En begyndervejledning til minedrift NEM (XEM)

minedrift nem

Om NEM (XEM)

Ny økonomibevægelse (NEM) er en blockchain, der udgør lignende funktioner Ethereum, designet til erhvervsbrug.

XEM er det token, der driver NEM-platformen. XEM har en samlet forsyning på 8.999.999.999, hvor alle tokens er udstedt i genesisblokken. Mønten rangerer i øjeblikket 22. efter en markedsværdi på $ 437.702.335 USD. XEM har en nuværende handelskurs på $ 0,048634 USD.

Bevis for vigtighed (PoI)

NEM-blockchain-platformen bruger en proprietær protokol kaldet Proof of Importance til at styre, hvordan noderne konkurrerer og verificere den næste blok. Denne ordre er afhængig af “vigtigheden” af hver node, der bestemmes af en score, der består af faktorer, såsom antallet af mønter, antallet af transaktioner i den sidste måned og andre detaljer.

Billedresultat til bevis for vigtighed

NEMs PoI-algoritme er en modificeret algoritme af Eigentrust ++, som er et system til måling af omdømme på peer-to-peer-netværk. Det fungerer ved at gøre det muligt for noder at overvåge andre noder på netværket og skabe et ry for dem at stole på deres tidligere handlinger.

Billedkilde: Planet Blockchain

Høst og optjente

PoI bestemmer, hvilke brugere der er i stand til at “høste” NEM-blokke. Høstblokke indebærer registrering af blokke i kæden og optjening af XEM-belønninger. Der er to typer høst: lokal høsttilstand og delegeret høst.

I begge tilfælde er det stadig nødvendigt at bruge NEM (XEM) minedrift til høst, der ikke er relateret til deres vigtighedsscore. Ulempen er, at du ikke bare kan købe ekstra XEM på en børs og begynde at høste med det samme.

Når du deponerer nye mønter i din NEM-tegnebog, går de ind i kategorien “ikke-investeret”. 10% af de deponerede midler overføres dagligt til kategorien “vested”. Når du har over 10.000 optjente XEM i din tegnebog, begynder høstprocessen. For eksempel, hvis du har 20.000 XEM, kan optjeningsprocessen tage en uge eller deromkring.

Lokal høst indebærer brug af standardindstillingerne på deres egen server i stedet for NIS (NEM Infrastructure Server). Der er tre regler, der kræves for lokal høst:

  • Brugerne skal klikke på knappen “start lokal høst”
  • Brugerne skal være online
  • De kan ikke bruge NIS, mens de høster

En anden type er delegeret høst. Det lader NEM-indehavere bruge en fjernserver til at udføre deres arbejde ved at overføre deres vigtighedsscore til en proxy. En anden vigtig forskel er, at de kan indsamle NEM, mens en computer er slukket på grund af at programmet overfører vigtigheden til den anden node..

Billedresultat for nem png

De tre regler, der gælder for denne type høst, er:

  • Indsamling af mønter fungerer non-stop
  • Der er et lavere strømforbrug, når NIS er i funktion
  • Kontoaktivering kan kræve et par timer (ca. seks) og en pris på 6 XEM.

Som du måske har bemærket nu, kan NEM ikke brydes som andre kryptoer i den forstand, at du bruger din computerkraft til at producere blokke som med Proof of Work-protokolmønter.

Men for dem af jer, der stadig er interesserede i at udvinde NEM med grafikkort eller ASIC’er, er der mulighed for at udvinde andre altcoins og derefter automatisk konvertere dem til XEM til deres valutakurser, før de sendes til tegnebogen.

Hvordan kan du bruge minedrift til at producere NEM?

Opret XEM tegnebog

Du skal først oprette en tegnebogskonto, der understøtter XEM-opbevaring og høst. Her sender du din XEM. Der er nogle få muligheder i øjeblikket: NEM NanoWallet, NEM Mobile Wallet og NCC (NEM Community Client).

Vælg en minearbejder

Der er forskellige minesoftwareplatforme, der udvinder et antal altcoins, enten til solo minedrift, pool minedrift eller cloud mining. Nogle eksempler er MinerGate, BFGMiner, EasyMiner, CGMiner osv. Se efter dem, der er kompatible med din computers operativsystem, og download og installer dem.

Vælg din type minedrift

Der er flere muligheder, hvorigennem man kan udvinde kryptovaluta. Nogle er mere rentable end andre, men du skal vælge den, der passer bedst til dig og din situation.

CPU-minedrift

I de første dage af kryptokurrency kunne mange mennesker bruge CPU til minedrift. Du kan downloade klienten og tænde for den smarte minedrift, der automatisk miner den mønt, der har mest rentabilitet i øjeblikket.

JavaScript Mining

Hvis du ikke vil rodde din diskplads med downloads, kan du vælge JavaScript-minedrift. Du skal bare få adgang til fanen “Web Mining” i MinerGate og slå Monero-minedrift til. Monero har vist sig at være den mest rentable mønt via JavaScript-minedrift. For at holde minedrift skal du holde siden åben. Denne minedrift NEM-indstilling bruger stadig din CPU til beregninger.

GPU Mining

GPU-minedrift betragtes som den mest rentable løsning, da de er betydeligt mere magtfulde til at løse beregningsproblemer end en CPU. Hvis du allerede har en minerigg til minedrift Ethereum (det mest udvindede altcoin), kan du bare pege dine minearbejdere på Minergate. Det fungerer på følgende måde:

Ethminer: ethminer -C -F http://eth.pool.minergate.com:55751/YOUR_EMAIL –disable-submit-hashrate (GetWork)

Genoil OpenCL: ethminer -G -S eth.pool.minergate.com:45791 -O DIN_EMAIL (stratum)

Genoil CUDA: ethminer -U -S eth.pool.minergate.com:45791 -O DIN_EMAIL (Stratum)

Træk dig tilbage til XEM

Når du har udvundet nogle mønter, kan du konvertere dem på poolens børs, eller du kan flytte dem til en for at konvertere dem og derefter sende XEM til din NEM-tegnebog.

Resumé

NEM har et meget unikt blokgenererende system, der ikke er kompatibelt med den sædvanlige POW-minedrift, vi er vant til at se, men der er en måde at bruge minedrift NEM på og få noget XEM. En lettere måde at få XEM på er ved at købe eller handle direkte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me