Opnåelse af ægte stablecoins USDQ og KRWQ: Økosystem af Q DAO stablecoins udvikles i modvægt til BitFinexs Scammy Tether. Trade’em alle på BTCNEXT.io

Nick Krash er Blockchain-arkitekt hos Platinum Q DAO Engineering. I denne artikel deler han den unikke karakter af USDQ / KRWQ, en staldmønter, som hans team hjælper med at udvikle. Før sin karriere deltog Nick med succes i en række softwareudviklingsprojekter for større europæiske og asiatiske banker. USDQ / KRWQ udnytter en stak nye teknologier, blandt hvilke forudsigelige muligheder, algoritmisk stabilisering og samfundsincitamenter er. Snart vil der være endnu mere fuldt understøttede stabile mønter: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ under Q DAO-mærket. Læs videre for at lære mere om, hvad der gør USDQ / KRWQ så unik. Desuden vil KRWQ – en stablecoin, der er knyttet til koreansk won, blive knyttet til Q DAO-familien. Dette vil ikke kun få en enorm indflydelse på det lokale koreanske marked, men også for hele den asiatiske region. Det handles som andre ERC-20 tokens på børser som BTCNEXT.

Se på procedurer for registrering og lån

I denne artikel vil jeg dele om de processer, som brugerne gennemgår for at registrere sig i systemet og få lån med sikkerhed i Bitcoins. Vores udviklingsteam hos PLATINUM Q DAO ENGINEERING har fokuseret på at levere høj sikkerhed og brugervenlighed, så enhver bruger kan begynde at få adgang Q DAO uden problemer.

Arbejdet som et team undersøger vi masser af konkurrerende løsninger til bestemte komponenter. Og det er meget muligt, at systemets arkitektur gennemgår store ændringer i den nærmeste fremtid. Dette betyder, at hvad du ser i denne artikel muligvis ikke er relevant om et par måneder. Vores projekt er i gang, så selvom vi allerede ser konturer af systemets arkitektur, efterlader vi stadig masser af “wiggle room” for potentielle ændringer.

Før vi ser på disse processer, vil jeg give et fugleperspektiv over Q DAOs indre funktion.

Figur 1 viser hovedmodulerne i Q DAO som gule rektangler. Pilene bruges til at identificere mulige interaktioner mellem individuelle moduler.

figur 1

Interaktionen mellem brugere og systemet styres af modulet “Kundens webpanel”, som er en ekstern komponent, der bruges som brugergrænseflade. Modulet “dApp p2p network” er en anden ekstern blok, der styres gennem konsensus af neurale netværk. Disse moduler bruges sammen som en barriere mellem de eksterne blokeringer den decentrale del af systemet.

Jeg vil gerne henlede din opmærksomhed på, at alle brugeres handlinger passerer gennem sikkerhedsmodulet, som bruges til at sikre integriteten i den lokale kæde. Jeg bruger udtrykket “Local Chain” til at identificere en distribueret hovedbog, der er brugt til at registrere ændringer i transaktioners status i systemet.

Ved design af systemet så vi behovet for at implementere denne løsning for at muliggøre verifikation af interaktioner mellem Bitcoin og Ethereum blockchains. Samtidig bruger vi den lokale kæde til at udføre interaktioner mellem vores Q Box-applikation, operationer for at udvinde tokenet og “dele indsigter og erfaringer” mellem forskellige agenter i det beslutningstagende neurale netværk.

Vi bruger BTC Node Integration og ETH Node Integration Modules som grænseflader med eksterne blockchains. En lytter er ansat til at levere eksterne data til systemet. Og Notify tjener til at underrette eksterne komponenter om de ændringer, der sker i det interne system.

Jeg synes, at dette skal tjene som en god introduktionsbeskrivelse for alle, der ønsker at lære mere om de tekniske løsninger, der ligger til grund for Q DAO. Og lad os nu se nærmere på, hvordan brugere faktisk registrerer og opretter de sikkerhedsstillede kontrakter i systemet.

Ny brugerregistrering

For at registrere kræver systemet udførelsen af ​​følgende handlinger:

  1. Oprettelse af en unik BTC-tegnebog designet med multisignaturfunktionen aktiveret
  1. Bekræftelse af brugerens personlige data (e-mail, brugernavn). Vigtigere er, at vi bruger disse oplysninger udelukkende til hurtige meddelelser til brugere, når der opstår nødhændelser (f.eks. Behovet for at tage handlinger for at forhindre den forestående likvidationshændelse). Vi kunne have oprettet systemet som helt anonymt, men vi vil bare have brugere til at modtage rettidige meddelelser.
  1. Oprettelse af tegnebogen, der skal bruges til at gemme tokens (hvilket er nødvendigt for at forenkle brugergrænsefladen i tråd med traditionelt brugte løsninger, der allerede findes på markedet. Vi sørger for, at brugerne stadig kan specificere deres egne tegnebøger og autorisere i systemet via Metamask).

Som du kan se, er registreringsprocessen, vi bruger, ret enkel og elegant. I mellemtiden designer vi systemet for at sikre tilstrækkelig modstandsdygtighed over for potentielle angreb, så alle nøglesæt altid er unikke. Derudover har vi designet systemet, så hvert enkelt modul bruger et unikt krypteringsprincip.

Lånegivelse til brugere

Figur 2 viser en skematisk afbildning af interaktioner mellem systemets moduler, der forekommer ved brugerens transaktion for overførsel af Bitcoins til BTC-tegnebogen.

