Dominium ICO -katsaus ja täydellinen analyysi

Yleiskatsaus

Uusi ITO (Initial Token Offering) on ​​lohkossa, joka hyödyntää tuottoisia 217 biljoonan dollarin kiinteistömarkkinoita, jotka ovat täynnä vanhentunutta tekniikkaa, monimutkaisia ​​säännöksiä ja välittäjiä, kuten rahoituslaitoksia ja agentteja. Tämä ITO on Dominimum-foorumi, joka aikoo poistaa välittäjien esteet, läpinäkyvyyden ja kielen puutteen integroimalla kiinteistöalan blockchain-tekniikkaan.

Dominium:

“Hajautettu, säännelty, kiinteistörahoitus, kiinteistövälitys ja kiinteistönhallinta-alusta”

Dominium on pohjimmiltaan idea kiinteistöalan ammattilaisista, jotka sitouttavat pääomansa, asiantuntemuksensa ja omaisuutensa tälle alustalle.

Yksinkertaisemmilla sanoilla joukkueen määrittelemällä tavalla,

“Dominium on täydellinen alusta” kaiken omaisuuteen liittyvälle “. Voit suorittaa paljon erilaisia ​​toimintoja, kuten vuokrata talon, perustaa kiinteistörahaston tai lähettää viestin rakentajalle. Kaikki alustalla tapahtuva on rekisteröity blockchainiin, mikä tarkoittaa, että siitä on julkinen tietue. ”  

 • Mitä meillä on? Ei-tekninen valkopaperi

Projektin alkupaperi on melko selkeä ja siinä on esitetty kaikki tosiasiat ja luvut sekä yrityksen tiedot. Sillä ei kuitenkaan ole teknisiä näkökohtia estoketjuun liittyen.

Prototyypin suhteen tiimillä ei ole avoimia lähdekoodeja. Vaikka siellä on ollut monia hankkeita, jotka on käynnistetty ilman prototyyppiä, se vaikuttaa projektin uskottavuuteen sijoittajan näkökulmasta.

ITO: ta edeltäneellä ja ITO-kierroksella näin kerätyt varat käytetään vipuvaikutteisten kiinteistösalkkujen ostamiseen Alankomaissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa. Vaikka varojen käytöstä ei ole selkeää tilastoa, se on maininnut, että ostetusta kiinteistöstä saadut tulot käytetään alustan kehittämiseen, tukemiseen ja ylläpitoon.  

 • Joukkueen profiili

Tämän projektin tiimi koostuu pääasiassa johtajista ja suurlähettiläistä. Heillä on noin 4 johtajaa, mukaan lukien rahoitus- ja kiinteistövälittäjät, joilla on vuosien kokemus kiinteistöalalta.

Sven-Thomas Munte – Puheenjohtaja Sven on kiinteistösektorin veteraani omistanut ja johtanut kiinteistönhoitoyhtiötä, joka hallinnoi noin 70 asunnonomistajaa ja yli 3000 vuokra-asuntoa.

Mark Lloyd – Toimitusjohtaja, Mark on kyse kiinteistöstä, koska hän on kiinteistösijoittaja, valmentaja, mentori ja puhuja.

Heillä on noin 10 suurlähettilää ympäri maailmaa, mukaan lukien Alankomaat, Japani, Espanja, Venäjä & Ukraina, Vietnam, Intia, Ranska, Nigeria, Korea, Indonesia ja Turkki.

Tiimillä on runsaasti kokemusta kiinteistöalasta, mikä on hyvä, mutta muilla osastoilla ei ole lahjakkuutta, koska muita ryhmän jäseniä ei mainita.

 • Liiketoimintamalli, DOM: Omaisuusmerkki

Dominium-alustan alkuperäinen tunnus on DOM, apuohjelmatunnus, jota “käytetään Dominium-alustalla palveluihin / alustan ominaisuuksien käyttöön”. Tätä tunnusta voidaan käyttää moniin toimintoihin, kuten omaisuuden luomiseen ja kaupankäyntiin, hyväntekeväisyysjärjestöjen äänestämiseen, myytävän tai vuokrattavan kiinteistön luettelointiin ja vuokra- tai ostosopimuksen rekisteröimiseen. Lisäksi kaikki alustalla perittävät maksut ovat euroina, mutta ne voidaan maksaa vain DOM-rahakkeina.  

Dominium käyttää takaisinosto-ohjelmaa voidakseen torjua salausmarkkinoiden tai alustan suorituskyvyn vaihtelut kyseisessä asiassa. Joukkueen mukaan tämä vakauttaa DOM-tunnuksen, kuten USDT tai kultaiset rahakkeet.

“Kaikki alustalla käytetyt DOM-transaktiomaksut poistetaan käytöstä ja poltetaan (eli tuhotaan)” varmistaa yrityksen.

Tunnusten polttamis- ja takaisinosto-ohjelmalla varmistetaan, että merkkien tarjonta on vähentynyt. Tunnuspalot tarkastetaan ja ilmoitetaan julkisesti.

