Tieto veroista ja salauksesta

Verojen ei tarvitse olla verotettavia HMRC: n vanhan iskulauseen mukaan, ja niin kauan kuin olet tietoinen säännöistä, joita sitä voidaan soveltaa salausinvestointeihin,.

Bitcoinin, litecoinin ja muun omaisuuden arvon nousun ja laskemisen seuraaminen tekee salauksen sijoittamisesta jännittävän ja mahdollisesti kannattavan harrastuksen. Mutta kuten useimmissa asioissa elämässä, jos ansaitset rahaa, olet velvollinen maksamaan osan verottajalle.

Yritä auttaa sinua ymmärtämään, voisitko olla verovelvollinen eToron verolaskin – Lisää vain salauskauppasi, plus voitot muista varoista, ja laskin toimii, jos voisit olla verovelkaa. Voit myös ladata tiedoston näyttämään veroneuvojalle tai veroasiantuntijalle.

salauksen laskin

Vaihtoehtoisesti voit kuunnella eToro UK, HMRC, Deloitte ja ICAEW: ita verkkoseminaari salausverosta, nykyinen salausmaisema ja salauksen tulevaisuus. Tai tutustu helposti ymmärrettävään salausverotiedote

Täällä käymme läpi joitain tärkeimpiä tapoja, joilla saatat päätyä verolaskuun, mutta myös kuinka voit kompensoida osan siitä. Tämä ei ole tyhjentävä luettelo, mutta sen tarkoituksena on tuoda esiin joitain tärkeimpiä huomioitavia seikkoja.

Tulovero

Olemme kaikki tottuneet tunteeseen työskennellä ahkerasti koko viikon vain nähdäksemme verottaja ottavan palan palan. Salausinvestoinnilla saatat joutua kärsimään samasta.

Vaikka napauta “osta” tai “myy” -painiketta ei ole sama kuin 12 tunnin työvuoron vetäminen, HMRC voi joissakin tapauksissa luokitella tekosi tulojen ansaitsemiseksi.

Jos verottaja epäilee, että osto- ja myyntitoimintasi on “kaupankäynti”, hän saattaa lyödä sinua laskulla tekemistäsi tuloista.

Kaupankäynti on kuitenkin ainakin rahoitusmarkkinoiden osalta kokopäiväistä uraa, joten sinun on tehtävä huomattava määrä liiketoimia verotuksen kiinnostuksen herättämiseksi.

Toistaiseksi ei ole julkaistu rajoituksia sille, mitä “kaupankäynti” voi merkitä, mutta kannattaa olla tietoinen siitä.

Kaivostoiminta voi houkutella tuloveroa, koska sen voidaan nähdä olevan työtä. Huolimatta siitä, että tietokone laittaa tunteja suorittamaan monimutkaiset laskelmat siirtymien sijoittamiseksi lohkoketjuun, verottaja näkee sinun ottavan voiton.

Toistaiseksi HMRC ei ole julkaissut verovapaiden kaivosten ylärajaa, mutta jos sinulla on kellari täynnä piiskaavia kiintolevyjä, joita kaivetaan päivällä ja yöllä, verottaja voi koputtaa oveen.

Myyntivoittovero

CGT on yksi aikuisen elämän tosiseikoista, joka voi tuntua hieman epäreilulta.

Ostat levyn autokenkämyynnissä, joka osoittautuu Elviksen kaikkien aikojen viimeisimmäksi levyksi – HMRC haluaa siivun voitosta. Joku antaa sinulle twee-pienen takapihan, joka osoittautuu Venäjän vallankumouksen avainjäännöksi – verottaja haluaa osuutensa siitä, mihin myyt sen Moskovassa.

Ja niin on salauksen kanssa. Jos myyt omaisuuden korkeammalla hinnalla kuin siitä maksit, saatat olla vastuussa CGT: stä. HMRC haluaa osan toiminnasta huolimatta siitä, että sijoitus on mihin tahansa omaisuuteen.

myyntivoittovero

CGT-sääntö pätee, olitko ostanut rahakkeet vuosia sitten, kun kuulit jonkun mainitsevan bitcoinia bussissa, unohtaneen, sitten myydyn huipulla vuonna 2017 tai jopa vain ostamalla maanantaina ja myymällä perjantaina.

