Metronome ICO-gennemgang og analyserapport

 Metronome ICO anmeldelse

Bitcoin og ethereum blandt andre kryptokurver har skabt en masse brummer i kryptorummet. Rig på funktioner, men på samme tid mangler de også nogle aspekter, hvoraf den ene er disse kryptos manglende evne til at blive overført til andre blockchains. Med denne idé i tankerne planlægger et nyt ICO-projekt at komme ind i kryptovalutaindustrien. Et ambitiøst projekt, Metronome ICO sigter mod at blive den første krypto, der kan overføres på tværs af forskellige blokkæder, mens den målretter kryptomarkedets bærbarheds-, hastigheds- og volatilitetsfunktioner. Temmelig håbefuldt ICO-projekt, ikke sandt! Men er det virkelig din investering værd? Lad os udforske dette projekt gennem vores Metronome ICO anmeldelse.

Vigtige detaljer:

 • Ticker: MTN
 • Token type: ERC20
 • Samlede poletter: 10.000.000
 • Start af den første auktionsdato: Maj 2018
 • Slut på den første auktionsdato: Vil vare 7 dage
 • Tilgængelig til salg af poletter: 80%
 • Accepterer: ETH

Metronome (MTN): Den indbyggede kryptovaluta

Metronome arbejder på at skabe en kryptokurrency, der kan overføres på tværs af forskellige blockchains. Målet er at negere isoleringen af ​​forskellige blockchains, eksisterende prisvolatilitet og lav transaktionshastighed vedvarende i kryptomarkedet gennem bærbarhed, pålidelighed og selvstyre.

Det Metronome ICO -projektet definerer sig selv som en “ny kryptokurrency, konstrueret til udholdenhed på institutionelt niveau.” Det hævder endda at tilbyde lige adgangsmulighed for offentligheden, men nul privilegier til grundlæggerne, mens de har en pålidelig tokenforsyning.

Med lang levetid som hovedmål mener holdet at konstruere en krypto, der er bygget til at vare.

Evalueringstiden!!

 • Whitepaper

Hvidbogen eller brugervejledningen giver et scenarie for at fortælle de potentielle investorer, hvad de vil komme ind på. Men når det kommer til de tekniske detaljer i projektet, fandt vi det mangler.

Det giver ikke de væsentlige oplysninger, som er, hvordan ideen ville blive implementeret. En anden negativ faktor for projektet er manglen på en prototype. Selvom teammedlemmerne har en stærk og populær baggrund, har den ikke en prototype for investorer til at forstå projektet og træffe deres beslutning om at investere.

Med målet om at krydse-blockchain kryptokurrency, skriver hvidbogen “Det er den første kryptokurrency, der har potentialet til at blive sikret af de bedste blockchain-netværk uden en permanent forpligtelse over for nogen blockchain.”

I modsætning til andre poletter er levering af Metronome ikke begrænset, hvor 100 procent af provenuet fra den første forsyningsauktion forbliver i det smarte kontraktsystem.

Desuden nævner virksomheden, at 100 procent indtægter fra den første auktion vil blive brugt til at støtte samfundet. Selvom det er en god tanke, ville en ordentlig fordeling af midlerne budgettere have givet et langt mere klart billede.

 • Et team med høj profil

Projektet har et team på 15 personer, og det giver et slag med hensyn til talent og erfaring. Bestående af dataforskere, hovedingeniører, samfundsadvokat, marketing og partnerskaber bidrager dygtige fagfolk til dette projekt.

metronom ICOMetronome ICO: Team

 • Jeff Garzik – direktør & Medstifter, Chief Designer, Han er også medstifter af Bloq, et blockchain-firma, der udvikler software og tidligere har arbejdet med BitPay.
 • Matthew Roszak – Formand & Medstifter, Roszak er også medstifter af Bloq og et stort navn i blockchain-branchen.
 • Peter Vessenes – Han er projektets hovedkryptograf.

Projektet involverer også seks rådgivere, alle fra de forskellige dynamikker inden for blockchain-industrien. Holdet har bestemt et godt tilhænger og ry på markedet.

Der er dog ingen sociale medieprofiler eller links til det samme tilgængelige på hjemmesiden. Så hvis du vil vide mere om dem, skal du spejde internettet.

For ikke at glemme en fin liste over partnere, herunder New Alchemy, Smith + Crown, Jaxx, Delta Strategy Group, Zeppelin Solutions og Perkins Coie.

metronom ICOMetronome ICO anmeldelse

 • Forretningsmodel: Cross-Blockchain Cryptocurrency

Begrebet Metronome er innovativt, uden tvivl et enormt potentiale. Ved at give sin definition som “en ny kryptokurrency, konstrueret til selvstyre og lang levetid, langsigtet pålidelighed og maksimal bærbarhed”, har projektets idé helt sikkert en værdi. At tro, at det var “1.000-årig kryptokurrency”, ville være en strækning uden at have fastlagt en ordentlig strategi og implementeringsproces.

