CryptoProfile ICO -katsaus, luokitus ja täydellinen analyysi

Huijaukset, kova kilpailu ja varojen puute ovat pakottaneet monet lupaavat ICO-projektit lopettamaan toimintansa viime vuosina. CryptoProfile ICO -projektin tavoitteena on työskennellä ICO: n ja sijoittajien kanssa tarjoamalla konsolidoitu markkinapaikka ilmapisaroita ja ICO-kampanjoita varten. Alustan avulla ICO: t näkevät rahakkeidensa saavan suosiota maailmanlaajuisesti, kun taas sijoittajat hyötyvät ilmapisaroista ja muista eduista.

CryptoProfile: Ekosysteemi, josta kaikki hyötyvät

Salausprofiili ei ole tavallinen lentosivustosi. Se on blockchain-pohjainen ekosysteemi, jonka tavoitteena on herättää kiinnostusta uusiin, innovatiivisiin ICO-projekteihin. Heidän liiketoimintasuunnitelmansa on selkeä. Uusi ICO, joka haluaa osallistua, maksaa 100 000 dollaria markkinoinnista.

CryptoProfile ICO lukitsee 100 000 dollarin arvosta CryptoProfile-merkkejä (CP) älykkääseen sopimukseen kuudeksi kuukaudeksi. Uuden ICO: n suosimiseksi käynnistetään markkinointikampanja. CryptoProfile vaatii myös 10% asiakkaan ICO: sta lentopisaroille. Kun asiakkaan ICO on riittävän suosittu ja listataan hyväksytylle bitcoin-pörssille, älykkäässä sopimuksessa olevat USD 100K CP -merkit vapautetaan heille.

Rekisteröityneet jäsenet CryptoProfile-alustalle ansaitsevat jatkuvasti ilmapisaroita ICO: lta, jotka ovat kumppaneina CryptoProfilen kanssa. Ne maksetaan CP-tunnuksilla, jotka ovat ERC20-yhteensopivia.

  • Yksityiskohtainen valkopaperi

CryptoProfile kertoo kaiken ekosysteemistään 59-sivuisessa Whitepaper-asiakirjassa. Kaikki tärkeimmät yksityiskohdat projektista ja siitä, miten CryptoProfile aikoo tehdä ekosysteemin onnistuneesta, on selitetty tarkasti. Kuvitukset, kuvat ja kaaviot antavat edelleen selkeitä tietoja CryptoProfilen lentoputkiohjelmista ja tulojen jakojärjestelmistä.

CryptoProfile-arvolausekkeen mukaan sijoittajat, ICO: t, palkkionmetsästäjät ja kirjailijat työskentelevät yhdessä – ja kaikki hyötyvät siitä. Ainoa pätevyys on pitää CP-tunnuksia ja osallistua aktiivisesti yhteisöprojekteihin.

Kuten mikä tahansa kunnioitettava Whitepaper, CryptoProfile tarjoaa yksityiskohtaisen selvityksen kerättyjen varojen käytöstä. 18,6% varoista käytetään listausmaksuina, jos käynnistys saavuttaa vain 1,2 miljoonan dollarin pehmeän korkin. Alustan sisältöä tarjoava joukkue saa 14,5%, kun taas markkinointitiimi 14,3%. Myynti saa 10,1%, kun taas muut osastot jakavat loput. Lisätietoja annetaan myös siitä, miten varoja käytetään, jos CryptoProfile saavuttaa 30,46 miljoonan dollarin kovan korkinsa.

CryptoProfile ICO Explainer Video näyttää, kuinka se toimii

Maailmanlaajuinen tiimiprofiili

CryptoProfile-tiimi koostuu seitsemästä jäsenestä. Heistä kuusi on perustajia, kun taas seitsemäs toimii startupin globaalin liiketoiminnan kehitysjohtajana. Yrityksessä ei ole neuvonantajia, ja CryptoProfile sanoo, ettei se tarvitse heitä, koska ICO: t tekevät yhteistyötä CryptoProfilen kanssa, joka koostuu asiantuntijoista ja neuvonantajista eri kapealla.

