DueDEX Review – en handelsplatform for derivater med 100X gearing

Futures, forwards, optioner og swaps er nogle af de mest populære instrumenter i kryptoinvesteringsverdenen. Alligevel finder så mange mennesker det udfordrende at finde en god derivathandelsplatform.

Mange kryptohandelswebsteder er fyldt med skalerbarhedsproblemer, prismanipulation, høje handelsgebyrer og dårlig kundesupport. Men alle disse problemer kunne snart slutte takket være DueDEX, en hurtigt voksende derivathandelsplatform.

Bevæbnet med en ordrematch-motor, der behandler 100.000 transaktioner pr. Sekund, har DueDEX de nødvendige værktøjer og funktioner til at løse smertepunkterne hos mange kryptohandlere.

 • KYC-verifikation ikke påkrævet
 • Op til 100X gearing
 • En velkomstbonus på op til $ 70
 • Sikker og sikker: DueDEX understøtter 2FA-verifikation, har SSL-kryptering og gemmer krypto i kolde tegnebøger med flere signaturer
 • Fair Price-beregninger: Børsen beregner handelspriser baseret på det vejede gennemsnit af kryptobørser på toppen

Kryptoudvekslingen har flere funktioner.

 • Marginhandel med Bitcoin som sikkerhed
 • Dyb likviditet: arbejder med adskillige førende markedsproducenter for at give handlende omfattende likviditet
 • Retfærdig og gennemsigtig: børsen tilbyder al information, som handlende har brug for. Dets medarbejdere kan ikke handle mod kunder og har en forsikringsfond til at beskytte erhvervsdrivende yderligere
 • Et system, der ofte sporer de underliggende indekspriser på krypto for nøjagtighed
 • 24/7 professionel kundesupport
 • Hvis DueDEX afvikles, bruger den forsikringsfonde til at samle markedspositioner og forsøge at lukke alle åbne handler. Som et sidste resultat vil børsen bruge et værktøj til automatisk nedskæring til at neddrive forskellige forhandlere.

DueDEX — En dedikeret platform til byttehandel

Duedex

Siden lanceringen har DueDEXs primære fokus været at lette swaps ‘handel. For uinitierede er swaps derivatkontrakter, der giver to handlende eller virksomheder mulighed for at udveksle finansielle instrumenter til en forud aftalt pris.

I evige kontrakter beregnes priserne dog i realtid og er baseret på de vægtede gennemsnit af en bestemt valuta. Der er fire hovedtyper af swaps: rente-, valuta-, råvare- og credit default-swaps.

DueDEX tilbyder valutaswaps for Bitcoin og den amerikanske dollar. Men i modsætning til traditionel handel har du ikke brug for store gebyrer for at veksle dine dollars til Bitcoin. DueDEX opkræver følgende gebyrer til market makers og takers.

Løftestang Producentgebyr Takstgebyr
BTC / USD 100X -0,025% 0,075%

Markedsførere betaler ikke handelsgebyrer, fordi de giver likviditet til DueDEX-børsen. I stedet får de en rabat på 0,025% for hver handel.

Til sammenligning har de øverste Bitcoin-børser følgende gebyrer for market makers og takers.

Udveksling Market Maker Market Taker
Binance 0,1% (BNB) 0,02% (BNB)
Deribit -0,02% 0,05%
BitMEX -0,025% 0,075%
Okex 0,02% 0,05%

Hurtig tilmeldingsproces

 • Registrer en konto

  Duedex

Besøg DueDEXs websted og registrer en konto. Det er en simpel proces, der involverer at give din e-mail-adresse og indstille en stærk adgangskode. Du skal derefter bekræfte din e-mail-konto ved at klikke på et bekræftelseslink. For det andet skal du angive en verifikationskode sendt til din e-mail.

Du kan også oprette en konto ved hjælp af dit telefonnummer. Det er endnu enklere end e-mail-registrering, fordi du kun behøver at angive den kode, der sendes til dig via SMS.

 • Log ind og kræv din bonus

Log ind på din nyregistrerede konto. Der vises en fane, der viser dig, hvad du skal gøre for at kræve en velkomstbonus. Normalt skal du følge DueDEX-twitter-kontoen og retweet kontoens fastgjorte besked. Derefter skal du udfylde en belønning for at kræve din $ 10 bonus.

 • Finansier din konto

Selvom DueDEX muliggør handel med BTC / USD, kan du kun finansiere din konto ved hjælp af BTC. Det er dog okay. Du belønnes op til $ 60, når du har gennemført din første indbetaling. Hvis du indbetaler 0,05 BTC, får du $ 15 i bonus. Du modtager $ 30, når du supplerer 0,1 BTC og $ 60, hvis du indbetaler 0,2 BTC.

