Kuinka AAX, OKEX ja Bitfinex johtavat innovaatioita salauspörssimarkkinoilla

On vaikea laittaa tappia vaihtojen lukumäärä toimii salausmarkkinoilla, koska näiden yksiköiden luomiseen ja toimintaan ei sovelleta globaaleja standardeja. Useimmissa tapauksissa yksilö tai ihmisryhmä, jolla on oikeat laskenta- ja ohjelmointitaidot, voivat hyödyntää salaussääntöjen puutetta tietyissä paikoissa luomaan vaihtoa ja aloittamaan digitaalisten omaisuusparien luetteloinnin. Siksi kauppiaat ovat vaarassa menettää omaisuutensa salakirjoitusyritysten epäpätevyyden ja epäpätevyyden vuoksi.

Asiat ovat kuitenkin etsimässä salausalueen sääntelyn valvonnan ilmeisen lisääntymisen ansiosta. Sellaisena se on pakottanut nämä yhteisöt investoimaan aikaansa ja resurssejaan innovatiivisiin aloitteisiin, joiden tarkoituksena on lisätä vaatimustenmukaisuutta tai optimoida asiakkaiden kokemuksia. Tässä tunnistan tapaukset, joissa salauksenvaihto on noussut tehtävään ja tuonut käyttöön salauksen valtavirran kannalta ratkaisevia innovaatioita.

Miksi salauksenvaihdon on jatkettava innovatiivisten ominaisuuksien toteuttamista?

Salausvaihdon on paitsi työnnettävä uusia kertomuksia pysyäkseen erittäin kilpailukykyisessä ympäristössä, myös niiden on otettava käyttöön uusia ominaisuuksia, jotta voidaan varmistaa dynaamisuus kriittisissä tilanteissa, jolloin maailmantalouden tila on epävarma. Toisin sanoen, ei riitä, että sisällytetään uusia ideoita vain saadaksesi edun kilpailijoihin nähden. Pörssien on ymmärrettävä, että salausmarkkinat ovat edelleen muodostumisvaiheessa. On olemassa monia tekijöitä, jotka voivat muuttaa status quoa ja määrittää uudet salausvaihtomaiseman paradigmat.

Ensinnäkin sääntelyvalvonnan ilmaantuminen eri puolilla maailmaa pakottaa salauksenvaihdon parantamaan peliäan ja asettamaan tiettyjä toimenpiteitä kauppiaiden turvallisuuden takaamiseksi. Vuosien mittaan tämä on pakottanut salauksenvaihdon noudattamaan KYC-standardeja, joita aiemmin pidettiin ristiriitaisina salausmarkkinoiden olemuksen kanssa. Taloudellinen epävarmuus on toinen syy, miksi salauksenvaihdon pitäisi jatkaa kokeilua uusilla tekniikoilla. Esimerkiksi COVID-19-pandemia ja sen jälkivaikutukset maailmantalouteen ovat työntäneet vaihdon romahduksen partaalle ennennäkemättömän selvitystilan kysynnän seurauksena. Epäilemättä vaihdolla, jolla ei ole tarpeeksi vankkoja järjestelmiä tällaisen rasituksen käsittelemiseksi, on paljon vaikea selviytyä tulevina vuosina.

Mitkä ovat viimeisimmät salausvaihtomarkkinoilla kirjatut innovaatiot?

AAX ottaa käyttöön Lontoon pörssin vastaavan koneen

Yksi tekijöistä, joita käytetään salauksenvaihdon tehokkuuden arvioinnissa, on nopeus. Tämän mielipiteen voimakkuuden vuoksi, AAX, Hongkongissa toimiva pörssi on sisällyttänyt Lontoon pörssiryhmän LSEG-tekniikan nopeuttamaan tilausten vastaavuutta. Salauspörssi, joka tarjoaa spot-, OTC- ja futuurit kasvavalle asiakaskunnalle, on tehnyt tämän sisällyttääkseen tilausten vastaavuusominaisuudet tunnettujen perinteisten markkinoiden tasolle. Alusta uskoo, että tällainen toimenpide tarjoaa sille institutionaalisen tason suorituskykykyvyn, josta on tullut tärkeintä Bitmexin kaltaisissa pörsseissä tapahtuneen voimakkaan hintavaihtelun lamauttavan vaikutuksen jälkeen. 

Mukaan raportit, Tämän kehityksen avulla pörssi voi asettaa erittäin matalan viivästyslaskennan, 0,0005 sekuntia Futures-kaupankäyntialustalleen. AAX on ensimmäinen vaihdon, joka sisällyttää tämän tekniikan ja on ensimmäinen, joka ottaa sen käyttöön pilvessä, ja se liittyy futuristisiin salausyrityksiin, jotka työskentelevät kehittämällä uusia tapoja varmistaa, että salaustuotteista tulee houkuttelevia yleisölle. 