Figur 2

Jeg vil gerne beskrive denne proces trin for trin, så du fuldt ud kan forstå alle de underliggende processer og interaktioner. Jeg bruger [] symbolerne til at identificere signaturens ordrenummer.

Stadier til udstedelse af lån

Her er en kort gennemgang af de etaper, vi har designet:

  1. Brugeren overfører midlerne til BTC-adressen, der blev genereret til dette formål, og som understøtter multisignaturfunktionen.
  1. Brugeren interagerer med den specielle grænseflade, hvor han skal vælge parametre, størrelse og rentesats for det lån, han ønsker at få. Efter afslutningen af ​​dette trin placerer brugeren sin signatur under den nye post, der er indtastet i den lokale kæde.
  1. Modulet “BTC-nodeintegration” bruges til at verificere fondenes tilstrækkelighed og gyldighed af de angivne data. Efter afslutningen placerer modulet sin signatur under den nye post, der er indgået i den lokale kæde.
  1. Lyttermodulet verificerer, at de angivne oplysninger er gyldige og i tråd med de nuværende markedsforhold, mens det også kontrolleres gyldigheden af ​​afviklingsparametrene og dataene om de aktuelle markedsforhold, der er specificeret i posten inden for den lokale kæde. Efter afslutningen placerer modulet sin signatur under den nye post, der er indgået i den lokale kæde.
  1. Sikkerhedsmodulet verificerer integriteten af ​​den lokale kæde og placerer sin signatur under den nye post, der er indgået i den lokale kæde.
  2. ETH Node Integration Module verificerer gyldigheden af ​​den angivne adresse og tilstrækkeligheden af ​​midlerne (som vi bruger til at betale for gas) på den tekniske adresse, som vil blive brugt til at udvinde USDQ / KRWQ. Modulet placerer sin signatur under den nye post, indtastes i den lokale kæde og fortsætter derefter med at prikke tokens.

Jeg har forsøgt at beskrive alle de vigtigste faser i procedurerne for at registrere nye brugere og oprette sikkerhedsstillelse. Vi har designet dem baseret på de bedste fremgangsmåder til sikkerhed, optimering og udførelsestid.

jeg tror at Q DAO vil vinde popularitet blandt det bredere kryptosamfund, tegnet af den intuitive og enkle grænseflade og udførlige underliggende løsninger til sikkerhed og robusthed. Jeg glæder mig over dine spørgsmål i kommentarerne nedenfor og vil gerne hjælpe dig med at forstå vores system bedre.

Efterord

Måske har du hørt om projektet MAKER DAO og deres DAI?

Jeg vil rose disse fyre – de er først til at skabe en decentral stabil mønt.

Vi indtager en hæderlig andenplads ved dette løb, og dybest set blev vi inspireret af teknologierne fra MAKERS DAI.

Nogle Q DAO-funktioner svarer til MAKER DAO, så vi besluttede at bruge Maker’s terminologi, fordi vi tror – deres teknologier skal være en reference til oprettelse af decentraliserede stabile mønter.

Hvorfor bruger vi BTC som sikkerhed? 1) Bitcoin er et mest likvide digitale aktiv 2) vi har mange venner, der er store Bitcoin-indehavere (BTC-hvaler) eller Bitcoin OTC-handlende.

Vi håber, at selv så store fyre som brødrene Winklevoss (Cameron Winklevoss og Tyler Winklevoss) begynder at bruge Q DAO. De har mange Bitcoins, men de vil ikke sælge det. Så hvis de har brug for penge – kan de pantsætte deres bitcoins til Q DAO og straks få USDQ / KRWQ.

Hvorfor vi byggede Q DAO baseret på Ether-smarte kontrakter, men ikke Tron (af Justin Sun) og ikke EOS (af Daniel Larimer)?

Vores geniingeniører er kærlige ETHEREUM på grund af masseadoptagelse af denne blockchain, vi respekterer også Vitalik Buterins tilgang (vi mødte ham et par gange). Måske i fremtiden vil vi overveje at bruge TRON eller EOS, hvis deres fundament kan give tilstrækkelige midler til at fortsætte med udviklingen.

BTCNEXT Exchange – næste generations spot- og marginhandelsplatform af PLATINUM Q DAO ENGINEERING-teamet. Det er den første strategiske forretningspartner med USDQ / KRWQ stabil mønt, der er baseret på en DAO-teknologi. Alle par vil blive opført med USDQ / KRWQ. BTCNEXT kundeservice vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.

Platinum Q DAO Engineering er altid glad for at dele sine nyeste udviklings- og arkitekturløsninger og hjælpe interessenter med at sprede forbedringer på tværs af kryptoprojekter. Som en ekspertvirksomhed på markedet har Platinum Q DAO Engineering allerede hjulpet 150 kryptostarter, hvilket gør det muligt for dem effektivt at skaffe midler og introducere blockchains til deres forretningsmodeller. Med kontorer i Japan, Sydkorea, Thailand, Rusland, Hviderusland og Australien er holdet altid klar til at have personlige møder med fokus på, hvordan virksomheder kan udnytte blockchain-teknologi for at imødekomme deres unikke behov. Holdet byder læsere velkommen til at komme videre Telegram, og Facebook.

Denne oversigt er muligvis ikke fuldstændig udtømmende og vurderer ikke levedygtigheden af ​​et projekt eller dets teamets legitimitet. Læsere bør foretage deres egen due diligence, før de bruger eller investerer i nogen af ​​de listede Stablecoins. Denne artikel repræsenterer kun forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Al beskrevet funktionalitet i artiklen er stadig under udvikling, den kan ændres / behandles. Følg opdateringerne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me