Vuosikertomus 2020: Nosta kryptovaluuttajohdannaisia ​​+ Huobi-tapaustutkimus

Crypto Spot vs. johdannaiskauppa vuonna 2020

 Kryptojen kehittyessä vuosien varrella kryptoarvomarkkinat ovat siirtyneet johdannaiskauppaan. Ja volyymi on kasvanut merkittävästi YoY. Alun perin salauksen futuuripörssit kokivat useita haasteita sääntelyjärjestelmien kanssa. Vaihdon oli käytävä läpi useita tarkastuksia, ennen kuin se käynnistettiin julkisesti.

Vuonna 2019 jo olemassa olevat salauksen tulevat pörssit havaitsivat uusia ennätyksiä kaupankäynnissä uusien tuotteiden myötä. Lisäksi vuosi 2020 kasvoi edelleen suuremmaksi salauksen futuuritilassa.

Lisäksi spot-markkinoiden alku oli hidasta, mutta ne menestyivät poikkeuksellisen hyvin vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä – bitcoinin ansiosta se sai merkittävän sysäyksen. Taistellessaan noin 10 000 dollarin vastustasoilla Bitcoin-spot-markkinat rikkoivat onnistuneesti ja nousivat noin 30 000 dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä..

Token Insightin marraskuussa 2020 julkaiseman kryptoarvojohdannaisten pörssin raportin mukaan,

salausjohdannaisten kaupankäyntivolyymi nousi 2,7 biljoonaan dollariin Q3: ssa laskemalla yhteen 42 salausvaihdon tiedot.

Vertailun vuoksi Q3-arvo edustaa 25,1%: n kasvua Q2-salausjohdannaisten kaupankäyntimääristä. Myös prosentuaalinen kasvu vuoden 2019 kolmannesta vuosineljänneksestä oli huikea 159,4 prosenttia. Nämä luvut kuvaavat todellakin salamarkkinoiden massiivista kasvua futuuritilassa.

Salauspaikka vs johdannaiskauppa – korrelaatio

Koska johdannaismarkkinoilta tuli odottamattomia lukuja, spot-markkinoiden ja johdannaismarkkinoiden korrelaatiokerroin ei ollut edellisten vuosineljännesten mukainen.

Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä spot-futuurien välinen korrelaatio oli 0,31, huomattavasti pienempi kuin 0,76 edellisellä vuosineljänneksellä, Q4 2019. Nämä luvut viittaavat siihen, että sijoittajat siirtävät huomionsa johdannaismarkkinoille ja ovat suhteellisen riippumattomia salauspaikasta.

Johdannaismarkkinat edustavat nyt ~ 55% salauksen kokonaismarkkinoista

Salausjohdannaisten kaupankäyntimäärän nousu ei pysähtynyt kahden ensimmäisen vuosineljänneksen jälkeen. CryptoComparen tammikuussa 2021 julkaiseman raportin mukaan salausjohdannaisten segmentin kaupankäyntivolyymi kasvoi joulukuussa 8,6% ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 1,43 biljoonaan dollariin verrattuna edellisen kuukauden 1,32 biljoonaan dollariin..

Lisäksi salaojohdannaismarkkinat edustavat nyt noin 55% salauksen kokonaismarkkinoista. Nämä johdonmukaiset luvut osoittavat, että hienostuneet sijoittajat haluavat tutkia futuureja, koska ne tarjoavat heille keinoja spekuloida markkinoilla tarvitsematta tosiasiallisesti ostaa niitä.

Valuutanvalvojan toimisto (OCC) on osoittanut, että pankeilla on tällä hetkellä yli 200 biljoonan dollarin vastuu koko kansallisella johdannaismarkkinoilla, mikä osoittaa pankkien merkityksen johdannaisvalmisteille. Ja yllä olevista luvuista ja tilastoista salausjohdannaisille on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa altistumiseen.

Meidän on myös pantava merkille pörssien vaikutus salausjohdannaisten kaupan käyttöönoton valtavaan kasvuun. Yksi tällainen merkittävä vaihto on Huobi.

Vuonna 2020 Huobin kolikoilla marginaalinen futuurikauppa, joka sisältää 13 merkittävää salausvastetta, osoitti yksipuolisen 1,32 biljoonan dollarin kauppavolyymin hallitsevan kaikkia muita salauspörssejä siellä.

Alla oleva kaavio selittää markkinaosuuksien muutokset huippupörsseissä vuoden 2020 toisella ja kolmannella neljänneksellä.

Huobi(Lähde – Token Insight)

Miksi salausjohdannaiset ottavat haltuunsa spot-kaupan?

