HARD-tunnuskilpailut Binance Launchpool -kampanjan kierroksen jälkeen

mainos Phemex

HARD-tunnuksen hinta nousi heti Hard Protocol Launchpool -syklin valmistumisen jälkeen Binancessa. Tämä nousutrendi on edellisten ennusteiden mukainen ja voi merkitä asiantuntijoiden mielestä kestävän ylöspäin suuntautuvan hintapolun alkua..

Kova protokolla on noussut voimakkaimmaksi lisäykseksi DeFi-maisemaan viime kuukausina. Sen taloudellinen ja infrastruktuurinen arkkitehtuuri on se, mikä ajaa alustan parrasvaloihin. Siitä tuli seitsemäs projekti, joka esiteltiin Binance Luanchpool. Launchpool-sykli alkoi 3. marraskuuta kuukauden mittaisena panos- tai satoviljelykampanjana, jonka tarkoituksena oli paljastaa projekti Binance-yhteisölle ja palkita osallistujia HARD-tunnuksilla. Nyt kun tämä kampanja on päättynyt, tunnuksen hinta on alkanut heijastaa sen potentiaalia.

Hieman alle kahden kuukauden toiminnassa kovien rahamarkkinoiden lukitsemat varat ovat nousseet yli 40 miljoonaan dollariin. Myöhemmin Hard Protocol mukaan DeFi-laama, on tällä hetkellä 40 parhaan DeFi-pohjaisen sovelluksen joukossa. Vielä tärkeämpää on, että hallintotunnuksen hinta on alkanut heijastaa alustan nousua erittäin ruuhkaisilla DeFi-markkinoilla. On kuitenkin syytä huomata, että näin ei ollut muutama viikko sitten, kun asiantuntijat tutkittu hankkeessa ja päätyi siihen, että sen alkuperäistä digitaalista omaisuutta on aliarvostettu jyrkästi.

Koko laukaisukierroksen ajan oli syytä kyseenalaistaa protokollan hallintakoodin HARD arvo. Tämän kampanjan puolivälissä HARDin hinta putosi alle 0,4 dollarin rajan, mikä oli tuolloin epätarkka kuvaus Hard Protocolin kasvavasta asemasta. Sillä aikaa reagoivat Hard Protokollan laajenevan käyttäjäkunnan ja HARD: n ilmeisen eron vuoksi Kava Labsin toimitusjohtaja Brian Kerr totesi olevansa huolestumaton HARDin huonosta suorituskyvystä, kuten odotetaan jokaisesta digitaalisesta omaisuudesta, johon on tullut virtaa . Hän selitti:

“Seuraavien 30 päivän aikana yli 6 miljoonaa HARDia luovutetaan ilmaiseksi käynnistysalustan kautta käyttäjille, jotka panostavat omaisuuteen. Mielestäni on luonnollista, että kaikki omaisuuserät, jotka saavat valtavan määrän uutta tarjontaa, kamppailevat avoimilla markkinoilla. “

Kerr lisäsi, että hän odottaa HARDin hinnan nousevan heti, kun launchpool-kampanja pyörii, koska siihen mennessä uusien HARD-rahakkeiden tarjonnan on vähentynyt rajusti. Hän huomautti myös, että protokolla käyttää edistyksellistä bitcoinin puolittamista muistuttavaa mekanismia varmistaakseen, että digitaalisen omaisuuden arvo ylläpitää ylöspäin suuntautuvaa liikerataa. Ennusteen mukaan HARDin hinta on noussut 61% viimeisen seitsemän päivän aikana. Merkittävämpää on se, että hintaralli alkoi Launchpool-kampanjan päättyessä ja oli ajanut merkin arvon yli $ 1: n.. 

Epäilemättä tämä hintaliike antaa uskottavuuden Kerrin aikaisemmille lausunnoille palkkioiden jakamiskampanjan vaikutuksesta HARDin tulokseen. Kuitenkin, jos Brian Kerrin kanta HARD: n todelliseen arvoon ennustaa tulevaisuutta, kunkin dollarin 1 dollarin arvo on edelleen matalalla puolella. Alla on joitain tekijöitä, jotka tukevat tätä väitettä.

