AAX Exchange: Handel med kryptovalutaer Spot og Futures effektivt på farten!

Handel på farten når som helst med matchende motor i verdensklasse

Kryptovalutaverdenen vokser hurtigt, og med den kommer en konkurrencedygtig baggrund for udbydere af kryptovaluta-betalingstjenester, der tilbyder unikke tjenester for at lokke brugere til deres platforme. Cryptocurrency-udvekslinger er i centrum for at levere disse tjenester, og det kan derfor gøre din rejse i krypto lettere at finde en god udveksling.

Denne artikel fokuserer på en af ​​opstandsudvekslingerne, AAX-udveksling, med det formål at give sine brugere den bedste platform til at deponere, hæve og handle med en bred vifte af kryptokurver. Vi fokuserer på AAXs unikke handelsfunktioner, gebyrer på platformen og dens matchende motor i verdensklasse, som forbedrer brugeroplevelsen i futures og spothandel. AAX tilbyder også en bred vifte af fiat-to-crypto on- og off-ramper via sin OTC-platform og i partnerskab med specialiserede betalingsudbydere.

Men lad os først have en kort historie om AAX Exchange og den rolle, den har til formål at spille i handel med kryptoaktiver.

AAXs historie

Atomic Asset Exchange, eller kort sagt AAX, er en Hong Kong-baseret kryptokursudveksling, der blev lanceret i 2019 efter 19 måneders test og udvikling. Børsen, der er registreret på Malta, tilbyder sine detail- og institutionskunder en “institutionel” platform til handel med kryptokurrency-futures, spotpriser og OTC-peer-to-peer-handel.

LSEG-teknologi

Børsen blev den første kryptobørs, der benyttede Millennium Exchange ™, en kamptestet matchende motor skabt af LSEG Technology, London Stock Exchange Groups leverandør af teknologiløsninger.

“Millennium Exchange’s lave latenstid, modstandsdygtige og den skalerbare matchende motor giver markedsledende ydelse og pålidelighed.” – AAX bliver første kryptobørs at bruge LSEG-teknologi

AAX integrerede LSEG-platformen, som bruges af flere globale globale børser som London Stock Exchange, Borsa Italiana, Johannesburg Stock Exchange og Singapore Exchange, for at tilbyde en pålidelig og hurtig handelsplatform.

AAB-token

AAB er et indbygget token til AAX-børsen, der tilbyder interne systembelønninger inklusive 20% rabat på handelsgebyr. I alt 50 millioner AAB-tokens er udstedt med 20% af disse tilbudt offentligheden. I lighed med Binance BNB brænder børsen tokens for at reducere deres udbud (selvom AAX gør det dagligt).

Børsen bruger 100% af sin futuresomsætning til at købe AAB fra markedet og brænde tokens hver eneste dag. Børsen gentager denne proces, indtil 50% af den samlede levering af AAB er brændt.

AAX: OTC, futures og spothandel

Som nævnt ovenfor kan handlende nyde det brede spektrum af køb og salg af de bedste kryptokurver, herunder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, XRP og i stigende grad et antal specialiserede hjælpeprogrammer, herunder Kyber, 0x, LINK, BAT og mere.

Handel på farten!

AAX-udveksling sikrer handelskomfort på ethvert sted eller tidspunkt gennem sin matchende motor i verdensklasse, Millennium Exchange, og er tilgængelig på mobiltelefoner i iOS- og Android-applikationsbutikker. AAX understøtter også API-systemer og vil i fremtiden også kunne tilbyde FIX-forbindelse til institutionelle kunder.

Fondenes sikkerhed er i topklasse med flerlagssikkerhedssystemer, robust forvaring og fuldt reviderede systemer. Børsen er også i overensstemmelse med Cryptocurrency Security Standard (CCSS).

For at beskytte sine markeder mod manipulation, holde dets puljer af likviditet rene og sikre, at platformen er fri for dårlige aktører, arbejder AAX sammen med Solidus Labs, Elliptic og Refinitiv til henholdsvis markedsovervågning, overvågning og global risikokontrol.

Gebyrer, indskud og udbetalinger

Handelsgebyrer

Som det er tilfældet med enhver anden kryptobørs, tilbydes handelsgebyrerne i niveauer, der fremmer højfrekvent handel på børsen. Spot trading-gebyrer varierer mellem 0,01% til 0,06% for producenterne og 0,01% til 0,1% for takergebyret.

Gebyret for handel med futures er fastsat for både markedsproducenter og takere til en standardrente på 0,02%.