 Salausjohdannaisten nousu on ollut samanaikaisesti kryptovaluuttamarkkinoiden kukinnan kanssa. Tässä on joitain tärkeimpiä syitä, miksi salausjohdannaiset ottavat haltuunsa spot-kaupan.

Suojaus volatiliteetilta – Alusta alkaen kryptovaluutoilla on maine tunnetusti epävakaista. Salausjohdannaiset suojaavat elinkeinonharjoittajia ja sijoittajia salausmarkkinoille ominaisista volatiliteettiriskeistä, erityisesti karhuajoissa. Ne antavat sijoittajille mahdollisuuden suojautua volatiliteetista mahdollisesti aiheutuvilta tappioilta.

Pääsy vivutukseen – Johdannaiset antavat kauppiaille mahdollisuuden käyttää vipuvaikutusta. Jos sinulla on 1000 dollaria spot-markkinoilla, voit ostaa vain 1000 dollarin arvoisia kryptoja. Käyttämääsi asemaa rajoittavat käytettävissä olevat varat – spot-markkinat rajoittavat yleensä pieniä yksityissijoittajia. Johdannaisilla voit ottaa vivutettuja positioita. Esimerkiksi, jos sinulla on 1000 dollaria ja käyvät kauppaa johdannaisilla, joiden vipuvaikutus on 200X, se tarkoittaa, että voit avata position, jonka arvo on 200 000 dollaria. Tämä kasvattaa voittojasi merkittävästi verrattuna spot-kaupankäyntiin.

Johdannaiset mahdollistavat kaupankäynnin kaikissa markkinaolosuhteissa – Huomaa, että johdannaisilla kauppiaat eivät omista taustalla olevia kryptoja, toisin kuin spot-kaupassa. Salausjohdannaisten kauppiaat voivat siis spekuloida taustalla olevien kryptovaluuttojen hintaliikkeitä ja mennä pitempään tai lyhyempään kuin haluavat. Tämä varmistaa, että elinkeinonharjoittajat saavat voittoa riippumatta siitä, kuinka hinta liikkuu.

Turvallisuus hakkerointia vastaan ​​- Hakkerit voivat päästä käsiksi lompakkoihisi ja varastaa kryptovaluuttasi. Jotkut suurimmista salausvaihdoista ovat joutuneet tällaisen hakkeroinnin uhreiksi. Sijoittajat spot-markkinoilla joutuvat maksamaan ylimääräisiä maksuja kylmävarastojen perustamiseksi omistustensa turvaamiseksi. Tällaisten tappioiden riskiä ei ole johdannaisilla, koska et omista mitään kryptovaluuttoja, vaan yksinkertaisesti vedonlyönti hintavaihteluista.

Tapaustutkimus – Huobi, joka tekee johdannaisista saataville salakirjoittajille kaikkialla maailmassa

Huobi perustettiin vuonna 2013, ja sen pääkonttori sijaitsee useissa finanssikeskuksissa, kuten Singaporessa, Australiassa, Kiinassa, Indonesiassa, Venäjällä, Argentiinassa, Japanissa, Etelä-Koreassa ja Thaimaassa..

Huobi-pörssi tarjoaa 340 vaihdettavaa omaisuutta ja sen keskimääräinen päivävaihto on 58,6 miljardia dollaria. Salausjohdannaisvaroihin kuuluvat futuurit, kolikkomarginaalit, USDT-marginaaliset swapit ja optiot. Huobilla käytettävissä olevat varat sisältävät valtavirtaiset kryptot, kuten BTC, ETH, LTC jne., Sekä useita muita altcoineja ja stablecoineja, kuten USDT ja HUSD (Huobin stablecoin).

Huobi-alustaa on helppo ja helppo käyttää, etenkin aloitteleville salaustoimijoille. Tämän alustan kaupankäynnin kohteena olevat salausjohdannaiset luokitellaan myös suosikkeiksi – jotka seuraavat eniten kaupankäynnin kohteena olevia johdannaisia, futuureja, kolikoilla marginaaleja ja USDT-marginaaleja..

Huobi

Enemmän, salausjohdannaiset luokitellaan myös sopimusten mukaan, kuten alla olevassa kuvassa näkyy.

Alla olevasta tilannekuvasta voimme nähdä tällä hetkellä avoimien positioiden, tilausten, historian, tietueiden jne. Helpon saatavuuden. Tämä helpottaa salkun ja kaupankäynnin seuraamista.

huobi

Huobi esitteli myös monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten lukittu marginaalimekanismi, voitto ja stop-loss, reaaliaikainen ratkaisu, Makerin seuraaminen & Taker vähentää kaupankäyntikustannuksia ja parantaa varojen käyttöä sen käyttäjille.

