Delta Exchange Review: Målet er at være binance for Crypto-derivater

Kryptoindustrien har udviklet sig dramatisk i løbet af de sidste par år med voksende kryptooptagelse drevet af deres anerkendelse som et vigtigt aktiv. En af de faktorer, der katalyserede denne proces, var indførelsen af ​​kryptoderivater på markedet. Bitcoin-derivater åbnede flere døre for investorer, og i dag har rummet en markedsværdi på over $ 250 mia.

Hvad er kryptoderivater?

Cryptoderivater er finansielle aktiver, hvis værdi stammer fra underliggende kryptoaktiver. Kryptoaktivet kan være bitcoin eller altcoins. Der er to hovedtyper af kryptoderivater på det eksisterende marked – futureskontrakter og evige kontrakter. 

I en futures-aftale accepterer en erhvervsdrivende at købe eller sælge et specifikt kryptoaktiv til en forudbestemt pris på et bestemt tidspunkt i fremtiden. En erhvervsdrivende går i lange kryptofutures, når hun mener, at prisen på den underliggende krypto vil stige. Omvendt vil en erhvervsdrivende forkorte kryptofutures, når hun mener, at prisen på den underliggende krypto vil falde. 

Fordelene ved futures er dobbelt:

 • handlende kan gå både langt eller kort og dermed tjene penge på både stigende og faldende markeder, og
 • Futures har indbygget gearing, hvilket betyder, at størrelsen på den erhvervsdrivendes position kan være flere gange den mængde kapital, hun har. 

Futureskontrakter har faste løbetider. Dette betyder, at handlende skal genoptage deres positioner, hver gang en futureskontrakt udløb. Evige kontrakter løser dette problem. Den evige kontrakt udløber aldrig. Derfor kan handlende holde deres positioner så længe de vil. 

Delta Exchange’s unikke tilbud

Lidt over to år, da kryptomarkedet oplevede en eksplosion af nye mønter, blev Binance lanceret. Binance forstyrrede kryptomarkedet ved at sætte kryptoentusiaster i stand til at investere i tokens for lovende nye projekter. Dette hjalp Binance med at blive bytte til altcoin-handel. Nu, Delta Exchange er klar til at blive Binance på det nye marked for kryptoderivater ved at banebrydende altcoin-derivater.                 

Delta

Delta er fokuseret på at gøre kryptoderivater let tilgængelige for investorer, både begyndere og avancerede. Det tilbyder ikke kun Bitcoin-derivater, men også altcoin-derivater. På meget kort tid har Delta Exchange etableret sig som en sikker derivatudveksling med en sund kundebase. 

Hvad der adskiller Delta-udveksling fra andre børser er dets produkttilbud bestående af derivater baseret på altcoins. Mens BitMex og Deribit, de tidlige aktører i kryptovalutaderivatplatformen har konventionelle kontrakter baseret på BTC, XRP og LTC, tilbyder Delta Exchange sine forhandlere en række evige kontrakter at deltage i. Dens tilbud omfatter produkter baseret på ATOM, Tezos, RVN og BAT, hvoraf nogle er eksklusive for Delta.

Markeder

Delta-børsen har forstået og har været lydhør over for erhvervsdrivendes interesser i noteringen af ​​nye evige altcoins. Det tilbyder i øjeblikket futures og evige kontrakter på Bitcoin & 13 altcoins. Dens eksisterende tilbud inkluderer BTC – USD Futures, BNB – BTC Perpetual, BAT – BTC Perpetual, XTZ – BTC Perpetual, LEO – USD Quanto Perpetual, XLM – BTC Perpetual, ATOM – BTC Perpetual og LINK – BTC Perpetual. Dette gør Delta Exchange til en one-stop-shop for forhandlere, der ønsker at forlænge / korte disse kontrakter ved hjælp af gearing. 

Delta Exchange’s robuste sikkerhed og andre funktioner

Hvad der adskiller Delta fra sine jævnaldrende er, hvor godt det kan kombinere udfordringerne med høj volatilitet, begrænset spotlikviditet og gearing af de tilgængelige altcoins. Her er grunden til, at handlende foretrækker det – 