Udbetalinger og indskud

Der er intet gebyr for krypto- eller fiat-indskud samt overførsler på platformen. Børsen opkræver dog tilbagetrækningsgebyrer, som er meget konkurrencedygtige i forhold til andre topbørser som Binance. Der er en mindste tilbagetrækningsgrænse for hver krypto (0,001 for BTC og 0,02 for ETH), og tilbagetrækningsgebyrerne adskiller sig også fra aktiv til aktiv – 0,0004 BTC for bitcoinudtag og 0,003 ETH for etherudtag.

Ved lanceringen accepterede AAX-udveksling kun kryptokurrencyindskud og -udtag, men for nylig samarbejdede med EPay, Coinify, Mercuryo og andre for at muliggøre indskud og udbetalinger for mere end 20 forskellige fiat-valutaer.

Ekstraudstyr

Handelskonkurrencer

Børsen kører periodisk indskuds- og handelskonkurrencer i et forsøg på at belønne deres brugeres forpligtelse. Fra 13. juli 2020 til 7. august kører børsen en kampagne for at belønne de første 500 kunder, der indbetaler mindst $ 200 dagligt med en 10 USDT-belønning.

Udvekslingen giver også brugerne en chance for at slå sammen for at vinde op til 20 BTC i en delt præmiepulje. Du kan tilmelde dig her inden 24. juli.

AAX stamme

AAX tilbyder også et tilknyttet program, AAX Tribe, der tilbyder op til 40% i provisioner og 10% i andet niveau provisioner. Der er seks niveauer i tilknyttet program Sage, Guru, Chief, Hersker, Conqueror og Monarch.

AAB Plus passiv indkomstinitiativ

Børsen lancerede sit AAB-token svarende til Binances native BNB-token, som giver brugerne en mulighed for at tjene passiv indkomst. Gennem AAB Plus-initiativet kan brugerne holde deres tokens i AAX Vault, der lover en årlig afkast på 4,50%. Satsen genereres pr. Minut, og brugerne kan når som helst trække beløbet fra hvælven uden gebyr. AAB Plus fungerer også på en sådan måde, at hvis prisen på AAB falder mod USDT, vil det relative afkast være større. Hvis værdien af ​​AAB imidlertid stiger, vil brugerne være glade for at vide, at det udbetalte beløb ikke sænkes.

Minimumsværdien af ​​depositum til AAX Vault er 100 AAB+.

Handelsvisning

AAX inkluderer også en integreret Trading View-grænseflade, der giver en bred vifte af diagrammer, grafik og instrumenter til at udføre teknisk analyse på børsen direkte uden at skifte.

På AAX’er Crypto Trading Dojo, som findes på AAX Academy, kan brugerne lære, hvordan man bedst bruger AAX-appen, inklusive alle kortværktøjerne. Dojo lærer desuden handlende, hvordan man bruger tekniske indikatorer og analyse til at perfektionere deres handel.

Konklusion

Da kryptovalutaudvekslingsindustrien opvarmes på grund af de stigende detailhandlere, der kommer på markedet, leverer AAX kvalitetstjenester, der udfordrer status quo.

En af platformens bedste funktioner er brugergrænsefladen og oplevelsen. Børsen har brugt en brancheførende platform, der letter skiftet mellem futures, OTC, spot og direkte købskonti, hvilket giver brugerne en problemfri fornemmelse af deres handel.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad står AAX Exchange for?

AAX er en forkortelse for Atomic Asset Exchange.

  • Hvilke tjenester tilbyder AAX?

Som nævnt ovenfor tilbyder AAX brugerne en platform til handel med futures og spotpriser. Børsen tilbyder også en peer-to-peer OTC trading desk.

  • Kan jeg linke min bankkonto til AAX?

Ja, det er muligt at tilføje en række forskellige betalingsmetoder, herunder bank, men også PayPal, AliPay og andre metoder, til din personlige konto. Gennem AAXs OTC kan brugerne derefter fortsætte med at købe og sælge krypto i bytte for USD, HKD, CNY.

  • Accepterer AAX Exchange fiat-indskud?

Ja. I øjeblikket tilbyder AAX-udveksling fiat-to-crypto on og off ramper, der understøtter mere end 20 lokale valutaer.

  • Hvad er fiat depositum gebyrer på AAX?

Bankkontooverførsler (Hong Kong og SEPA) opkræves ikke et depositum, men depositum i E-valuta påløber et depositum på 5%.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me