DueDEX-handelsplatform – enkel for både begyndere og eksperter

Duedex

Fordi DueDEX er en derivathandelsplatform, kan du ikke få øje på handel. I stedet har handelsplatformen ‘købe lange’ og ‘sælge korte’ funktioner. Du kan gå lang eller kort gennem en grænseordre eller markedsordre.

En grænseordre betyder, at du accepterer at købe eller sælge en valuta i fremtiden til en bestemt pris. Lad os illustrere dette eksempel.

Du tror, ​​at Bitcoin vinder værdi fra $ 7.300 til $ 8.000 inden februar 2020. Du kan indtaste en grænseordre, der tillader DueDEX at sælge din krypto, når BTC rammer $ 8.000. Du kan endda bruge gearing til at forstørre dit potentielle overskud.

En markedsordre giver dig mulighed for at købe eller sælge krypto i fremtiden til de gældende markedspriser. På den måde behøver du ikke vente, indtil BTC bevæger sig op fra $ 7.300 til $ 8.000. Du kan udføre din ordre, når det passer dig.

Handelsværktøjer

DueDEX giver handlende friheden til at konfigurere sin handelsplatform efter deres smag med flere værktøjer og funktioner. Til at begynde med har platformen et offentligt testnet, hvorigennem nye handlende kan lære at handle krypto.

Meget få handelsplatforme har et offentligt testnet, hvilket gør DuDEX til en af ​​de bedste platforme til at lære om kryptohandel. Det er også gratis og ligetil at bruge.

For erfarne forhandlere giver DueDEX stopgrænse og stopmarked for at hjælpe med at lukke positioner hurtigt. Disse funktioner er placeret ved siden af ​​ikonerne for grænse og handel.

Erfarne handlende kan også drage fordel af API-handelsfunktionen. Og da de er et sikkert bygget system, kan de være sikre på, at tredjepartssoftware ikke kan trække deres krypto tilbage ulovligt. DueDEX understøtter også gearing, som vi nævnte. Du kan justere den fra 1X, 2X, 5X, 10X eller helt op til 100X.

Handelsdiagrammet i den anden ende indeholder en bred vifte af værktøjer, der hjælper dig med at skræddersy platformen til dine behov. Du kan vælge indikatorer, justere tiden eller endda tilpasse de farver, der vises med stearinlys. Du kan konfigurere skalaer, ændre baggrund, tidszone eller ændre skrifttyper.

Hvad mere er, kan du bruge træk og slip-funktionen til at ændre dine positioner uden besvær. En anden nyttig funktion ligger i bunden af ​​handelsdiagrammet. DueDEX viser dig et smugkig på antallet af positioner, du har åbnet, aktive ordrer og ordrehistorik.

24/7 kundesupport

DueDEX yder kundesupport gennem flere kanaler; twitter, telegram og e-mail. Du kan altid tjekke hjælpelinjerne for at finde svar på almindelige problemer. Men hvis du har brug for at kommunikere til DueDEX’s team, skal du indsende en anmodning via dets billetbaserede system eller bruge dets sociale medianetværk.

DueDEX har en imponerende tilstedeværelse på sociale medier med næsten 14.000 følgere på Twitter. Baseret på anmeldelser online betjener virksomheden også kunder professionelt. Desuden yder opstarten support på flere sprog.

Rentabelt tilknyttet program

Ud over at tildele dine velkomstbonuser giver DueDEX dig en chance for at tjene penge ved at markedsføre sit handelsprodukt til dine venner og fans af de sociale medier. Du modtager en 30% provision for hver ny forhandler, du anbefaler DueDEX. Og hvis dine henviste forhandlere bringer flere kunder, får du en ekstra provision på 10%.

Konklusion

DueDEX er en derivathandelsplatform, der blev lanceret tidligere på året. Det er registreret i Belize, men består af et team fordelt på flere lande i verden. Selvom det ikke er den eneste derivathandel, er det den eneste platform, der er forpligtet til “ingen intern handelsdisk”, der sætter handlende først!

Kom godt i gang på DueDEX tager mindre end ti minutter. Det er også givende at handle på platformen, fordi du modtager op til $ 70 som en bonus, når du finansierer din konto. Du kan kun indbetale ved hjælp af BTC, selvom starten har planer om at understøtte mere krypto.

Når det kommer til at skabe positioner, kan du gå lang eller kort ved hjælp af en grænse eller markedsordre. Og fordi DueDEX tilbyder evige kontrakter uden udløbsdatoer, lukker du dine handler, når det passer dig.

Tilmeld dig med DueDex i dag og få din 70 $ bonus i dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me