Vuosikertomus 2020: Salausjohdannaisten kaupankäyntivolyymi saavuttaa uudet korkeudet + Phemex-tapaustutkimus

1. Yleiskatsaus

1.1 Salausjohdannaisten kaupan tähtitieteellinen kasvu vuonna 2020  

Vuosien varrella kryptovaluutat ovat kehittyneet varallisuudesta valtavirran hyväksymiseen. Alun perin kryptovaluuttojen kasvu johtui kaupankäynti spot-markkinoilla

Vuonna 2017 Chicago Board Options Exchange (CBOE) ja Chicago Mercantile Exchange (CME) tulivat ensimmäisiksi perinteisiksi pörsseiksi, jotka tarjoavat salkkujohdannaisten kauppaa. Koska CBOE ja CME ovat hyvin säänneltyjä ja hyvämaineisia johdannaispörssejä, kaupankäynnin kohteena olevat BTC-futuurit herättivät valtavirran kiinnostusta suuryrityksiltä, ​​pankeilta ja korkean nettovarallisuuden omaavilta yksityishenkilöiltä (HNI), jotka olivat aiemmin skeptisiä kryptovaluutoista. Salausfutuureja voidaan kuitenkin käydä kauppaa tällaisissa pörsseissä vain säännöllisinä työaikoina. 

Vuonna 2020 hajautetun rahoituksen (DeFi) kehitys on johtanut salauksen ekosysteemin kehitykseen ja innovaatioihin. Useat salauspörssit ovat kehittäneet erilaisia ​​johdannaistuotteita markkinoille. Markkinat ovat erityisen alttiita näille johdannaisvalmisteille, jotka ovat kenties tärkeimmät syyt salausjohdannaisten tähtitieteelliseen nousuun. Useiden keskitettyjen ja hajautettujen salausjohdannaisten pörssien perustaminen on johtanut 24/7 johdannaiskauppaan ja päivittäiseen liikevaihdon nousuun.

”Olemme havainneet, että salausjohdannaismarkkinoilla on lisääntynyt huomattavasti käyttäjätilaa viimeisen vuoden aikana. Uskon, että salausjohdannaisten markkinat kasvavat edelleen tulevina vuosina. ”Jack Tao (toimitusjohtaja, Phemex)

1.2 Salausjohdannaisten kaupankäyntimäärä on nyt ylittänyt 1,3 biljoonaa dollaria

Kuten Theblockcrypto ilmoitti, kryptajohdannaisten keskimääräinen päivittäinen kaupankäyntivolyymi oli yli 1,3 biljoonaa dollaria joulukuussa 2020, mikä vastaa 55% kaikista kryptovaluuttamarkkinoista. Salausjohdannaisten kauppa on ohittanut spot-markkinat, joiden osuus kaikesta salaustoiminnasta on vain 45%. Alla olevat kaaviot näyttävät kaupankäynnin määrän & Bitcoin-futuurien yhteenlaskettu avoin korko vuonna 2020.  

Tietolähde – Theblockcrypto

* Huomaa, että yllä olevien kaavioiden arvot ovat likimääräisiä ja niitä saa käyttää vain suuntaa varten. 

1.3 Miksi salaojohdannaiset ovat saaneet suosiota kauppiaiden keskuudessa?

Ensinnäkin vuosi 2020 oli myrskyisä vuosi fiat-rahoitusjärjestelmälle. Ennennäkemätön kasvava finanssi- ja rahapolitiikka uhkasi koko rahoitusekosysteemiä massiivisella inflaatiolla. Tämän seurauksena sekä yksityisten että institutionaalisten sijoittajien oli etsittävä toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja arvon varastoinnille fiat-rahoitusjärjestelmän ulkopuolella. He kääntyivät kryptovaluuttoihin, mikä johti kaupankäynnin määrän kasvuun. Salausjohdannaiset tarjosivat erityisesti mahdollisuuden spekuloida ja suojautua COVID-19: n esittämiltä epävarmuustekijöiltä.

Toiseksi salaussektorin lisääntynyt sääntely on lisännyt ruokahalua salaojohdannaisille. Salausekosysteemin sääntelyä pidetään hallitusten ja rahoitusviranomaisten hyväksynnän osoituksena. Tämä on johtanut siihen, että julkiset yritykset, hedge-rahastot ja korkean nettovarallisuuden omaavat henkilöt tulevat markkinoille etsimään parempaa tuottoa. Vuonna 2020 kriittisistä valuutoista säädettiin eniten, mikä tapahtui samanaikaisesti eniten salausjohdannaisten yrityskauppiaiden kanssa. Tällaiset korkeaa tuottoa tavoittelevat kauppiaat suosivat usein salausjohdannaisia, koska ne mahdollistavat vivutetun kaupankäynnin, mikä kasvattaa merkittävästi voittoja.

