Velix.id ICO: n tarkistus- ja analyysiraportti

Velix.ID ICO -katsaus

Nykypäivän teknisesti edistyneessä maailmassa henkilöllisyyden todistaminen on erittäin tärkeää. Tunnistamistapa on kuitenkin myös muuttunut evoluutiomuodossa, mukaan lukien nimemme, puhelinnumeromme, kotiosoitteemme, pankkitilisi, luottokorttinumeron, käyttäjänimet, salasanat ja paljon muuta. Hallitukset ympäri maailmaa ovat ottaneet vakavia askelia tähän suuntaan, nimittäin. YK: n henkilötodistus 2020, Intian hallituksen AADHAAR-kortti ja Ruotsin pankkitunnus. Täällä Velix ID tulee tarjoamaan alustan sujuvalle henkilöllisyyden vahvistamiselle.

Käsite ei välttämättä ole jotain uutta, mutta on varmasti katseenvangitsija. Mutta onko se todella seuraava iso asia? Tänään olemme ryhtyneet tekemään a Velix.ID ICO -katsaus testata sen potentiaalia ja onko se rahasi arvoinen!

Tärkeät päivämäärät

 • Tunnuksen myynti alkaa: 17. huhtikuuta 2018
 • Tunnuksen myynnin loppu: 15. toukokuuta 2018
 • Suurin tarjonta: 100 000 000 VXD
 • Kova korkki: 23800000 dollaria
 • Pehmeä korkki: 2 500 000 USD
 • Hinta: 1 VXD = 1,00 USD
 • Hyväksyy: ETH, BTC, XRP, LTC

Kaikki myymättömät rahakkeet poltetaan.

Velix.ID: Ehdotettu globaali foorumi kitkattomalle henkilöllisyyden todentamiselle

Tavoitteenaan kohdistaa nämä 200 miljardin dollarin markkinat Velix tuo esiin idean blockchain-pohjaiseen alustaan, joka mahdollistaa kitkattoman henkilöllisyyden todentamisen maailmanlaajuisesti. Nykyiset henkilöllisyyden todentamiseen käytetyt menetelmät aiheuttavat valtavia taloudellisia menetyksiä sekä yksityishenkilöille että yrityksille, vaikka niiden käsittelyaika on pitkä ja joskus jopa henkilökohtaisten tietojen vaarantuminen.

Käyttämällä älykkäitä sopimuksia, Stellar Consensus Protocol (SCP) ja nollatietotodistuksia Velix.ID pyrkii hajauttamaan prosessin rakentamaan hajautetun, yleisen ja avoimen ekosysteemin samalla, kun se on aikaa ja kustannustehokasta.

Nyt arvioinnin aika!!!

 • Valkoinen kirja – miksi niin monta teknistä ammattikieltä?

Velix.ID tarjoaa melko yksityiskohtaisen valkoisen paperin, joka kävelee yksilön läpi skenaarion, ongelman, heidän ratkaisunsa ja kuinka he haluavat saavuttaa tämän. Tämän sanottuaan valkopaperi sisältää teknisen ammattikiellon äärelle, jota on vaikea kehittää ymmärrystä.

Varojen kohdentamisesta 45 prosenttia myynnistä menee tuotekehitykseen, 25 prosenttia varataan kumppanuuteen ja markkinointiin, 20 prosenttia kattaa toimintakustannukset, tutkimukselle varataan 5 prosenttia ja loput 5 prosenttia menee kohti hankkeen oikeudellista osaa.

Yksi seikka, josta projekti puuttuu, on prototyypin puuttuminen. Prototyyppi oli tarkoitus tuoda markkinoille maaliskuussa 2018.

Vaikka yritys työskentelee jo prototyyppinsä parissa, ja koodit ovat käytettävissä GitHubissa, Velix.ID ICO on oltava se valmiina etukäteen tarjoamaan sisällöllinen ratkaisu sijoittajilleen. Yrityksen verkkosivuston mukaan se tulee pian iOS App Storeen.