Esimerkiksi äskettäin käynnistetyn Daily Settlement -toiminnon avulla käyttäjät voivat kerätä palkkionsa etukäteen odottamatta ratkaisua tai toimittaa kauppojaan viikoittain. Päivitetyn take-profit- ja stop-loss-toiminnon avulla käyttäjät voivat määrittää voittoprosentin. Siksi PnL: n spontaani ennustus saa käyttäjät luottamaan seuraavaan siirtoon.

Huobin uusimmasta innovaatiosta Ciara, Huobin varapuheenjohtaja sanoi: ‘Puhun koko ajan monille laitoksille ja kuuntelen heidän palautettaan, tarpeitaan, ja siksi olemme aina panostaneet sata prosenttia energiastamme kehitykseen uusia tuotteita, koska he ovat kertoneet meille näistä tarpeista. Tuloksena olemme suunnitelleet paljon innovatiivisia toimintoja, jotka säästävät käyttäjien tapahtumien aikaa ja kustannuksia. ‘

Alla on joitain lukuja, jotka kuvaavat Huobin vaikutusta salausjohdannaisten markkinoilla:

Huobi

Kuinka helposti käydä salauksen johdannaisia ​​kaupan Huobi-pörssissä?

 Huobi-rekisteröinti – Tilin avaaminen Huobilla on helppoa ja suoraviivaista. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi – prosessi kestää alle kaksi minuuttia. Sinun tarvitsee vain vierailla heidän luonaan virallinen nettisivu ja napsauta Rekisteröidy-painiketta.

Huobi

Vaikka liikkuminen Huobi-kaupankäyntialustalla on suhteellisen helppoa, kauppojen avaaminen ja sulkeminen on paljon helpompaa. Kaupankäyntialustan vasemmalla puolella voit valita haluamasi omaisuusluokan. Alusta tarjoaa myös laajan valikoiman teknisiä, analyyttisiä työkaluja, mukaan lukien TradingView’n kaaviot ja markkinaraporttien syvyys.

Alla oleva yksinkertainen kuva selittää joitakin Huobi-pörssin tarjoamista merkittävimmistä markkinoista ja palveluista.

Huobi

Miksi Huobi on parempi kuin muut johdannaiset salauksenvaihto?

Vaikka Huobi-pörssissä on lukuisia ominaisuuksia, jotka ovat paljon parempia kuin muut siellä olevat pörssit, palkkiot ja asiakassuoja ovat ominaisuuksia, jotka erottuvat.

Huobi-palkkiot – Huobi-kaupan palkkiot ovat hieman alhaisemmat kuin alan keskiarvo. Nämä veloitetut maksut vaihtelevat hieman vaihdettavien salausjohdannaisten luokan mukaan. Tavallisille käyttäjille valmistajan palkkiot ovat keskimäärin 0,02%, kun taas ottajien palkkiot vaihtelevat 0,04% – 0,05%.

Toisin kuin kilpailevat alustat, joiden kaupankäyntimäärät ovat jopa 250 BTC (~ 92,5 miljoonaa dollaria) saadakseen VIP-aseman, Huobi tarvitsee vain 25 miljoonaa, mikä on paljon ystävällisempää näillä härkämarkkinoilla. Korkeimman tason (VIP 7) saavuttaminen vaatii vain 0,5 miljardin dollarin arvosta 30 päivän kaupankäyntimäärää.

huobi

Huobin asiakassuoja – Huobi on suojellut asiakkaitaan vahvalla kyberturvallisuuden puolustusjärjestelmällä, joka minimoi merkittävästi Dedicated Denial of Service (DDoS) -hyökkäysten riskit. Lisäksi Huobilla on 20000 BTC: n turvallisuusrahasto kaikille käyttäjilleen.

Jokaiselle kaupankäyntiparille on laadittu tietty määrä vakuutusrahastoa. Lisäksi on hintarajoja, tilausrajoituksia, positiorajoituksia ja reaaliaikainen seuranta käyttäjien suojaamiseksi markkinoiden manipuloinnilta. Suojellakseen käyttäjiä tarpeettomilta häviöiltä selvitystilassa Huobi suunnitteli kolmivaiheisen selvitystilan suojamekanismin, eikä osittaisessa selvitystilassa veloiteta transaktiomaksuja. Tätä tuskin näemme missään muussa suositussa salausvaihdossa.

Toivomme, että tämä artikkeli on informatiivinen. Jos sinulla on kysyttävää, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa. Kippis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me