Se pätee myös, jos joku antaa sinulle rahakkeita lahjaksi tai vastineeksi muuhun.

Mutta muista, että vastuu ei ole niiden vastaanottamisprosessista, vaan HMRC: n välittämisestä voiton myymisestä.

Kuittaus

On kuitenkin hyviä uutisia.

Kuten kaikkien verojen kohdalla, on olemassa tapoja korvata laskusi. Tuloverolla, kuten jokapäiväisen palkkasi kohdalla, työn tekemisen mahdollistamat kulut voivat korvata vastuun.

Et välttämättä tarvitse työsaappaita, suojakypärää tai MBA-korttia rahakkeiden ostamiseen, mutta on olemassa tiettyjä esineitä, joita saatat tarvita laillisesti salauksen kaupassa ja ansaita siitä tuloja.

CGT tarjoaa myös käteviä kompensointimahdollisuuksia, jotka kannattaa tutkia. Esimerkiksi joka vuosi voit ansaita 12 000 puntaa näissä koetuissa putoamissa ennen kuin CGT käynnistyy. Määrä muutetaan (yleensä kasvaa) vuosittain, joten ole ajan tasalla siitä.

Lisäksi voit vaatia verovelan takaisin kustannuksia kaikesta, mitä tarvitset voittoa tuottaneen omaisuuden parantamiseen, ylläpitoon tai jopa ostamiseen ja myymiseen..

Vaikka fyysisen omaisuuden maailmassa tämä saattaa ulottua klassisen auton varastointiin tai talon kunnostamiseen, cryptolandissa tämä voi tarkoittaa maksamista turvallisista lompakoista tai mainostamista rahakkeiden ostajille / myyjille.

Sinun kannattaa tehdä tutkimuksesi täällä, koska se voi olla tapa välttää voittosi tuhoutuminen, ja voit korvata CGT: n jopa neljä vuotta.

Se on sinusta kiinni

Kaikessa tässä on muistettava yksi keskeinen asia – vastuu kaikesta on sinun vastuullasi.

Sinun on ilmoitettava HMRC: lle kaikista voitoista, tuloista ja korvauksista – ja sinun on tehtävä se ajoissa. Aivan kuten sinun on täytettävä veroilmoitus joka vuosi – tai pyydettävä työnantajaasi tekemään se puolestasi – niin on salauksen kanssa.

Jos verottaja tulee soittamaan (tai todennäköisesti lähettää sinulle kirjeen), tietämättömyys ei ole puolustusta. Sinun on ilmoitettava asiasta sinulle.

Älä myöskään usko, että HMRC ei tiedä, mitä olet tekemässä. Kaikki Ison-Britannian Financial Conduct Authorityn valvomat välittäjät ilmoittavat vuosittain HMRC: lle kaikki alustallaan tehdyt kaupat.

Muista myös, että verottajalla on laaja-alaiset valtuudet mennä pankkitileille ja katsoa, ​​mitä olemme kaikki tehneet … ja hän mieluummin pidetään silmukassa kuin joutuu selvittämään itse..

Lopuksi, HMRC tarvitsee sinut ilmoittamaan, mitä olet velkaa Ison-Britannian virallisessa valuutassa, ei Yhdysvaltain dollareissa, millä salausta yleensä arvostetaan. On olemassa monia online-laskimia, jotka voivat auttaa sinua tekemään tämän. Tiedot ovat vuosien takaa, joten näkee tarkasti tekemäsi (tai kadonneesi).

Kaikki saattaa kuulostaa raskaalta, mutta se on joskus elämää. On parempi pysyä veromiehen oikealla puolella – hänestä voi jopa tulla ystävä.

Salausasemat ovat epävakaita instrumentteja, jotka voivat vaihdella suuresti hyvin lyhyessä ajassa ja eivät siksi sovellu kaikille sijoittajille. Salausvarojen kauppaa ei säännellä, lukuun ottamatta CFD: n kautta, joten mikään EU: n sääntelyjärjestelmä ei valvo sitä. Pääomasi on vaarassa.

eToro ei edusta julkishallinnon yksiköitä. Tarkista veroasiantuntijalta tai HMRC: ltä, jos maksat oikean määrän veroa.

Koskee vain Yhdistyneen kuningaskunnan veronmaksajia.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me