 • Joukkue – hyvä ICO: lle, mutta ei niin kehitettävälle tuotteelle

Velix ICO – Joukkue

11 hengen tiimillä on vuosien kokemus eri toimialoilta, mikä tekee niistä melko dynaamisia.

Manav Singhal – TOIMITUSJOHTAJA & Perustaja, jolla on yli 13 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja johtajuudesta eri aloilla, Singhalilla on asiantuntemusta, jonka ylimmällä johdolla on oltava. Hän on myös Intian Blockchain Foundationin hallituksessa, joka osoittaa hänen osallistumistaan ​​blockchain-alaan.

Balwant Singh – CTO & Perustaja, hänellä on yli 10 vuoden kokemus mobiilikehityksestä, pilvialustoista, palvelimettomista arkkitehtuurisovelluksista, älykkäiden sopimusten rakentamisesta ja DApps: n kirjoittamisesta. Singh ei ole uusi blockchain-maailmassa, koska hän on tällä hetkellä National Australia Bankissa työskennellyt Ripplen parissa.

Guangling Yang – Blockchain-kehittäjä. Hänellä on yli 3 vuoden kokemus IT-ratkaisujen kehittämisestä, tuotesuunnittelusta ja yritysarkkitehtuurista. Yang on täysimittainen kehittäjä ja erikoistunut digitaalisen turvallisuuden ratkaisujen suunnitteluun.

Muut tiimin jäsenet kuuluvat toimintaan, kumppanuuksiin, digitaaliseen markkinointiin, suhdetoimintaan, investointeihin ja rahoitukseen, tiedottamiseen, KYC / AML ja sijoittajasuhteisiin.

Kaikilla projektin tiimin jäsenillä on liitetty LinkedIn-linkit, jotka tarjoavat kaikki vaaditut tiedot.

Kumppanit: Velix ID on muutama kumppani nimissään. Blockchain Foundation India, Coinsecure, Bitxoxo, Bazista ja WandX.

Velix ICO TiedotVelix ICO Tiedot

 • Liiketoimintamalli: Apuohjelmatunnus

Velix.ID: n VXD-tunnus on apuohjelmatunnus, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää yrityksen tuotetta tai palvelua tulevaisuudessa. Tässä tapauksessa käyttäjät voivat käyttää VXD-tunnuksia varmentamaan ja jakamaan todennettuja identiteettejä ekosysteemissä. Koska VXD-rahakkeiden tarjonta on rajoitettu 100 miljoonaan, kuten mikä tahansa muu apuohjelmatunnus, se on kaupattavissa markkinoilla, jotka kasvavat alustan mukana.

 • Taustatekniikka

Velix.ID perustuu ethereum-lohkoketjuun, ja siten käyttäjille annetaan aluksi ERC20-standardin mukaiset VXD-tunnukset. Kun alusta käynnistetään, haltijat saavat vastaavan määrän VXD-tunnuksia, jotka ovat suhteessa 1 VXD = 100 000 VEL, missä VEL on VXD: n pienempi yksikkö. Kaikki joukosta myymättömät tunnukset poltetaan.

 • Salausmyynnin joustavuus

Yhtiö ei ole jakanut yksityiskohtaisesti tietoja perustamisestaan, rajoitetuista alueistaan ​​sekä käyttöehdoistaan. Kuitenkin, tiettävästi, se on Singapore sisällytetty ja rajoitettu myös Singaporessa.

Projektissa on noin 8 asiantuntijaa, jotka ovat neuvonantajia ja joilla on asiantuntemusta omilla aloillaan. Tony Simonovsky (markkinointineuvoja, toimitusjohtaja & Insight.to: n perustaja), Michael Fourgeaud (sijoitusneuvoja, toimitusjohtaja) & PrimaBlockin perustaja), Mohit Kalra (strateginen neuvonantaja, Coinsecuren toimitusjohtaja), prof Simon Choi (oikeudellinen neuvonantaja, Acme Ardentin perustajaosakas), Julian Smith (blockchain-neuvonantaja, Blockfreightin toimitusjohtaja).

