Likviditetsnetværk ICO gennemgang og komplet analyse

Likviditetsnetværk ICO anmeldelse

Oversigt

I sammenligning med de almindelige betalingsplatforme som MasterCard, der kan behandle tusindvis af transaktioner pr. Sekund, er Bitcoin og Ethereum blockchain ikke i stand til at udføre et sådant niveau af transaktioner endnu. Disse blockchain-netværk står over for spørgsmålet om skalerbarhed og nu mere, da deres vedtagelse stiger betydeligt. Langsomme og dyre transaktioner er de problemer, der skal tackles. Vores nutidens ICO gør netop det, da det leverer øjeblikkelige og billige transaktioner, mens det tilbyder en decentral udvekslings- og skaleringsløsning. For at kende alle de presserende punkter eller mangler, læs videre til vores Likviditet.Netværk ICO gennemgang at træffe en informeret investeringsbeslutning.

Liquidity.Network: Blockchain-betalinger for alle

Liquidity Network er en betalingsløsning, der giver flere brugere mulighed for at sende Ethereum-mikropayments for første gang. Det er det første betalingssystem uden for kæden nogensinde, hvor brugere kan udføre tovejsoverførsler af Ethereum.  

Likviditet. Netværk bruger dybest set off-chain betalingshubber, der gør det muligt for to noder at kommunikere direkte med hinanden. Dette betyder hurtigere transaktioner, og jo flere brugere på denne platform, jo ​​hurtigere finder transaktioner sted.

I traditionel blockchain kræver hver transaktion høje strømomkostninger til verifikation, men med betalingscentre uden for kæden vil betaling ske hurtigere, hvilket betyder, at overførsler næsten ikke kan koste noget..

Dette netværk og alle relaterede oplysninger vil blive sikret ved hjælp af blockchain-teknologien, da al brugerinformation vil være på Ethereum blockchain.

Nu, evalueringstiden!!

 • En interaktiv hvidbog

Projektets hvidbog er forklarende og attraktivt, når det er bedst. Med korrekt baggrund, målrettede problemer, løsninger og sammenligninger trækkes mod konkurrenterne, har holdet gjort et godt stykke arbejde. Desuden dækker det også de tekniske aspekter, men uden at pakke det med tekniske jargoner.

Det bedste ved denne ICO er, at de allerede har en fungerende MVP, som det er svært at finde i disse dage. MVP-tegnebogen kører på testnet, der er tilgængeligt til test. Klar til Ethereum, den kan også implementeres på Ethereum classic eller Rootstock. Desuden er Dfinity og NEO andre mulige blokeringer.

Koderne er dog ikke tilgængelige på GitHub, hvilket er lidt off point her i betragtning af det faktum, at blockchain involverer open source-projekter.

Der er ingen afklaring om budgeteringen af ​​de midler, der er indsamlet under massesalget. Imidlertid deles brugen af ​​midler i klassificeringen på $ 10m $ 20m og derover, der vil fokusere på teknik, forskning, markedsføring og kommunikation, forretningsudvikling og juridiske tjenester.

 • Talenteret teamprofil

Holdet har syv personer bortset fra medstifteren og opfinderen, der tilhører området udvikling, blockchain, marketing & kommunikation og strategi. Virksomheden ansætter i øjeblikket til COO-stilling og udviklingsteam sammen med rådgivere.

Liquidity.network teamLiquidity.network team

Arthur Gervais, ph.d.. Medstifter, han er også medstifter af den smarte kontrakt formelle verifikationsværktøj security.ch og har opnået sin ph.d. inden for blockchain-sikkerhed fra ETH Zürich.

Rami Khalil – Rami er opfinderen af ​​REVIVE, som er den første decentrale protokol, der genbalancerer betalingskanaler uden on-chain-transaktioner. Hans uddannelsesmæssige og faglige baggrund er primært fokuseret på sikkerhedsaspektet.

Begge medstiftere er fra det akademiske felt, og det at have kendskab til blockchain-plads fungerer helt sikkert til deres fordel. Holdet er en integreret del af et projekts succes, og Liquidity.Network har muligvis ikke et stort team, men de arbejder hen imod udvidelse.

VC-deltagelse: Projektet har allerede tiltrukket VC-midler som zk Capital, Danhua Capital (DHVC), YouBi Capital og ZMT Capital.