Kova on tänään ainoa ketjujen välinen rahamarkkinat

Hard-protokollaa varten hyväksytyn arkkitehtuurin avulla se voidaan integroida laajaan valikoimaan korkean markkina-arvon digitaalisia resursseja, kuten BTC, XRP, KAVA ja BUSD. Kerrin mukaan tämän sovelluksen potentiaali on sen kyvyssä demokratisoida DeFi laajemmille salausmarkkinoille verrattuna nykyisiin Ethereum-keskittyviin vaihtoehtoihin. Sitten hän ennusti, että tämä toiminto on tarpeeksi pakottava syöttämään TVL: n miljardin dollarin alueelle mahdollisimman lyhyessä ajassa, ja se lupaa kertomattoman arvon HARD-omistajille. Kerr selitti:

“HARD on erittäin tehokas sovellus, jolla on mahdollisuus kasvaa miljardeiksi dollareiksi TVL: ssä. Se voi kohdata markkinoita, jotka ovat paljon suuremmat kuin Ethereumin kollegansa. Tässä mielessä kaikki sanat tai määräysvallat tällaisessa hajautetussa järjestelmässä ovat erittäin arvokkaita – mahdollisten äänioikeuksien ja palkkioiden kannalta. Yksinkertaisen matematiikan tekeminen, jos 1%: n maksu 1 B: n lainanottajan arvosta toteutetaan, se tuottaa arvoa 10 000 000 dollaria HARD-omistajille. Vaikka sitä ei vielä ole toteutettu, se on erittäin voimakas. “

Hodl-kulttuuri tuotto-viljelyyn

Asiantuntijat uskovat, että nykyinen härkäsykli johtuu sijoittajien päätöksestä paeta perinteisten omaisuusmarkkinoiden epävarmuuksia hyväksymällä Bitcoin arvovarastoksi. Vaikka tämä on annettu, olemme kaukana meneillään olevan härkäajon huipusta, ja sillä välin satoviljely näyttää olevan tuottavin tapa saada enemmän arvoa kertyneistä salausvaroista. Sellaisena Hard-protokollalla on ainutlaatuinen etu koska se on ainoa ketjunvälinen rahamarkkinat, joka integroituu saumattomasti Bitcoiniin.

“Kun maailma kääntyy yhä enemmän Bitcoiniin arvon säilyttäjänä ja suojautuu taloudelliselta epävarmuudelta, KAVA ja HARD-rahamarkkinapalvelut ovat hyvässä asemassa tämän uuden digitaalisten omaisuuden sijoittajien aaltotuotteina, koska ne tarjoavat harvinaisen mahdollisuuden Bitcoinin haltijoille säilyttävät altistuksensa ansaitessaan kaksinumeroiset tuotot turvallisesti ”, Brian Kerr sanoo.

Kava omistaa samanlaisen markkinapotentiaalin

Kuten Hard Protokolla, Kavalla on mitä tehdä, jotta se nousee yhdeksi menestyneimmistä tarjouksista sekä DeFi-maisemassa että salausmarkkinoilla kokonaisuudessaan. Jos otamme huomioon infrastruktuurin kekseliäisyyden, joka ohjaa alustaa, ei ole mitään syytä, miksi KAVA: n, hallintotunnuksen, arvon tulisi pysyä pitkään 1,50 dollarin hintaluokassa. Ottaen huomioon Kavan dynaamisuuden ja sen, että se mahdollistaa saumattomat DeFi-integraatiot, KAVA: n hinnan pitäisi helposti ylittää 3,50 dollaria. On syytä mainita, että Kava on ratkaissut onnistuneesti Ethereumin luvattomasta mallista johtuvat ongelmat. Siksi se on kannattavampi DeFi-integraatiovaihtoehto yrityksille ja pankeille. 

Kiistan luu on kuitenkin se, että Kava on edelleen piilotettu helmi, koska monet eivät näe sitä peruskerroksena, jolla on samanlainen tai jopa korkeampi sukutaulu kuin Ethereumin ekosysteemillä. Sen sijaan Kavan elinkelpoisuutta verrataan tällä hetkellä Makeriin, vaikka se on ensisijaisesti blockchain-verkko, joka on suunniteltu toimimaan dappeilla ja DeFi-protokollilla aivan kuten Ethereum. Niin kauan kuin tämä jatkuu, on mahdotonta päättää kategorisesti, että KAVA: n nykyinen hinta on pätevä esitys Kava-alustan todellisesta arvosta. Tämä tarkoittaa sitä, että on tarpeeksi tilaa kasvulle Vielä kun lisää dappeja ja ominaisuuksia alkaa käynnistää Kava, alkaen Hard Protocolin lainapuolen aktivoinnista joulukuun loppuun mennessä. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me