitcoin pysyy yli 23 000 dollaria

mainos Phemex

Eilen SEC-oikeusjuttu Ripplea vastaan ​​dominoi tänään otsikoita, kun useat sen tärkeimmistä strategisista kumppaneista käsittelivät virallisesti asiaa ja tarjosivat kantaa suhteeseensa salausyhtiön kanssa. Toinen tärkeä uutinen, joka pääsi otsikoihin, oli uuden SEC-puheenjohtajan ilmoitus sen jälkeen, kun entinen oli poistunut aikaisin. Tarkastellaanpa päivän tärkeimpiä tarinoita,

  • Elad Roisman korvaa Jay Claytonin uudeksi SEC: n puheenjohtajaksi
  • Ripple-avainkumppanit SBI Holdings ja MoneyGram vastaavat SEC-oikeusjuttuun.
  • Binance Korea sulkeutuu vuoden sisällä avaamisesta alhaisen kaupankäyntimäärän vuoksi.
  • Bitcoin on edelleen yli 23 000 dollaria, kun taas XRP laskee alle 0,25 dollaria.

Salakirjoittajat Elad Roisman siirtyy SEC: n uudeksi puheenjohtajaksi

Elad Roisman on uusi turvallisuus- ja vaihtotoimikunnan puheenjohtaja (SEC), joka korvaa Trumpin nimittämän Jay Claytonin. Salausyhteisö otti Roismanin nimityksen vastaan ​​hyvin, koska hänen tiedetään olevan bitcoinia suosivia ja yleensä kryptovaluuttoja. SEC-komission jäsen Hester Pierce rikkoi uutiset.

Onnittelut, puheenjohtaja Roisman! Odotan innolla johtoasi SEC: ssä.

– Hester Peirce (@HesterPeirce) 24. joulukuuta 2020

Jay Claytonin oli tarkoitus erota kesäkuuhun 2021 mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentinvaalien tulosten vuoksi Clayton on päättänyt toimikautensa 6 kuukautta aikaisemmin. Claytonin toimikausia pidettiin hieman taantuvana, ja salausyhteisö ensisijaisesti pidätteli häntä useiden Bitcoin Exchange Traded Fund (BTC ETF) -ehdotusten hylkäämisestä. Toisaalta uuden puheenjohtajan nähdään salauksen puolesta, ja monet uskovat voivansa tasoittaa tietä positiivisille säädöksille toimikaudellaan.

Ripple Key Partners SBI Holdings ja MoneyGram reagoivat SEC-oikeusjuttuihin

SEC-oikeusjuttu Ripplea ja kahta sen johtajaa vastaan ​​ovat tällä hetkellä kuumin aihe salaustilassa. Eilen useat pörssit ilmoittivat XRP-tunnuksen poistamisesta, kun taas tänään kaksi sen tärkeimmistä strategisista kumppaneista, SBI Holdings ja MoneyGram, käsittelivät myös virallisesti asiaa, mutta antoivat melko vastakkaisia ​​vastauksia.

SBI Holdings laajensi ehdotonta tukeaan Ripplelle ja vakuutti, että vaikka oikeusjuttu menee heitä vastaan, heidän ei tarvitse huolehtia, koska 90% sen asiakkaista on Yhdysvaltojen ulkopuolella, kun taas 80% sen tuottamista rahalähetyksistä tulee myös Yhdysvaltojen ulkopuolelta . Toisaalta MoneyGram noudattaa varovaisuutta ja ehdotti, että he odottavat oikeudenkäynnin etenemistä, ja siihen asti he eivät käytä sen rahalähetyskäytäviä. He väittivät, että vaikka Ripple on yksi heidän tärkeimmistä rahalähetyskumppaneistaan, he eivät käytä ODL-palveluitaan.

Binance Korea lopettaa toimintansa vuoden kuluessa käynnistämisestä

Binance tänään ilmoitti korealaisen tytäryhtiönsä, joka tunnetaan myös nimellä Binance KR, sulkeminen alhaisen kaupankäyntimäärän ja likviditeetin vuoksi vuoden kuluessa sen perustamisesta. Virallinen ilmoitus luettiin,

Binance KR lopettaa paikallisen valuutanvaihdon vähäisen käytön ja määrän vuoksi rajoitetuilla BKRW-kaupankäyntiparilla, mikä johtaa sen käyttäjien maksuvalmiuteen.

Binance ilmoitti myös sulkemisaikataulusta, jota asiakkaat eivät voi käyttää tilinsä pörssissä. Päättymisaikataulu on seuraava:

  • BKRW-latauksen sulkeminen ja uudet rekisteröinnit Binance KR: ssä: 24. joulukuuta 2020 klo 13.00 KST
  • Kaikkien kauppapalvelujen sulkeminen Binance KR: ssä: 10. tammikuuta 2021 klo 13.00 KST
  • Kova sammutus (odotettavissa): 29. tammikuuta 2021 klo 13.00 KST
  • BKRW / BUSD Liquid Swap- ja BKRW-kaupankäyntiparien poistaminen: 29. tammikuuta 2021 klo 13.00 KST

Bitcoin on edelleen yli 23000 dollaria, kun taas XRP-nenälaitteet ovat alle 0,25 dollaria

Salausmarkkinat olivat tänään palautustilassa eilisen huomattavan kaatumisen jälkeen Ripple-oikeusjutun takia, jonka mukaan kolmanneksi suurin kryptovaluutta menetti asemansa Tetherille 40%: n hinta-kaatumisen vuoksi. XRP ennen SEC-oikeusjuttua vakiintui yli 0,50 dollarin, mutta laski 0,25 dollariin ja käy tällä hetkellä kauppaa 0,26 dollarilla.

Toisaalta Bitcoin säilyttää edelleen asemansa 23 000 dollarin yläpuolella huolimatta siitä, että suurin osa altcoineista rekisteröi kaatopaikan, jossa eilen oli likvideoitu satoja miljoonia arvoja..

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me