Et eksklusivt interview med Jack Ge, administrerende direktør hos Cybervein [CVT]

Jack Ge Managing Director for CyberVeinGeneral Manager hos CyberVein, hvor vi arbejder på at skabe sammenkoblede databaser, der spænder over hele kloden. Grundlægger af opstart af smart-home af HAX hardware accelerator i 2016 og universitetsstuderende fra Imperial College i London. Brug meget tid på at rejse til konferencer, der forklarer fordelene ved DAG i forhold til blockchain, og hvordan det fungerer på CyberVein-netværket, så altid op til muligheder for en sund, åben debat om teknologien. https://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/05/01143934/jack_ge.png

I et eksklusivt interview med Jack Ge, administrerende direktør for Cybervein, vi diskuterer udvikling, design, crypto tokenomics og fordelene ved at bruge netværket til effektiv databasestyring. Vi diskuterer også nye emner som bevis for bidrag, cybervein-projektets fremtid & meget mere. Så lad os begynde.

Q1. Kan du kort introducere CyberVein til vores læsere, og hvordan du bidrager til kryptoøkosystemet?

Cybervein blev finansieret af CV Technology, en nonprofitorganisation, der blev grundlagt i Singapore i 2017.

Vi er ikke ligefrem et enkelt blockchain-projekt, eller så at sige et offentligt kædeprojekt. Vi er en big data-løsning, der består af tre forskellige produkter, der er målrettet mod problemer i big data-branchen,

  • PISR distribueret database til datastyring
  • DAG-opbevaringskæde til sikkerhed, der fokuserer på opbevaring og sikkerhedskopiering
  • En Federated Learning-platform til indtægtsgenerering af data

Vi er faktisk ret forskellige fra kryptokurver, der kører i enten ydeevne, skalerbarhed, sikkerhed eller decentralisering. Vi fokuserer snarere på virkelige applikationer, fordi,

Du kan ikke fjerne den menneskelige faktor ud af ligningen, vi fokuserer på rødderne til uforanderlighed og overholdelse af de nuværende teknologier, der er – data.

Q2. Kan du orientere læserne om det arkitektoniske design, og hvordan er det bedre fra andre DB-styringsplatforme?

Årsagen til, at vi bygger en big data-platform, der består af tre produkter, er, at der er voksende bekymringer omkring datasikkerhed, sikkerhed og indtægtsgenerering. Vi havde faktisk en hændelse i Kina for et par måneder siden, hvor en programmør slettede blot et par linjer kode, og de mistede millioner af dollars i data. Og forresten kom vi ikke på det, Google kom på den originale idé.

Det er bare dybest set en mere sikker database, hvor privat lager konstant udvikler sig fra Federated Learning og sikkerhedskopiering på DAG-netværket. Federeret læring giver et sikkert og kompatibelt miljø til indtægtsgenerering af data. Ændring af arbejdsgangen i maskinindlæring, fordi centraliseret dataindsamling medfører mange problemer.

Vi har den PISR-distribuerede database, der sikrer, at alle data angiver alle de handlinger, der er særligt velegnede til virksomhederne selv. DAG-netværket giver sikkerhedskopiering på en offentlig blockchain.

Databasens tilstand registreres på konsortiet, men sikkerhedskopien gemmes på DAG-netværket, og den deles.

Det distribueres, og arbejdsgangen er anderledes. Men i fødereret læring har vi modeller, der faktisk er uddannet i din lokale terminal. 

Vores blockchain er ikke førsteklasses præstationsmæssigt, fordi centraliserede servere bruges til primær lagring. Men ved at gå på kompromis med det, har vi forbedret sikkerhed og skalerbarhed. Desuden tilbyder vores model en komplet løsning til eksisterende virksomheder.  

Q3. Kan du fortælle os mere om Cyberveins arbejdsmekanisme? Hvordan fungerer Bevis for bidrag?

Jack Ge – Bevis for bidrag svarer til Bevis for opbevaring. Desuden er opbevaring af den offentlige DAG valgfri. Databasen ligger i lad os sige virksomhedens server selv, men hvad der følger med, kan du vælge at bruge DAG-netværket. Databasen spejles og sikkerhedskopieres på DAG-netværket.

Hvis jeg skulle blive en bidragyder, ville jeg blive belønnet for det. Og for alle data, der bliver taget ud til fødereret læring, vil jeg også blive belønnet for det.

I vores netværk er det kun 1 og 0 og splittede filer. Dette eliminerer akilleshælen sikkerhedsmæssigt ved at fjerne incitamentet til angreb. 

Q5. Cybervein har også en brugssag inden for forskning inden for medicin. Hvordan kan det bidrage til en situation, som vi har lige nu?

Jack Ge – I den medicinske industri lykkedes det os faktisk at teste alle tre produkter som en big data-platform. Vi udviklede ikke Cybervein helt alene. Vi havde et laboratorium med Zhejiang University i Kina, hvor vi udviklede kildekoden. 

