CargoCoin ICO -katsaus, luokitus ja täydellinen analyysi

Yleiskatsaus

CargoCoin on uusi ICO salausmarkkinoilla, joka on kohdentanut biljoonan dollarin arvoisen liikenneteollisuuden, johon liittyy meri-, sisä- ja ilma-aluksia. Suunnittelu vähentää petoksia, alentaa kustannuksia, minimoida viivästykset, lisätä luottamusta, turvallista tietoa ja turvallista arkistointia, projekti on suunnattu liikennealan kipupisteisiin, CargoCoin ICO tavoitteena on “mullistaa maailmankauppa ja liikenne hajauttamalla”.

CargoCoin (CRGO): Blockchain-logistiikka

Merenkulkualan ongelmiin, kuten toimitusten viivästymiseen, luottamuksen puutteeseen, korkeisiin kustannuksiin ja petoksiin, on ajatus mullistaa kauppa ja liikenne. CargoCoin yhdistää kaupan, liikenteen ja logistiikan fyysisen maailman lohkoketjuun. Paperiasiakirjat poistetaan ja niiden sijasta tulevat älykkäät sopimukset, jotka tarjoavat turvatalletuksia koko prosessin ajan.

CargoCoinia tukevat kaksi pilaria ovat online-foorumi, jossa eri osapuolet yhdistävät ja vaihtavat tietoja sekä älykkäät sopimukset, jotka tallentavat tiedot.

CargoCoin-ekosysteemi laajentaa kuljetusalustaan, sisävesialustalleen, rahtialustalleen ja lentorahtialustalleen kaikkialle organisaatioon tai yksityishenkilöön tavoitteena luoda maailmanlaajuinen markkinapaikka älykkäillä sopimuksilla tuetuille kuljetus- ja kauppapalveluille & salauksen maksutavat.

 • Valkoinen paperi

CargoCoin tarjoaa yksityiskohtaista tietoa selittävän paperinsa kautta. Tiimi kattaa liikennealalla olevan laajuuden ja rajoitukset, jotka voidaan mahdollisesti ratkaista lohkoketjuilla, joukkue tarjoaa kuvan tosiseikkojen ja lukujen estämisestä. Projektin tekninen puoli selitetään myös valtakirjassa, tosin suhteellisen suppeana.

Rahaston käytöstä yritys tarjoaa selkeän kuvan, jossa puolet osasta kattaa markkinoinnin ja myynnin, kun taas 30% menee tutkimukseen ja kehitykseen. 10% varoista osoitetaan hallintoon ja lakiosasto saa 3 prosenttia. Loput 7 prosenttia on tarkoitettu pörssilistalle.

Yhtiöllä on tuotteen prototyyppi valmiina sijoittajilleen tarkastelemaan ja ymmärtämään hankkeiden toteutettavuutta ja elinkelpoisuutta.

 • Joukkueen profiili

CargoCoinin tiimiin kuuluu 16 henkilöä perustajat mukaan lukien. Se kattaa merenkulun, kuljetus-, kontti-, rahoitus- ja lakiasiantuntijat sekä liiketoiminnan kehittämisen, pr & markkinointi, suunnittelijat ja kehittäjät.

Bogomil Alexandrov – Perustaja, Bogomil on työskennellyt pääkehittäjänä yli 20 vuoden ajan samalla kun hänellä on kokemusta blockchain-kehittäjistä ja ohjelmistoista & talousasiantuntija. Hän on myös toiminut neuvoa-antavana roolina erilaisissa salaukseen liittyvissä hankkeissa sekä toimitusjohtajana ja perustajana riskirahastoissa. Bogomililla on kandidaatin tutkinto kansainvälisessä rahoituksessa ja maisterin tutkinto tietokoneohjelmistotekniikassa.

Martin Iliev – Perustaja, lähes kahden vuosikymmenen kokemus logistiikasta, merenkulusta ja kansainvälisestä kaupasta, Martin on suorittanut opintonsa Brunelin yliopistossa Lontoossa, BSc Economics and Business Finance.

Piyush Gupta – Blockchain-kehittäjä, opettaja-apulainen ja tutkimusharjoittelu Indraprastha Information Institute -instituutissa & Technology (IIIT), Piyush on tämän projektin blockchain-kehittäjä.

Cargocoin-tiimi

 • Liiketoimintamalli: CRGO Token (CRGO)

Lopullisena tavoitteena on lisätä CRGO-rahakkeiden kysyntää ja helpottaa niiden käyttöä, “rajattomia mahdollisuuksia” lisätä arvoa käyttäjille ja foorumin osallistujille voidaan käyttää vain CargoCoinsin kanssa.

Kuten CargoCoin-tiimi totesi julkaisussaan, “CargoCoin-ekosysteemi, sen palvelut ja Smart B / L -apuohjelma tarjoavat hyvän perustan hajautetuille välittömille salaustoiminnoille CargoCoin-rahakkeilla. Smart B / L -turvallisuus on elementti, joka edistää aktiivisesti Platform Crypto -tapahtumia. Alustan käyttäjien välinen vuorovaikutus tuo voimakkaan kysynnän välittömille, turvallisille, maailmanlaajuisille maksuille, joita helpottavat CargoCoin-tunnukset. ”

Lisäksi CargoCoin pyrkii tarjoamaan ratkaisun myös kaupan ja kuljetusteollisuuden uusiin, turvallisiin ja välittömiin maksuihin. Näin ollen CRGO-tunnuksia voidaan käyttää rahtimaksuihin ja palvelumaksuihin.