AAX listaa PhiGoldin (PGX) 31. maaliskuuta 2020 alkaen. AAX-joukkueen osalta:

“Pörssi valitsi PGX: n ensimmäiseen hyödykerahoitustunnusluetteloonsa, koska projekti on vahvasti AAX: n tehtävän mukainen yhdistää salaus maailmanlaajuiseen rahoitukseen. Antamalla kauppiaille mahdollisuuden sijoittaa kultaan ennen sen hankkimista kultakaivoksesta, kuten kiinteistöjen ostamisesta suunnitelman ulkopuolelta, PhiGold mahdollistaa tehokkaasti kullan ostamisen alennuksella. ” 

OKex lanseeraa julkisen lohkoketjun Creative Token -mallilla  

OKex on menestyksekkäästi laajentanut toimintaansa käyttöönotto sen blockchain-verkko, Okchain. Toisin kuin muut vaihdot nykyisten ketjujen kanssa, OKex on päättänyt keskittyä todellisten käyttötapausten määrittämiseen tekijäksi, joka on vastuussa sen alkuperäisen tunnuksen arvon noususta pikemminkin kuin pelkkä keinottelu. Siksi OKex on valinnut konsolidoinnin Delegated-Proof-of-Stake DPoS -menetelmänä mekanismina, joka ohjaa OKT-tunnusten luomista ja verkon sisällä aktivoitujen tapahtumien validointia. 

Toinen vaikuttava saavutus tässä kehityksessä on se, että OKchain otti käyttöön moniketjuisen arkkitehtuurin skaalautuvuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Ja niin, Okchain on ihanteellinen vaihtoehto kehittäjille, jotka haluavat ottaa käyttöön dappit riippumatta vankasta taustalla olevasta infrastruktuurista tai kestävästä merkkitaloudesta. He ohittivat äskettäin BitMEX: n salakirjoituksena, jolla oli korkein Bitcoin-futuurimäärä.

Bitfinex toteuttaa markkinoiden valvontajärjestelmän

Ei ole enää uutinen siitä, että salamarkkinat ovat alttiita manipulaatioille ja hintojen taklaukselle. Tämän valossa, Bitfinex on otettu käyttöön oma markkinoiden valvontajärjestelmä nimeltä Shimmer. Kuten kertomuksissa selitetään, tämä mekanismi auttaa estämään markkinoiden hyväksikäyttöjärjestelmät vaihtoalustalla. Pohjimmiltaan Bitfinex pyrkii hillitsemään häiritseviä markkinatrendejä, kuten kerrostusta ja pesukauppaa, sekä parantamaan avoimuutta ja eheyttä.

Mukaan Cryptotoast, Bitfinex käytti Rust-ohjelmointikieltä, joka on ihanteellinen nopeaan käsittelyyn ja kaupalliseen käyttöön tapauksissa Shimmer-protokolla. Näin ollen tämä on tarkoituksellinen siirto Bitfiniexin sijoittamiseksi institutionaalisesti taipuvaiseksi vaihtoalustaksi. 

Paxful integroi ketjuanalyysireaktorin

Häiritsevä ja Chainalysis, joka oli aiemmin paljastanut, että P2P-salausmarkkinapaikat ovat riskialttiita hajautettujen prosessien yleisyyden vuoksi, äskettäin ilmoitti yllättävä kumppanuus korkean riskin liiketoimien suodattamiseksi ja tunnistamiseksi jälkimmäisen P2P-kaupankäyntialustalla. Päätös integroida Chainalysisin valvontateknologia kaupankäyntialustalle lisää Paxfulin uskottavuutta maailmanlaajuisena ja uskottavana pääsypisteenä salausmarkkinoille.

Huobi esittelee selvitysmekanismin

Salausmarkkinoiden kaatumisen jälkeen, Huobi teki aloitteen esitellä selvitysmekanismi, joka keskeyttää osittain kaupankäynnin osittain ajanjaksoina, jolloin markkinat rekisteröivät ennennäkemättömän volatiliteetin. Tämä järjestelmä lopettaa kaiken selvitystilan ja sulkee elinkeinonharjoittajan asemat aina, kun volatiliteettitaso nousee äkillisesti kuten tässä kuussa..

Huobi uskoo, että tällaiset piikit voivat aiheuttaa kauppiaiden paniikin ja käynnistää ketjureaktion, mikä saattaa vaarantaa heidät. Ihmiset, jotka tuntevat tämän ilmiön perinteisillä osakemarkkinoilla, ovat yhtä mieltä siitä, että Huobi on tehnyt muutoksia tavanomaisiin virrankatkaisimiin ja kehittänyt uuden järjestelmän, joka on ihanteellinen salausmarkkinoille.

Lopulliset ajatukset

Salauspörssit ovat menestyneet sellaisten aloitteiden virran seurauksena, joilla pyritään parantamaan kaupankäyntialustojen suorituskykyä ja laajentamaan niiden toiminta-alaa. Tässä artikkelissa korostettu kehitys on vain kourallinen tapaustutkimuksia, jotka esittävät salauksenvaihdon innovatiivista kykyä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me