 •  Ingen fejl siden starten – Det har været i gang i over et år, og systemet, der understøttes af en fantastisk teknisk motor og et stærkt risikostyringssystem, har ikke set nogen fejl.
 • Udnyt handel – Derivater har indbygget gearing. Dette betyder, at en erhvervsdrivende kan tage positioner, der er flere gange større end kapital. Futures og evige kontrakter tillader op til 100x gearing. Desuden har handlende evnen til at gå både lang eller kort.  
 • Bitcoin og USDC afvikling – En erhvervsdrivende kan indgå en futures eller evig kontrakt på et altcoin uden faktisk at eje altcoin. På Delta Exchange leveres alle derivatkontrakter og afvikles i BTC eller USDC. Dette gør forhandleres liv ret simpelt, da de kun har brug for BTC eller USDC til at spekulere i et antal mønter. Desuden kan de konvertere deres BTC-saldi til USDC og beskytte sig mod markedsnedgang. 
 • Aktiv kundesupport – Mange handlende har rost Delta Exchange for den aktive, hurtige og hjælpsomme kundesupport, som den giver sine forhandlere. Delta Exchange har ikke svigtet på sin bagende og har været i stand til at løse forespørgsler med det samme. 
 • Kampagnetilbud – Det har altid været aktiv i den salgsfremmende ende med at give attraktive tilbud enten gennem referencer eller gaver på deres sociale medieplatforme. For nylig tilbød det 50% tilbagebetalingstilbud på deres børs. De tilbyder i øjeblikket også $ 10 velkomstbonus til nye brugere. Komplette detaljer om disse tilbud kan findes her.

Gebyrplan

Delta har meget attraktive handelsgebyrer for brugerne. De varierer mellem 0% og 0,01%. Tilbagetrækningsgebyret er også meget rimeligt, det maksimale er 0,1%. Her er den komplette gebyrplan –

Delta Exchange’s produkter har en sund handelsvolumen

At få handelsvolumen er en af ​​de største udfordringer, som de fleste nye børser står over for. Imidlertid har Delta Exchange med sine innovative produkter, markedsføringsstrategier og attraktive tilbud fået en sund handelsvolumen på kort tid, og den vil kun vokse i fremtiden. 

På pressetid har Delta Exchange’s evige BTCUSD-kontrakter en 24-timers handelsvolumen på $ 829.670, XTZBTC-handelsvolumen ligger på $ 146.111, LTCUSDQ på $ 93.010, BNBBTC på $ 85.136 og LINKBTC til $ 75.760. 

Tre enkle trin til at starte handel på Delta Exchange

Handel på Delta Exchange er enkel og effektiv. Det har en brugervenlig og intuitiv grænseflade, der gør hjemmesiden velegnet til både nye og avancerede forhandlere. Sådan kan du begynde at handle på Delta-børs –

Opret din tegnebog 

 1. Gå til Delta Exchange-webstedet – https://www.delta.exchange. Klik på fanen “SignUp” i øverste højre hjørne af siden. 
 2. Udfyld dit fulde navn, e-mail-adresse, telefonnummer (valgfrit), land og reference-id (valgfrit).
 3. Læs vilkårene for brug, og marker “Jeg accepterer Delta Exchange brugsperiode”.
 4. Klik på knappen “Tilmeld”.
 5. Udfør e-mail-bekræftelsen, og log derefter på din konto.

Indskudsfonde

1.Log ind på din konto med dit e-mail-id og din adgangskode. 

 1. Gå til “Min tegnebog”. Vælg din foretrukne mønt fra listen, og klik derefter på knappen “Depositum”.
 2. Kopier din DeltaExchange-indbetalingsadresse, og foretag din indbetaling til den givne adresse. Bemærk, at nogle mønter har et minimum depositum.

Køb eller Sælg ordrer

 1. Gå til Delta Exchange-webstedet (https://www.delta.exchange/app/markets) og log ind med din e-mail og adgangskode.

  Udveksling

 2. På handelsportalen vil du se prisdiagrammet på venstre side. Til højre har du ordrebogen efterfulgt af afsnittet om ordreplacering. Kontrakten, som du ønsker at handle, kan vælges fra rullelisten, der åbnes, når du klikker på feltet ud for Delta Exchange-logoet øverst til venstre.
 3. Når du har valgt den ønskede kontrakt, kan du først analysere ordrebogen og derefter afgive din ordre. For at afgive en ordre skal du ud over at specificere ordrestørrelse og grænsepris (kun for grænseordrer) også vælge den foretrukne ordrestyring. 

Hold

Delta Exchange består af et sæt højt kvalificerede og erfarne personer. Stiftelsesteamet har et stærkt greb om derivatmarkedet på grund af medlemmernes baggrund i ledende stillinger i virksomheder, herunder Citigroup og UBS. De har også medstifter virksomheder, der blev bakket op af VC’er i telt som Sequoia, og som skaleres til millioner af brugere.. 

Hvad er det næste?? 

Delta Exchange har været live i over et år nu, og det har opretholdt og udvidet sin kundebase. Nu søger den at introducere nye produkter såsom optioner og rentederivater. De nye produkter vil tiltrække flere kunder og give et boost til handelsvolumen på børsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me