Betyder den nylige rally, at Bitcoin er indstillet til store gevinster?

Bitcoin ramte overskrifterne i slutningen af ​​2017, da den nåede så højt som $ 20.000, da kryptokurrencymani overtog verden. Fra nyhedsmedier til berømtheder havde alle en mening som pioner inden for digital valuta tilføjet + 1000% i løbet af et par uger. Denne utrolige stigning oplevede, at andre kryptokurver postede endnu mere imponerende gevinster, Ethereum nåede $ 1300 og steg fra kun $ 10 et par måneder tidligere. Men sådanne samlinger skal slutte, og da 2018 kom, faldt Bitcoin, Ethereum og de fleste andre kryptokurver tilbage i pris og fortsatte hele året.

Da 2019 begyndte, var Bitcoin faldet til $ 3.200, hvor Ethereum svævede omkring $ 100, og mange eksperter fortalte os, at det var det, interessen for kryptokurver var forbi, og den eneste vej var nede. Men virkeligheden er, at der bag kulisserne er sket meget for Bitcoin selv og blockchain og med dem hele kryptovalutaindustrien. Store finansielle institutioner har forpligtet sig til digitale aktiver og blockchain med initiativer som Bakkt-platformen, mens Facebook, som en virkelig almindelig organisation, i øjeblikket er i de tidlige stadier af udviklingen af ​​deres egen kryptokurrency. Og drikkevarefirmaet PepsiCo implementerer blockchain-løsninger i deres produktionsprocesser.

Dette er ikke tegn på en industri i krise, det modsatte faktisk, og selvom det kan være en overraskelse for nogle, har Bitcoin oplevet en bemærkelsesværdig stigning i prisen, da vi bevæger os ind i andet kvartal af året, bryder forbi $ 5.000 og stiger over en strategisk modstandsværdi på $ 5.700.

Så betyder det, at vi vil se en anden enorm prisrally for Bitcoin og andre kryptokurver, eller er det en anden falsk daggry? For alle, der tænker på at bruge en Bitcoin udveksling, og specielt margenhandel enhver kryptokurrency i 2019, forstå sandsynligheden for en ny rally-sag. For at finde ud af hvad der vil ske, skal vi se på Bitcoins historie.

Bitcoin-prisbevægelse

Når man ser på prisen på Bitcoin eller enhver anden kryptovaluta, er det vigtigt at huske, at de er en helt ny form for aktiv. Bitcoin opstod først i 2009, det reagerer anderledes på økonomiske forhold end aktier, aktier, endda fiat-valutaer på valutamarkedet. Det eneste, der kan give os en indikation af, hvad Bitcoin-prisen vil gøre i fremtiden, er, hvordan den opførte sig tidligere. For dem af os, der tænker på at handle Bitcoin på en kryptokursudveksling, har vi en tidlig idé om, hvordan den sandsynligvis vil bevæge sig, os klar til et nyt rally og maksimerer overskuddet.

Så hvis vi undersøger den aktuelle Bitcoin-pris, kan vi se efter mønstre. Den første ting at bemærke er, at Bitcoin ved at indstille en ny årlig højde brød ud af en nedadgående tendens, der har varet 18 måneder siden 2017-højden på $ 17.000. Teknisk analyse antyder, at dette er et tegn på en trendændring, i dette tilfælde en svingning tilbage til et stigende marked.

Det er dog vigtigt, at hvis vi ser på glidende gennemsnit på 50 dage og 200 dage, ser vi også, at de 50 dage lige er krydset gennem 200-dages linjen og holder sig over den. Du kan se det i nedenstående skema:

Sidste gang dette skete var i oktober 2015, Bitcoin fortsatte med at øge værdien med mere end 70% ved udgangen af ​​året. Så den tekniske analyse antyder, at Bitcoin vil stige i værdi. Dette lyder godt for alle, der ønsker at tage stilling til en Bitcoin-udveksling, men hvad har Bitcoin gjort tidligere, er der et mønster, vi kan se?

Et mønster er der, fra den første lancering har Bitcoin vist ensartet adfærd. Det giver enorme gevinster, selv det første Bitcoin-rally, der går fra $ 0,10 til $ 10 er en enorm prisstigning, hvis ikke en, der tiltrak medieinteressen for 2017-numrene. Derefter fortsætter det med at falde tilbage og mister i gennemsnit 80% af sin højeste værdi og samler derefter til sidst igen og altid opnår betydelige nye højder. Faldet efter 2017-rallyet, fra højt til eventuelt lavt, var 84%, lige i tråd med tidligere prisbevægelser.

At være forberedt

Så selvom intet nogensinde er sikkert, især med kryptokurrencypriser, kan der muligvis opstå en ny uptrend. Hvad kunne vi forvente af det, hvis det sker? Igen kan vi se tilbage på tidligere opadgående tendenser for at få en idé om, hvad der kunne ske. I hvert eneste tilfælde, hvor Bitcoin har brudt sin nedadgående tendens og samlet sig, har det skabt nye all-time højder. Hvis det fortsætter dette mønster, vil det næste rally, når det finder sted, overstige $ 20.000 forrige rekordhøjeste.

Selvfølgelig er det vigtigt at huske, at der ikke er nogen garanti for, at Bitcoin følger de mønstre, den har vist før, men ligeledes er der intet, der tyder på, at det ikke vil. Den anden vigtige ting at huske er, at dette ikke kun gælder for Bitcoin selv, men for kryptokurver generelt. Når Bitcoin tidligere har været samlet, så har altcoin også steget i værdi.

For enhver, der handler med kryptokurver eller ønsker at starte, er dette et fremragende sted at starte, for at være klar til enhver fremtidig prisbevægelse, hvis det skulle forekomme. Men hvordan gør du det??

Tag fortjeneste med BTC Futures Trading

Den nemmeste måde at handle kryptokurver på, inklusive Bitcoin, Ethereum og Litecoin, er futureshandel på en kryptokurrency futuresbørs. Det undgår kompleksiteten ved at købe din egen kryptokurrency og problemer med likviditet, hvis du har brug for at sælge den igen, og takket være marginhandel giver det dig mulighed for at tage større positioner, der ellers ville være mulige.

Bexplus er en førende Bitcoin-børs, der giver dig mulighed for at handle futures på Litecoin, Ethereum og Bitcoin selv. Med 100x gearing giver det handlende mulighed for at drage fuld fordel af potentialet i kryptokurrencyhandel, især med muligheden for, at en ny prisstigning kommer.

Let at bruge, Bexplus er platformen for forhandlere, der ønsker at udnytte potentialet i handel med kryptokurrency uden at beskæftige sig med selve kryptovalutaen. Med evige kontrakter og omfattende funktioner sammen med dets marginhandelssystem er det den perfekte løsning til alle behov for handel med kryptokurrency i dag.

Konklusion

I 2019 tog Bitcoin en afgørende vending, da den posterede år til dato gevinster på ca. 80%. Efter at have akkumuleret under $ 4000-intervallet i mere end 2 måneder, aktiverede aktivet imponerende gevinster i april og fortsatte momentum i maj 2019, da det krydsede $ 6000-mærket. Desuden har rallyet fundet sted mere end et år efter, at Bitcoin nåede sit ATH højt. Det har været det længste bjørnemarked i Bitcoins historie; bjørnemarkedet i 2015 varede i 57 uger. Da Bitcoin fortsætter med at vinde mainstream popularitet og vedtagelse, kan optimismen føre prisen til nye højder i den nærmeste fremtid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me