 • Tunnuksen jakelu

Yhtiön verkkosivusto tarjoaa selkeän jakamisen rahakkeista. 100 miljoonan rahakkeen kokonaispaketista 35 prosenttia eli 35 miljoonaa myydään yksityisessä myynnissä, ennakkomyynnissä ja yleisömyynnissä.

Joukkueelle jaetaan 16 prosenttia näistä rahakkeista eli 16 miljoonaa VXD. Näistä 16 miljoonasta 25 prosenttia menee perustajille, jotka avataan 6 kuukauden kuluttua.

Joukkue saa 50 prosenttia, joka avataan 3 kuukauden välein, ja loput 25 prosenttia menee neuvonantajille, jotka myös avataan 3 kuukauden kuluttua. Suuri kysymysmerkki on yrityksen perustajille, tiimille ja neuvonantajille niin lyhyt varojen vapauttamisaika, jonka olisi pitänyt olla vähintään vuosi.

4 prosenttia rahakkeista menee kohti yhteisöä. 15 prosenttia kohdennetaan tulevaisuuden väkijoukkojen myyntiin, jolla ei ole paljon järkeä, kun taas loput 30 prosenttia varataan tuleville liikekumppaneille. Yhteensä 45 prosentin tunnus suljetaan, mikä on yksi outo asia varmasti.

Turvallisuuden osalta joukkue luo mallin julkisista / yksityisistä avaimista, jotka varmuuskopioidaan helposti, mutta joita ei ole helppo arvata. He esittävät edelleen vanhemman laajennetun avaimen, hakemiston ja lapsen laajennetun avaimen käsitteen turvatoimille.

 • Yhteisön hyväksyntä

Yritys on saatavana useilla kanavilla, nimittäin. Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, GitHub, Reddit, bitcoin talk, medium ja myös postitse. Telegramilla yrityksellä on runsaat 18 000+ jäsentä yhteisössään. Tiimi tiedottaa yleisölle ja sijoittajille melko aktiivisesti projektin uutisten ja ilmoitusten uusimmasta kehityksestä. Velix.ID-tiimi on myös osallistunut erilaisiin tapahtumiin, jotka toimivat heidän hyväkseen ja puhuvat intohimostaan ​​blockchainissa.

 • Tiekartta

Projektin vaihe

Yhtiöllä on melko laajennettu versio etenemissuunnitelmastaan, ja se on parhaillaan päämyyntivaiheessa, joka on asetettu huhtikuulle 2018. Tammikuuhun 2018 mennessä käynnistettävä MVP on kuitenkin noin 3 kuukautta myöhässä. Yritys työskentelee jo sen parissa, ja kaikki yksityiskohdat ovat saatavilla GitHubissa, mutta heidän on todella vedettävä sukat ylös ja päästävä raiteilleen.

Velix ICO – Arviot

Keskimääräinen arvio: 7,3 / 10

Punainen lippu 

Kehitysvauhti ei tue valtakirjassa kuvattua tuotetta. Sivusto mainitsee edelleen tulossa pian tärkeimmille mobiilisovelluksilleen, mikä tekee selväksi, että ICO: lla olisi ollut paljon järkevämpää tuotteen julkisen julkaisun jälkeen.

Huomautus sijoittajille

Yritys on toteuttanut hyvän konseptin eli henkilöllisyyden vahvistamisen. Hajautetun alustan on tarkoitus olla käyttäjäystävällinen, avoin ja monipuolinen. Mutta, 

 • Vaikka sen verkkosivusto on korkealaatuinen ja erittäin informatiivinen, sen julkaisu on täynnä teknisiä ammattikielejä. Suuri dynaaminen tiimi neuvonantajaryhmän kanssa, projektilla on potentiaalia.
 • Tästä huolimatta projektista puuttuu prototyyppi ja se ei anna projektille tarvittavaa validointia. Muutama hikka suuressa osassa eli 45 prosenttia rahakkeisiin lukittavista rahakkeista ja tulevasta joukosta ja epäselvyydestä laillisuuden yksityiskohdissa vaikuttavat edelleen projektiin. 

ICO-tarkastusmenetelmämme

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me