Salausjohdannaisilla on myös tärkeä rooli niiden taustalla olevien kryptovaluuttojen hinnan löytämisessä. Esimerkiksi johdannaismarkkinoiden likviditeetti on aiemmin ilmennyt BTC: n ja ETH: n hintojen löytämisessä. Koska kauppiaat voivat mennä pitempään tai lyhyempään kuin haluavat, hintojen löytäminen tulee tehokkaammaksi, toisin kuin spot-markkinat, joissa sijoittajat ja kauppiaat voivat pitää salakirjoja vain toivoen hintojen nousevan. Salausjohdannaiset varmistavat, että hinta löytyy kysynnästä ja tarjonnasta. Tämä auttaa vähentämään kryptoille ominaisia ​​toistuvia volatiliteetteja, mikä varmistaa sujuvamman hinnanmuutoksen. 

2. Salausjohdannaisten näkymät vuonna 2021

On syytä huomata, että johdannaiskaupan käyttöönotto merkitsee usein minkä tahansa omaisuuserän maturiteettia ja yleistä hyväksyntää. Tämä johtuu siitä, että johdannaiset on suunniteltu kehittyneemmille kauppiaille ja sijoittajille. 

Alla on joitain tärkeimpiä syitä, miksi salausjohdannaiset nousevat edelleen vuonna 2021 ja sen jälkeen. 

2.1 Salausjohdannaiset tuovat likviditeettiä markkinoille

Salausjohdannaisten kauppa tarkoittaa, että sinun ei tarvitse omistaa taustalla olevia kolikoita. Näin voit helposti tulla kauppaan ja poistua siitä. On yleisesti tiedossa, että markkinoilla on rajallisia kryptovaluuttoja. Esimerkiksi tässä julkaisussa on liikkeessä hieman yli 17 miljoonaa BTC: tä. Tämä tarkoittaisi sitä, että BTC on melko epälikvideä spot-markkinoilla, mikä tarkoittaa, että se on altis hintojen volatiliteetille. Johdannaisten avulla markkinatakaajat voivat helposti hallita altistumistaan ​​tarjoamalla likviditeettiä ja suojaamalla riskinsä spot-markkinoilla. Tämä puolestaan ​​vapauttaa likviditeettiä taustalla olevalle salaukselle.

2.2 Johdannaisia ​​käytetään suojaamaan kryptovaluutan hintariski

Olemme todistaneet kryptovaluuttojen yleisen hyväksynnän. Tämä tarkoittaa, että kauppiaat ja yritykset voivat käyttää kryptoja maksuvälineenä. Koska kryptot ovat kuitenkin luonnostaan ​​epävakaita, johdannaiset antavat kauppiaille mahdollisuuden suojautua tällaisilta riskeiltä. Oletetaan esimerkiksi, että oletat, että BTC muuttuu epävakaaksi. Tässä tapauksessa voit käyttää käänteisiä BTC / USD-futuureja lukitaksesi tietyn arvon. Tämä eliminoi kryptien pitämisen riskin ja auttaa myös yrityksiä, jotka pitävät salauksia liian riskialttiina.

2.3 Johdannaisilla on tärkeä rooli kryptien hinnan löytämisessä

Kaikkien omaisuuserien hinta määräytyy usein sen kysynnän ja tarjonnan perusteella. Aiemmin salaustuotemarkkinoiden hintojen löytäminen oli tehotonta. Tämä johtuu siitä, että kauppa spot-markkinoilla hallitsi salaustoimintaa. Spot-markkinoilla kauppiaat ja sijoittajat osallistuvat vain yhteen tavoitteeseen: heidän hallussaan olevat salaukset arvostavat. Johdannaisten avulla kauppiaat voivat mennä pitkiä tai lyhyitä. Tämä yhdistettynä lisääntyneeseen likviditeettiin varmistaa tehokkaamman hinnan löytämisprosessin. Huomaa, että hintojen löytämisen tehokkuus auttaa laillistamaan kryptovaluutat vaihdettavissa olevina varoina.

3. Tapaustutkimus: Kuinka Phemex nopeuttaa salausjohdannaisten kaupan käyttöönottoa

3.1 Phemex-salausvaihdon kehitys   

Phemex on Singaporessa toimiva keskitetty salausvaihto joka tarjoaa sekä spot- että johdannaiskauppaa. Se aloitti toimintansa marraskuussa 2019, joten se on yksi maailman nuorimmista salauspörsseistä ja yksi nopeimmin kasvavista. Phemex-johdannaiskauppa on ylittänyt joitain vakiintuneempia salauspörssejä hieman yli vuoden toiminnassa. Se on tällä hetkellä 11. sijalla päivittäisen liikevaihdon ollessa noin 800 miljoonaa dollaria.