En af de første ting, vi testede, var med det medicinske institut på universitetet til en big data testkørsel. Det er som udgangspunkt at samle alle data sammen uden deres klageproblemer. Lad os sige for denne pandemi, at vi har stødt på mange problemer. Vi har dette QR-kodesystem, hvor folk fra en by kan scanne koden og bevise sig selv for at være sikre i byen. Gik til en anden by og var nødt til at gøre 14 dages karantæne. Databaser afstemt med hinanden.

Dybest set har vi ofret lidt på ydeevne for at få sikkerhed og skalerbarhed.

Q6. Vi bemærkede, at CVT er blandt de mest effektive mønter i 2020 indtil nu. Hvordan reflekterer du over det? Hvad tror du, der gik rigtigt for dig i år?

Hovedsageligt tror jeg, fordi R&D lab har afsluttet den distribuerede database. Vi har lavet PoC-konsensus og afsluttet datahåndteringen til fødereret læring. Vi har blockchain, der fungerer som en tidsmaskine, der gemmer databasetilstande og handlinger. 

Vi har også databasesupport for virksomheden til at oprette deres egne sidekæder og tokens. Vi har testet vores platform med et skaldyrsfirma og billetfirma, hvor det lykkedes dem at oprette deres egne tokens til at drive deres forretning og realisere deres mål.

CVTUSDCVT / USDT-prisdiagram på Okex (TradingView)

Vi har også udviklet kontoadministration, SDK, API og tilbyder også kørende soliditetsbaserede smarte kontrakter. Desuden tilbyder vores blockchain-browser adgang til decentrale applikationer, som også kan bruges som en blockchain-udvidelse på krom.

Q7. Hvordan fungerer indtægtsgenerering af data i Cybervein?

Jack Ge – I øjeblikket er vi under udvikling for, at DAG-netværket kan integreres med vores distribuerede database. Vi har PoC fundet ud af, at der er et afstemningssystem, hvor hver tokenindehaver vil være i stand til at vælge en bidragyder i netværket, og de vil blive belønnet. Jeg synes, at tokenomics, som vi har testet indtil videre, fungerer ret godt.

Vi har en dataleverandør, der skal betale for opbevaring af opbevaringsbidragere, og dataindsamler, der betaler tokens til dataleverandøren og opbevareren, fordi de tager data fra lad os sige et hospital til medicinsk udvikling.

Dataleverandøren betaler også for modellen, hvis de har en forretningsaftale. Vi er på vej til at definere token distribution. Også alle de indtægter, vi tjener fra ‘Cybervein’, tages fra disse transaktioner på netværket, og alle tokens brændes.

Sådan boostede amerikanerne deres NASDAQ, og sådan skal vi også gøre. Vi agter at opretholde en indviklet balance mellem tokenpris og teknologisk udvikling.

Q8. Hvordan håndterer dit team coronavirus-låsning, og påvirker det din køreplan?

Jack Ge – Vi har flere forskellige placeringer globalt. I øjeblikket i Shenzhen, Kina, har vi kerneledelsesteamet, men vores blyudviklingsteam er i Zhejiang University lab. 

Arbejdet i de to hold blev påvirket tidligere på året på grund af den udbredte epidemi, men slap, telegram og zoom har været vores venner. Faktisk har det sparet os tid på vores daglige pendling, og alt fungerer godt. Ikke desto mindre er marketingteamet blevet dybt berørt.

Hvis det ikke var for pandemien, havde vi en kæmpe plan for en massiv hackathon. Selvom disse ting ikke er gjort, har vi gjort det ganske godt online.

Globalt møde og hackathon i USA, Storbritannien, Indien, Tyrkiet, Schweiz og Japan er blevet udsat. Pandemien ser ud til at blive under kontrol globalt, og forhåbentlig vil vi komme på farten igen.

Q9. Hvad er det næste for Cybervein?

Jack Ge – I begyndelsen af ​​2019 gik vi til Dubai for en udviklingskonkurrence om dataudveksling for at opbygge blockchain til Smart Dubai. På grund af ufuldstændigheden af ​​hele vores model kom vi imidlertid til andenpladsen i løbet. 

Et år fremover kan Cybervein nu understøtte avancerede AI (Artificial Intelligence) og IoT (Internet of Things) modeller sammen med at levere databasestyringsløsninger til virksomheder. 

Når pandemien er færdig, arbejder vi sammen med Dubai Expo for at levere en ‘billetløsning’. Jeg synes, det er ‘stort i en af ​​de mest luksuriøse og største udstillinger i verden. Marketingteamet sigter mod udbredt anerkendelse og partnerskaber i de kommende måneder. 

Du kan fange Jack og Cyberveins hold live på deres YouTube-kanal på den næste episode af Crypto over Beer, hvor de diskuterer en række emner i Blockchain-udvikling. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me