Generel vejledning: Sådan doneres med Bitcoin (BTC)

Charity, et koncept der har eksisteret siden vores verdens begyndelse, og noget der ikke kun er ekstremt glædeligt, men det er også en af ​​de mest dyrebare og sjælfulde handlinger et menneske kan udføre.

Uden tvivl er velgørenhed vigtig, da den berører den menneskelige kerne på så mange niveauer. Forskellige undersøgelser har vist, at handlingen med at udvide venlighed til andre ubetinget, uselvisk og uden at forvente noget til gengæld er en vigtig humørsvingning, og det har masser af andre fordele, herunder at styrke personlige værdier.

Vigtigheden af ​​velgørenhed i vores samfund har ikke ændret sig så meget i løbet af vores historie. Takket være den fænomenale vækst inden for teknologi, som menneskeheden har oplevet i de sidste par årtier, udføres velgørenhed ikke kun lettere, men den er også mere indflydelsesrig nu, end den nogensinde var.

I dagens artikel skal vi diskutere den nyeste (og muligvis den bedste) måde at donere på, nemlig ved hjælp af Bitcoin, kryptovalutaen og platformen / tjenesten, vi skal takke for det store antal livsændrende innovationer, vi ser i øjeblikket i vores verden.

Vi vil omhyggeligt gennemgå de fleste af det tekniske ved at donere ved hjælp af Bitcoin, samt hvad der er fordele og ulemper ved den nævnte metode.

Hvorfor skal du overveje at donere med Bitcoin?

Hvis du ved lidt om Bitcoin og kryptokurver generelt, så ved du helt sikkert allerede, at Bitcoin kan prale af forskellige fordele sammenlignet med traditionelle betalingssystemer. Først og fremmest takket være et system kaldet “blockchain” er Bitcoins decentraliserede natur sandsynligvis det største salgsargument.

Det giver nogen mulighed for at springe mellemmandafgifterne over. Disse gebyrer erstattes af netværksgebyrerne, som specifikt gives til minearbejdere som en belønning for deres tjenester. Ikke kun dette, men Bitcoin-transaktioner er ucensurable. Dette betyder, at ingen ekstern (eller intern) myndighed kan diktere, hvilke transaktioner der skal eller ikke skal finde sted.

Andre store fordele ved Bitcoin-transaktioner er repræsenteret af deres anonyme og gennemsigtige karakter. Da blockchain sikrer, at poster er uforanderlige og åbne for offentligheden, kan Bitcoin-transaktioner give et maksimalt niveau af gennemsigtighed og sikkerhed. De fleste gange, i betragtning af at forskellige specifikke betingelser er opfyldt, kan Bitcoin også hjælpe alle med at bevare deres privatliv.

Derfor er det let at se, hvordan Bitcoin har åbnet en ny dør for de velgørende bøjede personer, der ønsker at støtte årsager, som de tror på. Kort sagt giver Bitcoin-donationer filantroper mulighed for at forblive anonyme, nøjagtigt holde styr på deres donationer og springe over mellemmand samt de sædvanlige konverteringsgebyrer.

Endelig kan Bitcoin også repræsentere svaret på et af de mest problematiske spørgsmål i hele velgørenhedsbranchen, det for skyggefulde velgørenhedsorganisationer. Takket være alle de fordele, der er beskrevet ovenfor, kan Bitcoin meget vel stoppe forskellige tvivlsomme velgørenhedsorganisationer i at samle betydelige ulovlige overskud, hvilket betyder, at donationerne når, hvor de virkelig er nødvendige.

Hvad er de potentielle ulemper ved at donere med Bitcoin?

Så ideel som denne metode kan synes, ligesom alle ting i dette liv, er den ikke perfekt. Før du forpligter dig til at donere Bitcoin, er der et par ulemper, der er værd at huske på. Den første er knyttet til et af de største problemer, som kryptokurver i øjeblikket gennemgår – det ustabile, ustabile marked.

Dette betyder, at Bitcoin-prisen meget vel kan opleve en astronomisk stigning, i hvilket tilfælde alt er godt. Omvendt kan det også falde stejlt, hvilket gør din donation meget mindre tilfredsstillende og nyttig. Den gode nyhed er dog, at få velgørenhedsorganisationer sandsynligvis holder fast i de nævnte Bitcoin-donationer for længe.

En anden ulempe ved Bitcoin-donationer er relateret til den komplicerede måde af kryptokurver og blockchain-teknologien generelt på. Men hvis du er en krypto-aficionado, og du allerede har Bitcoins, er der en god chance for, at hele processen ikke skræmmer dig.

Sådan donerer du faktisk ved hjælp af Bitcoin (generel guide)

Naturligvis kan donationsprocessen variere afhængigt af velgørenhedsorganisationens art og politik, men den grundlæggende proces, der er forklaret i denne artikel, skal være nøjagtig nok til at hjælpe dig med at få en generel idé.

For at donere Bitcoin skal du naturligvis eje noget Bitcoin. Bitcoin kan erhverves på to måder, du kan enten udvinde det, eller du kan købe det fra børser som Binance, OKEx, Huobi, Bithumb, og så videre.

Det næste trin involverer, at du skal gemme BTC i en Bitcoin-kompatibel tegnebog. Du kan åbenbart gemme din Bitcoin på de grundlæggende tegnebøger, der tilbydes af de fleste børser, men dette anbefales ikke på grund af de store sikkerhedsrisici, der er involveret.

Når du har din Bitcoin klar, og efter omhyggeligt at have undersøgt den organisation, du vil donere til, bliver du nødt til at starte den aktuelle donationsproces ved at gå ind på organisationens officielle hjemmeside og ved at kigge efter afsnittet eller knappen “Doner”.

Kort sagt bliver du nødt til at vælge den ønskede mængde Bitcoin og sende den til organisationens officielle tegnebogadresse. Alt der er tilbage at gøre nu er at vente på, at din transaktion bliver grundigt registreret i blockchain. Afhængigt af netværkets tilgængelighed kan dette tage fra et par minutter op til et par timer.

Hvor fandt jeg velgørende formål eller organisationer, der accepterer Bitcoin-donationer?

Et godt sted at begynde at lede efter velgørende organisationer, der accepterer Bitcoin-donationer, er at tjekke liste på den Bitcoinforcharity.com internet side. Nogle af de mest populære Bitcoin-accepterende velgørenhedsorganisationer er The Water Project, Omni Nano, Seans Outpost, Save the Children, AntiWar, TunaPanda og Run 2 Rescue.

2018 har været et spændende år for kryptokurver og blockchain-sektorer på trods af op- og nedture på markedet. En ting er dog sikker: kryptokurver og deres underliggende teknologi vil fortsætte med at forbedre forskellige aspekter af vores liv. Det er kun naturligt, at vi vil se flere og flere velgørende formål eller organisationer, der accepterer Bitcoin-donationer i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me