Metronome er en kryptokurrency ligesom enhver anden som bitcoin, ethereum blandt andre med en speciel funktion af cross-blockchain, i modsætning til andre kryptoer.

 • Opbakningsteknologi: Ethereum Blockchain, ERC827

Metronome ICO’s koncept er cross-blockchain, der giver ejeren af ​​Metronome mulighed for at overføre MTN på tværs af forskellige blockchains. Oprindeligt udstedes det på Ethereum med Ethereum Classic, som forventes at følge senere på Rootstock den Bitcoin, og Qtum.

Metronome bruger ERC827, som er det nye supersæt af ERC20. Udstyret med de nyeste standarder tilbyder det forbedret sikkerhed og decentral overførsel. Desuden tillader disse nye standarder også data og værdi at overføre, hvilket ikke var muligt med ERC20.

Hvidbogen fra Metronome ICO giver en lang liste med “anerkendelser og ansvarsfraskrivelser”, hvor MTN-køber får mange retninger og dermed forbundne risici.

 • Kryptosalgs modstandsdygtighed

Den oprindelige levering af tokenet ville være 10.000.000 tokens, som prisen ville blive bestemt for på den faldende prisauktionsbasis. Ud af den samlede forsyning gives 20 procent, dvs. 2 millioner, til forfatterne til Metronome ICO, mens de resterende 80 procent vil gå til et offentligt tilbud. Der er afsat 7 dage til den første forsyningsauktion, hvorefter auktionen afsluttes.

Virksomheden beskytter ca. 6 personer som rådgivere, dvs. Gustav Simonsson, Jim Newsome og Don Tapscott blandt mange andre, der kommer fra de forskellige områder af krypto- og blockchain-sektoren.

Når det kommer til sikkerheden, har virksomheden til at begynde med valgt at være ERC827-klage, der er den nyeste standard for ethereum, der tilbyder forbedret sikkerhed og decentraliserede overførselsfunktioner. Bortset fra dette taler teamet ikke om, hvordan de vil sørge for bedre sikkerhedsforanstaltninger.

 • Fællesskabsaccept

At være velkendt i samfundet kommer med sine privilegier som i tilfældet med CEO Jeff Garzik, der har over 50.000 følgere på Twitter. Efter at have allerede startet Bloq, et blockchain-baseret firma, har de primære teammedlemmer etableret navne i blockchain-samfundet. Når det er sagt, er der også mange negative meninger om nogle af disse medlemmer.

Metronome-samfundet er tilgængeligt for de potentielle investorer til også at nå ud på Github, Twitter, Reddit, Facebook og Medium. Med tæt på 18.000 medlemmer på sin Telegram-kanal får det bestemt stor opmærksomhed.

 • Køreplan

Projektets fase:

Tidslinjen for projektet er ikke særlig inkluderende og futuristisk. Projektet har allerede dækket de tre faser af udviklingen af ​​en idé, at starte et partnerskab med Alchemy og gøre metronomwebstedet og hvidbogen live, mens man springer over den midterste, der skal lancere en smart kontrakt. Metronome er på den femte etape (minus den tredje indtil videre) og vil starte sin første forsyningsauktion i maj 2018.

Røde flag:

At være den første cross-blockchain, især på Ethereum, har projektet endnu ikke skabt tillid til investorerne. Med intet om implementeringen af ​​specifikationer er vi ikke sikre på, hvordan teamet planlægger at nå det. For ikke at glemme, at de smarte kontrakter, der burde have været lanceret i januar, endnu ikke er frigivet.

metronom ICOMetronome ICO-vurdering

Gennemsnitlig vurdering: 7/10

En note til investorer

Metronome ICO er virkelig et ambitiøst projekt med sin kryds-kryptovaluta-idé. Projektet tilbyder et legitimt koncept, mens det er udstyret med et hold, der har høj popularitet i kryptorummet. Det bringer også forbedret sikkerhedsfunktion på bordet med brug af ERC827 sammen med open source-samfund, autonomi og bærbarhed.

ICO rejser dog også nogle alvorlige bekymringer med hensyn til manglende information om teknisk implementering og den ubegrænsede levering af tokener. Dette projekt har brug for et vidnesbyrd om, at dets potentielle investorer kan trække deres beslutning på som i øjeblikket, det ser ud til, at Metronome ICO-projektet flyver højt på sin ekstremt ambitiøse idé og et etableret team.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Teamprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Crypto-salg modstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi vores integritet og levedygtighed ICO gennemgang mens man følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me