  • Max Ng –yhtiön toimitusjohtajana toimiva Max on yksi kuudesta hankkeen perustajasta. Hänellä on taustaa yritysmarkkinoinnissa ja tuotemerkin hallinnassa. Hän on myös kouluttaja, rooli, jonka hän on suorittanut kryptovaluuttojen oppimisen jälkeen.
  • Alan Lew –CTO ja myös yksi perustajista. Alan ylpeilee tuntevansa laajasti pienyritysten verkkokehitystä. Hänen tärkein vahvuutensa on kyky ohjata startup-yrityksiä yhteydenpitoon kuluttajien kanssa ja sijoittaa heidän leseensä asianmukaisesti.
  • Jaclyn Lim Varatoimitusjohtaja, perustaja. Hän on sarjayrittäjä, joka on johtanut useita aloittavia yrityksiä, hänellä on perusteellinen kokemus hallinnollisten strategioiden koordinoinnista ja toteuttamisesta ajoissa. Hänen johtamistaitoihinsa kuuluu sisällönhallinta, uusien asiakassuhteiden aloittaminen, kauppaputkien hallinta ja markkinointituen tarjoaminen nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille.
  • Charles Ram Myynti & Markkinointijohtaja, perustaja. Hän oli entinen Singaporen ”Pools as Lottery” -agentti, jossa hän oli työskennellyt yli 30 vuotta. Hän on myös ollut Goshcomfortin omistaja 23 vuotta ja saanut useita palkintoja Spirit of Enterprise -yritykseltä. Koska hänellä oli aina taito markkinointiin, hän osallistui monille saman alan kursseille ja aloitti salausinvestoinnit kaksi vuotta sitten.

CryptoProfile-tiimiCryptoProfile-tiimi

Vahvuudet

  • Tuottoisan markkinan potentiaali:

Kryptovaluuttamarkkinat ovat yksi nopeimmin kasvavista toimialoista maailmanlaajuisesti, vaikka markkinat kokivat karhumarkkinat loppuvuodelle 2018. Vaikka epävakaa, blockchain-tekniikan alkuikä on houkutellut monia avaruudessa, yleisten kryptovaluuttamarkkinoiden markkina-arvot yli 150 miljardia dollaria.

  • Uusi taloudellinen malli:

CryptoProfile on yksi harvoista hankkeista, jotka yrittävät parantaa salauksen pudotusmekanismia, joka on ainutlaatuinen kryptovaluuttamarkkinoille. Varmistamalla, että kaikki ICO-markkinointiprosessin sidosryhmät ovat taloudellisesti ja pitkällä aikavälillä yhdenmukaisia, se lisää vahvaa arvoa heidän alkuperäisille tunnuksilleen, CP.

  • Due diligence -mekanismi:

CryptoProfile-foorumi varmistaa, että vain uskottavat projektit ovat mukana. Projektit arvioidaan käyttämällä tiukkaa standardia, joka koostuu sen mahdollisesta elinkelpoisuudesta, tekniikan mittareista, tiimin voimasta ja tunnuksellisesta hyödyllisyydestä. Tämä on positiivinen seikka, koska CryptoProfile-alustan uskottavuus on vain yhtä vahva kuin yksittäisten ICO-projektien uskottavuus ekosysteemissä.

Liiketoimintamalli: CP Token

Salausprofiili ei aio ottaa ICO: n markkinoinnista saatuja voittoja niiden alustalle. Jos mitään, yritys palauttaa 100% saaduista voitoista. Ansaita rahaa ICO-markkinoinnin käynnistys hyödyntää CP-tunnusten kasvua.

CryptoProfile-ekosysteemi toimii CP-tunnuksilla. Olipa kyse uudesta ICO: sta, joka haluaa markkinointipalvelunsa, tai lentäjien sijoittajista – CP: n omistaminen on vaatimus ekosysteemissä. Tiimin jäsenet, työntekijät mukaan lukien, ansaitsevat osan CP-tunnuksista. Ja ekosysteemin kasvaessa he voivat myydä niitä voittoa varten.