 • Taustatekniikka: Ardor-pohjainen Blockchain

Dominimum -alusta on rakennettu Ardon-lapsiketjuun, mikä antaa pohjimmiltaan mahdollisuuden hyödyntää Nxt blockchain -tekniikan edistyneitä ominaisuuksia. He suunnittelevat myös viranomaislisenssin hankkimista, jotta kiinteistörahoituksen oikeudellisten mallien luominen voidaan standardoida.

Kysymys tässä on, miksi Ardor-lohkoketju. Paremman selvityksen saamiseksi pyysimme Dominimum-tiimiä, joka selitti,

“Ardor-tekniikka on onnistunut voittamaan blockchain-turvotuksen ongelman, joka tekee käännöksistä hitaita ja kalliita. Ardorilla on myös hallittujen varojen, äänestysjärjestelmän ja muiden ominaisuuksien lisäominaisuus, jotka helpottavat Dominiumin kehitystä. Ardorin luvalla oleva lastenketju antaa meille mahdollisuuden toteuttaa erilaisia ​​turvallisuusselvitystasoja ja avata erilaisia ​​ominaisuuksia alustalle vastaavasti. Tämä on tärkeää AML / KYC: n ja sääntöjen noudattamisen kannalta. “

No, sillä on järkeä!

 • Salausmyynnin joustavuus

Dominium-alustan takana on Dominium B.V., joka on Alankomaissa rekisteröity yritys, joka on perustettu maaliskuussa 2016.

Yrityksellä ei ehkä ole monipuolista tiimiä, mutta se on yrittänyt voittaa tämän heikkouden nimittämällä 8 neuvonantajaa eri aloilta. Dominimumilla on blockchainista, laillisesta vaatimusten noudattamiseen ja markkinointiin melko joukko kokeneita ja monipuolisia neuvonantajia.

Tunnuksen jakelu

DOM-rahakkeiden kokonaismäärä on miljardi. Tästä 100 miljoonasta käytetään siemenkierrosta ja vielä 100 miljoonaa ennen ITO: ta, 0,05 euroa / DOM. 500 miljoonaa DOM-tunnusta on tarkoitettu ITO-kierrokselle eri hinnoin. Airdrop- ja viittausohjelmaan on varattu 50 miljoonaa DOM-tunnusta. Loput 200 miljoonaa merkkiä menevät Dominimumin perustajille ja joukkueelle.

 • Yhteisön hyväksyntä

Dominium on luonut läsnäolonsa useille sosiaalisen median alustoille. He ovat omaksuneet laajan lähestymistavan Facebookista, Twitteristä, sähkeestä, Youtubeista Mediumiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Sillä on yli 5k seuraajaa Twitterissä ja noin 1240 jäsentä sähkeessä.

Projekti ei kuitenkaan ole käytettävissä Redditissä ja GitHubissa, mikä on välttämätöntä blockchain-yhteisölle jakamaan avoimen lähdekoodinsa.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Dominium on parhaillaan ITO-vaiheessaan 3. vuosineljänneksellä eli syyskuussa, kun se on saattanut sääntelyn noudattamisensa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa ja Hollannissa. Etenemissuunnitelmansa mukaan yritys on oikeassa tahdissa, mutta uusilla virstanpylväillä omaisuuden siirtämisessä alustalle ja sääntelyasiakirjojen hankinnassa ei ole tiettyä päivämäärää tai vuosineljännestä, vaan ne valmistuvat ensi vuoden loppuun mennessä..

Major este:

Joukkueen mukaan,

”Joskus on vaikea ymmärtää tämän projektin valtavuutta. Dominium on ehkä aikansa edellä, koska siitä on mahdollisesti tulossa maarekisteri koko maailmalle, kaikki tiedot kaikista lohkoketjuun tallennetuista kiinteistöistä kaikkien nähtäväksi. “.

Tavoitteena on epäilemättä progressiivinen, mutta kun otetaan huomioon ICO: n viranomaisilta saamat parrasvalot, ei ole vielä nähtävissä, pystyykö projekti torjumaan sääntelyn komplikaatioita, jotka tämän vision on käytävä läpi.

Huomautus sijoittajille

Ajatus yhdistää tuottoisat kiinteistömarkkinat kasvaviin blockchain-markkinoihin on edistyksellinen askel. Dominimum pyrkii kohdistamaan lakisääteisen dokumentaation pakotteet, kielimuuri ja välittäjät. Lisäksi projektin takana on jo olemassa yritys, joka lisää sen arvoa. Ilmeisesti sillä on kuitenkin prototyyppi, mutta verkkosivusto ei tarjoa siitä mitään tietoa. Lisäksi yritys on saattanut nimittää neuvonantajia vaihtelevilta aloilta, mukaan lukien blockchain, ydinryhmän jäseniä ei ole listattu johtajien lisäksi. Kaiken kaikkiaan kyseessä on melko yksinkertainen projekti, joka yhdistää kaksi suosittua ja tuottoisaa teollisuutta ja jonka tavoitteena on yksinkertaistaa kiinteistöjen rahoitusta, hallintaa ja kauppaa.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me