Phemex-johdannaismarkkinat tarjota pysyviä sopimuksia BTC: lle, ETH: lle, Ripplelle, Tezosille, LTC: lle ja Chainlinkille. Vaihto tarjoaa myös salaamattoman GOLD / USD-ikuisen sopimuksen. Huomaa, että kaikki Phemexillä kaupatut sopimukset maksetaan Yhdysvaltain dollareina, lukuun ottamatta BTC: n / USD: n käänteistä sopimusta, joka suoritetaan BTC: ssä. Lisäksi Phemex-sopimukset tarjoavat jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen.

Phemex

Phemexin kaupankäyntialustalla liikkuminen on suhteellisen helppoa. 

Alustan vasemmalta puolelta voit valita markkinat, joilla haluat käydä kauppaa – spot- tai sopimusmarkkinat. Reaaliaikainen tilauskanta näytetään myös valitun omaisuuden kaavion kanssa. Phemex-alustan avulla voit myös helposti käyttää avoimia positioita, suljettuja positioita, aktiivisia tilauksia, ehdollisia tilauksia, täyttöjä ja tilaushistoriaasi. Tämän avulla on helppo hallita kauppojasi ja seurata kaupankäynnin historiaa samalla kun seurataan hintakaavioita samanaikaisesti. 

3.2 Phemex-salausvaihdon kiehtovat ominaisuudet, jotka sinun on tiedettävä

Phemex-alustalla ontietojen oivallus‘-Osio, joka antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa tietystä kaupankäynnin kohteena olevasta salausjohdannaisesta. Tämä osio sisältää syvällistä tietoa signaaleista, tunnusten yhteenvedon, päivittäiset aktiiviset osoitteet ja hakutrendit. 

Tämä osio tarjoaa laajan valikoiman tietoja Phemexin tarjoamista ikuisista sopimuksista. Ne sisältävät viimeisen käyttöpäivän, alku- ja ylläpitomarginaalin, rahoitusosuuden, rahoitusvälin, seuraavan rahoituksen, ennustetun koron, markan hinnan, merkintämenetelmän, riskirajan ja riskivaiheen, avoimen koron, 24 tunnin liikevaihdon, sopimuksen koon ja enimmäistilauksen määrän.

Alla on kuva, joka selittää joitain Phemex-pörssin tarjoamia merkittäviä ominaisuuksia.

3.3 Mikä tekee Phemexistä ainutlaatuisen pörssin salaojohdannaisilla?

  • Phemex-rekisteröinti – Johdannaisten kaupankäyntitilin luominen Phemexille on helpointa, koska tällä pörssillä ei ole KYC-politiikkaa. Kaikki mitä tarvitset on täyttää sähköpostiosoitteesi ja antaa salasana, jonka pitäisi viedä alle minuutti. 

Voit rekisteröityä Phemex-pörssiin osoitteesta tässä:

Phemex

  • Kaupankäynti Phemexin kanssa – Asemien avaaminen ja sulkeminen Phemexillä on suhteellisen helppoa ja suoraviivaista. Sinulla on laaja valikoima tilaustyyppejä – markkinatilaukset, lähellä liipaisutilauksia, vain postitus, vain vähennykset, haarukkatilaukset, hyvä peruutus, täyttö tai tappaminen sekä tilausten tilaaminen välittömästi tai välittömästi. Jokaisessa tekemässäsi asennossa sinulla on vapaus valita haluamasi vipuvaikutus jopa 100x.
  • Phemex-turvallisuus – lompakon turvallisuuden kannalta Phemex on ottanut käyttöön hierarkkisen Deterministic Cold Wallet -järjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan kaksinkertainen kirjanpito ja siten turvaamaan asiakkaiden varat. Sen koneiden järjestelmäturva on suojattu myös Amazon Web Service (AWS) Cloud -palvelussa.

Puhuessaan asiakasvarojen turvallisuudesta äskettäisessä haastattelussa Jack Tao (toimitusjohtaja, Phemex) sanoi: ‘Ajattele aina asiakasta: mitä he tarvitsevat ja miten varmistaa, että heidän varansa ovat turvallisia, sen sijaan että ajattelisit vain rahan ansaitsemista . ”

  • Phemex-palkkiot – Phemex ei veloita talletusmaksuja, ja sillä on erittäin alhaiset ja kilpailukykyiset nostomaksut. Phemexin sopimuskauppamaksu sisältää 0,075%: n takausmaksun ja 0,025%: n valmistajapalkkion. Lisäksi peritään 1%: n alkumaksu ja 0,5%: n ylläpitomarginaalin maksu. Phemexin perimät maksut ovat alan standardien mukaisia. 

Toivomme, että pidit tämän artikkelin informatiivisena. Jos sinulla on kysyttävää, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa. Kippis. 

Vierailla Phemex oppia lisää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me