Liquidity.networkLiquidity.network Detaljer

 • Forretningsmodel: Utility token

Det oprindelige token for Liquidity.Network er LQD-token, som bliver ERC20-værktøjstoken. Disse LQD-tokens vil blive brugt til at få adgang til platformens premiumfunktioner såsom et garanteret antal transaktioner pr. Sekund, adgang til AOI-tjenesten eller en serviceniveauaftale for høj oppetid

Dette token accepteres af Likviditet. Netværk til gengæld for merværditjenester.

Usability eller sikkerhed i systemets protokol afhænger dog ikke af brugen af ​​tokenet. Også anvendelsen af ​​token som adgangstoken til off-chain betalingsbehandling vil stige med antallet af medlemmer.

 • Opbakningsteknologi: Ethereum blockchain

Liquidity.Network økosystemet er baseret på Ethereum platform og er bærbart til enhver smart kontrakt blockchain. Det betyder også, at platformen drager fordel af det eksisterende udviklings- og forskningsmiljø.

Med hensyn til vilkår og betingelser er den mindste investeringsgrænse for at deltage 300 USD. De har også iværksat KYC-foranstaltninger for at overholde de schweiziske finansregulatorer (FINMA), der udføres på alle deltagerne. Der vil være to separate KYC-tiltag, for bidrag mindre end 3000 CHF vil der blive gennemført let KYC, mens for bidrag ud over dette antal skal gennemgå fuld KYC, der involverer certificeret ID / pas kopi eller video.

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

Da Schweiz er inkorporeret, er virksomheden i et kryptogunstigt land. ICO er begrænset til USA, Kina, Canada og Taiwan. Desuden arbejder de med advokatfirmaet Bratschi i Schweiz for at imødekomme overholdelsen af ​​lovgivningen. Der er dog ingen rådgivere nævnt i hvidbogen eller hjemmesiden.

Token distribution

Ud af de samlede 100 millioner LQD frigives 15 procent af tokens til offentligt salg, mens 50 procent går til offentligt salg.

Med fokus på udviklingen af Likviditetsnetværk økosystem og dets samfund, 35 procent af den samlede tokenforsyning bevares af LiquidChain. I øjeblikket, i byggefasen, er LiquidChain GmbH til udvikling af platformen. Disse tokens vil blive bedst i løbet af en 2-årig periode, og der distribueres ingen midler til teammedlemmerne.

Liquidity.Network ICO – Bedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,7 / 10

 • Fællesskabsaccept

Projektet har gjort sin tilstedeværelse på Medium, Telegram, GitHub og Twitter. Med over 1.700 tilhængere på Twitter og tæt på 13.000 medlemmer af Telegram-gruppen klarer virksomheden det fint, når det kommer til at opbygge et samfund omkring deres projekt. Der mangler dog en bredere tilgang, da kanaler som Bitcointalk mangler i projektets sociale profil.

De er også aktive med at levere opdateringer om deres projekt via blogs. Imidlertid er projektet ikke så meget i hype, som det burde være, da det er en hollandsk auktion.

 • Køreplan

Projektets fase:

Køreplanen for projektet startede fra kvartal 3 sidste år med sin alfa-version. Ifølge planen er virksomheden på rette spor efter allerede at have lanceret sin MVP-version. Køreplanen nævner imidlertid ikke noget af crowddsale og fokuserer kun på milepæle, hvor den næste er at lancere den officielle Liquidity.Network-version næste måned.

Store forhindringer:

Den hollandske auktion, der har sine fordele, kan påvirke et projekts potentielle investeringsafkast. Det er heller ikke første gang, at der introduceres et transaktionssystem uden for kæden, hvorfor tackling af konkurrencen fra allerede fungerende systemer som Raiden og Lightning Network sammen med de kommende projekter vil være en forhindring for virksomheden.

En note til investorer

Idéen, der gennemføres, er bestemt en solid idé, og det vigtigste her er en fungerende MVP tilgængelig for potentielle investorer til at teste. Målretning mod den forbedrede transaktionshastighed for forskellige blockchains som Ethereum, Bitcoin og NEO blandt andre i fremtiden, fokuserer det på et væsentligt element. Ved udgangen af ​​2018 ville det fuldt fungerende produkt blive lanceret.

Men på trods af at have gode grundlæggere er der ingen rådgivere nævnt. Et andet vigtigt punkt er den nuværende konkurrence på markedet for betalingssystemer uden for kæden. Desuden er projektkoderne ikke tilgængelige på GitHub, og teamet mangler en bredere tilstedeværelse på sociale medier. Når det er sagt, har dette projekt et potentiale, som helt sikkert kræver opmærksomhed.!

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Crypto-salg modstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi vores integritet og levedygtighed ICO gennemgang mens man følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et hold af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekter på fuldstændig upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me