Viralliset maailmanlaajuiset kauppa- ja liikennetilastot osoittavat lisäksi, että CargoCoinilla on noin miljardien dollareiden arvoinen transaktiomäärä. Älykkäiden sopimusten ja CargoCoin-apuohjelmien kysyntä vain lisää tämän tunnuksen kysyntää ja lopulta sen arvoa.

 • Taustatekniikka: Ethereum-pohjainen Blockchain

CargoCoin käyttää projektissaan aina kuuluisaa ja eniten käytettyä ICO-alustaa, Ethereumia. ERC 20: n sijaan se käyttää kuitenkin ERC-223-token-standardia, joka antaa sille mahdollisuuden käsitellä tarkemmin ja edistyneemmin älykkäitä sopimuksia.

Älykkäät sopimukset perustuvat Ethereumin lohkoketjuun ja ERC223-standardiin perustuvaan Solidity-koodiin. Lisäksi CargoCoin DApp sisältää kaksi pääkerrosta, eli käyttöliittymän sovelluspalvelimen ja tietokannan tallennustilan sekä vakavaraisuuskoodin.

Ethereumin skaalautuvuuskysymys on kuitenkin vielä ratkaisematta, ja se voi aiheuttaa ongelman, koska CargoCoinin kaltainen projekti, johon osallistuu useita osallistujia, ja valtavat tietomäärät varastointia varten voivat olla ongelma tulevaisuudessa.

Rahtikolikko

 • Salausmyynnin joustavuus

Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevat kryptovaluutat ovat edelleen suurelta osin sääntelemättömiä maassa, mutta suhtautuvat niihin myönteisesti.

CargoCoin noudattaa KYC: n vaatimuksia ja rajoittaa Yhdysvaltain asukkaita ICO-myyntiin. Samaan aikaan alimmalle sijoitusrajalle ilmoitetaan 100 dollaria USD.

Yhtiöllä on myös suuri joukko neuvonantajia, joissa on 20 jäsentä. Michael E. Bryant, Blockchain Ventures Internationalin toimitusjohtaja; Simon Cocking, Irish Tech Newsin vanhempi toimittaja, päätoimittaja CryptoCoinNewsissa; Anthony Abunassar, joka on työskennellyt PricewaterhouseCoopersissa, Rothschildissa & Co, Goldman Sachsin varapuheenjohtajana ja JPMorganin varapuheenjohtajana monien muiden joukossa.

Tunnuksen jakelu

100 miljoonan merkkituotteen kokonaismäärästä suurin osa eli 55% on ICO: lle, kun taas pre-ICO saa vain 10%. 10% merkkituotteesta osoitetaan palkkioon & tytäryhtiöt ja varaa kukin. Loput 15% on joukkueelle, joka annetaan heidän saatavilleen kuuden kuukauden ICO: n valmistumisen jälkeen.

CargoCoinilla on jo vaihtokumppaneita, nimittäin. Bancor, Nauticus, Arousal, Ethen Exchange, TokenJar ja H&B muun muassa. MyEtherWallet ja Bind lompakko ovat sen lompakon kumppaneita.

 • Yhteisön hyväksyminen

Projektiryhmä on aktiivinen ja innostunut projektistaan ​​ja tarjoaa jatkuvasti kehitystietoa sijoittajilleen. Facebookista, Twitteristä, LinkedInistä, YouTubesta BitcoinTalkiin, Mediumiin, GitHubiin, Redditiin ja Slackiin, heillä on laaja läsnäolo sosiaalisen median alustoilla.

CargoCoin on lähellä tavoittamassa 11 500 seuraajaa Facebookissa ja 800 kannattajaa YouTubessa, vain noin 1300 seuraajaa Twitterissä ja yli 66 000 seuraajaa sähkeessä.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

CargoCoinin idea alkoi vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä, minkä jälkeen ICO: n valmistelu ja lanseeraus liikkeelle. Sitten seurasi kehitysvaihe.

Ensi vuonna tapahtuisi lohkoketjuintegraatio, maailmanlaajuisen kuljetusalustan ja maakuljetusalustan lanseeraaminen sekä markkinointi. Seuraavien vuosien aikana todistetaan lentorahtialustan ja toimitusketjun alustan kehitystä ja lanseerausta sekä niiden edistämistä.

Suurimmat esteet:

Ethereum-lohkoketjun skaalautuvuuskysymys voi olla ongelma projektille tulevaisuudessa, kun verkko laajenee ja lisää asiakkaita ja vuorostaan ​​tietoja.

Huomautus sijoittajille

Tämä projekti on suunnattu biljoonan dollarin markkinoille asiaankuuluvan alan asiantuntijaryhmän kanssa. Riittävän suuri joukkue, jolla on yhtä paljon neuvonantajia, tukee ajatusta. Prototyypin saaminen valaisee sitä edelleen positiivisesti. Tiimi tarjoaa lisäksi selkeää tietoa rahakkeiden jakamisesta ja varojen budjetoinnista sekä vahvasta läsnäolosta sosiaalisessa mediassa, joka toimii projektin eduksi. Tiimin on kuitenkin löydettävä ratkaisu Ethereumin skaalautuvuusongelmaan samalla kun se toteuttaa lupauksensa.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Whitepaper – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Liiketoimintamalli – ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – sisällyttäminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

CargoCoin-luokitus

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me