Cryptoprofiel Business -muotoCryptoProfile ICO Review & Analyysi

Taustatekniikka: Testnet-käynnistys

CryptoProfile tukee Ethereumin estoketju. Se toimii hajautettuna sovelluksena ja toimii älykkäillä sopimuksilla ja ERC-tunnuksilla. Projektit eivät kuitenkaan kestä dAppina. Kun projekti on käynnistetty, yhtiö siirtyy mainnet-verkkoon. Ne lisäävät myös palvelua CP-tunnusten ostamiseksi suoraan luottamatta yhteen vaihtoon.

Salaus-joustavuus

KYC-vahvistus on tärkeä vaihe liittyessäsi ja tekemällä ostoksia CryptoProfile-ekosysteemillä. Sijoittajia, jotka tulevat maista kuten Kiina, joissa ICO: t ovat laillisia, ei myöskään hyväksytä alustalla.

Tunnuksen jakelu

Molemmat Salausprofiili verkkosivusto ja Whitepaper kertoo yksityiskohtaisesti, miten käynnistys aikoo jakaa tunnuksensa. Suurin osa jaetaan yksityisen myynti-, ennakkomyynti- ja siemen 2 ICO -kampanjan vaiheissa.

Kolmessa vaiheessa CryptoProfile vapauttaa 17,7% tunnuksistaan ​​kussakin vaiheessa. Joukkue saa 6,5%, kun taas palkkio saa 10%. ICO-päävaihe saa 23,5%, kun taas Seed 1 saa 2%. CryptoProfilen pehmeä korkki on arviolta 1,162 miljoonaa dollaria, kun taas kovakorkki on 30 miljoonaa dollaria.

Yhteisön hyväksyminen

Huolimatta uudesta projektista, CryptoProfile on kerännyt jo 1600 fania Redditiin. Facebookissa ryhmällä on 6000 fania, kun taas heidän Telegram-kanavallaan on myös pari tuhatta käyttäjää. Heidän Twitter-tiiminsä on myös erittäin aktiivinen, mikä on auttanut projektia saamaan suosiota nopeasti.

Tiekartta

  • Projektivaihe

Tässä vaiheessa CryptoProfile järjestää joukkorahoituskampanjan kerätäkseen varoja tulevaan projektiin. He ovat jo rakentaneet ammattimaisen verkkosivuston (MVP: n) ja maksuportin sijoittajille. Seuraava vaihe on rakentaa testiverkko ja toivottavasti käynnistää ensimmäinen lentoputki vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.

Salausprofiilin ICO-luokitusSalausprofiilin ICO-luokitus

Huomautus sijoittajille

CryptoProfilella on vankka liiketoimintasuunnitelma ja pätevä tiimi, joka on valmis viemään sen seuraavalle tasolle. Tiimi on jo auttanut kymmeniä ICO: ta markkinoinnissa. Sen uusi ekosysteemi on vain lisäys siihen, mistä yritys tunnetaan.

Satojen ICO: iden ilmestyminen kuukausittain on iso markkinat hyödynnettävissä. Suurin haaste, jonka CryptoProfile kohtaa, on saada nämä ICO: t tekemään yhteistyötä heidän kanssaan ja uskomaan sen ideoihin. Kun tämä on tehty, CryptoProfile-projektissa on suuri potentiaali.

Exshell Exchange ja MUXE  antaa täyden tuen ja rahoituksen CryptoProfile ICO: ssa. Exshellin perustajat ovat entinen Huobi varatoimitusjohtaja Raymond Shen ja yhteinen markkinajohtaja Hugo Hu.  Nämä kaksi yhdessä tarjoavat tehokkaan tuen ExShellille markkinoilla ja tekniikassa. MUXE Real Estate Blockchain Platformin perustaja on Jaimy de Vries.

CryptoProfile on nyt saatavana tällä hetkellä viidellä kielellä, ja lisää kieliä on saatavilla pian.

Lisätietoja on CP-verkkosivustolla: https://cryptoprofile.io

Yhdistä Facebookiin: https://www.facebook.com/cryptoprofile

Seuraa Twitterissä: https://twitter.com/cryptoproglobal

Keskustelu sähke: https://t.me/cryptoprofile

Lataa viimeisimmät päivitykset Mediumiin: https://medium.com/cryptoprofile

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me