Blockchain 3.0-projekter at passe på i 2019

Blockchain 3.0-projekter

Hvad er Blockchain 3.0?

Fremkomsten af ​​blockchain-teknologi for 10 år siden var præget af Bitcoin. Efter et par år kom den anden fase af denne nye teknologi, som blev frembragt ved tilsyneladelsen af Ethereum og smarte kontrakter.

På trods af sine enorme fremskridt har blockchain-teknologien imidlertid haft en rimelig andel af udfordringer. Blockchain 3.0-projekter er en ny generation af teknologi, der fokuserer på at løse de presserende problemer i sine tidligere versioner ved at implementere forskellige protokoller, algoritmer og systemer. Højere skalerbarhed, interoperabilitet, privatliv og øjeblikkelige transaktioner er det, der adskiller Blockchain 3.0 fra sine forfædre.

I dagens artikel vil vi dække de vigtigste blockchain 3.0-projekter, der bidrager til det næste niveau for udvikling af denne teknologi:

Cardano

Cardano er et unikt blockchain-projekt, der menes at være verdens første nye generation af kryptovaluta, der søger at bringe skalerbarhed, interoperabilitet, sikkerhed og overkommelighed til branchen på en ny måde.

Det er den første peer-reviewed blockchain, der inkluderer en enestående arkitektur og funktioner, der er designet til at løse de presserende problemer med nuværende blockchain-platforme. Et andet nyt træk ved denne platform er dens selvstyrende system og det faktum, at det producerer en konstant indtægtsstrøm i modsætning til sine konkurrenter. Disse penge vil blive geninvesteret i at samle de bedste individer inden for deres felter for at holde platformen opdateret med de nyeste teknologiske fremskridt..

TRelateret billedehans projekt ledes af Charles Hoskinson, en af ​​Ethereums skabere, der forlod projektet for at opbygge sin vision om at skabe en bedre blockchain. Projektets oprindelige kryptokurrency, ADA, har en markedsværdi på $ 1.045.890.498 USD, og ​​den rangerer i øjeblikket 12. på CoinMarketCap.

EOS

EOS er et næste generations blockchain-projekt, der kører ved hjælp af en delegeret Proof-of-Stake (DPoS) for at øge brugervenligheden. Denne særlige konsensusalgoritme blev designet til at løse de problemer, der følger med Ethereum-baserede dApps, såsom stigningen i transaktionsgebyrer og langsom hastighed af transaktioner. EOS’s system gør det muligt for enhver tegnebog i netværket at stemme på en repræsentant.

I lighed med andre Blockchain 3.0-projekter har EOS øget skalerbarhed, da det er i stand til at behandle millioner af transaktioner på et sekund gennem implementering af effektive optimeringer. Et andet fremtrædende træk ved dette netværk er dets fleksibilitet. Det gør det muligt for udviklere at fryse en defekt app ved at bruge blokproducenter, indtil fejlen fjernes, hvilket betyder, at der aldrig kræves nogen hård fork, hvis der opstår softwareproblemer.

EOS-mønten ligger i øjeblikket på 4. pladsen på CoinMarketCap med en markedsværdi på $ 2.945.059.684 USD.

IKON

ICON (ICX) er et andet bemærkelsesværdigt Blockchain 3.0-projekt på vores liste, der søger at forbedre kommunikation og forbindelse mellem forskellige blockchains. Platformen kører ved hjælp af deres proprietære ‘Loopchain’ teknologi, som gør det muligt at gennemføre og gennemføre transaktioner meget hurtigere. Loopchain behandler også et højere antal transaktioner pr. Sekund sammenlignet med sine tidligere kammerater.

Relateret billede

ICON har sikret strategiske kontrakter med vigtige virksomheder og institutioner, herunder Pantera Capital, Coinsilium og Kenetic Capital.

Det forsøger at skabe et globalt blockchain-miljø, der bygger bro over traditionelle tidligere generation af Blockchains, såsom Bitcoin og Ethereum, med den nye generation. ICON (ICX) har en rang på 39 på CoinMarketCap og en markedsværdi på $ 126.197.346 USD.

Zilliqa

Zilliqa er en næste generations offentlige blockchain med høj kapacitet, der er baseret på et nyt programmeringssprog kaldet Scilla, der forventes at være en forbedret version af Ethereums soliditet. Scilla blev designet til at løse de sikkerhedsfejl, der opstår i Solidity.

Ved at øge antallet af noder i deres netværk ønsker de at forhindre de aktuelle skalerbarhedsproblemer, der plager Bitcoin- og Ethereum-blokerne. Hvis der er flere noder forbundet til netværket, vil dette føre til en højere transaktionshastighed og mindre latenstid.

Det bemærkelsesværdige er, at det bruger en Proof-of-Work (PoW) -protokol til at afskrække et potentielt Sybil-angreb, da alle brugere skal udføre en PoW for at kunne deltage i Zilliqas netværk. PoW-algoritmen er heller ikke implementeret for at skabe konsensus på netværket, og ikke alle minearbejdere er i stand til at deltage i minedrift af hver blok.

Zilliqa (ZIL) er placeret på den 37. plads på CoinMarketCap på grund af en markedsværdi på $ 134.168.671 USD.

Aion

Aion er et multi-tier blockchain-projekt, der har til formål at forbedre skalerbarhed, fortrolighed og interoperabilitet af platforme, der er baseret på denne teknologi. Aion fungerer som en mellemmand, der giver både offentlige eller private blockchains mulighed for at kommunikere effektivt med hinanden. Denne offentlige generation af tredje blockchain blev oprettet for at give forskellige blockchains mulighed for at kommunikere med hinanden og administrere deres egne decentrale apps.

Aion har en rang på 103 på CoinMarketCap med markedsværdien på $ 32.983.255 USD.

Neblio

Neblio er en anden roman blockchain-platform, der hovedsagelig fokuserer på forretnings- og forretningsbrugssager. Platformens plan er at bruge blockchain-teknologi til at øge effektiviteten og udviklingen af ​​decentrale applikationer ved at implementere en række open source-funktioner og API’er.Billedresultat for Neblio icx logo

Neblio tillader udviklere at oprette dapps på 8 programmeringssprog: C #, Python, GO, Javascript, Ruby, .NET, Java og NODE.JS. Dette gør platformen meget alsidig og begrænser ikke brugen til kun en kategori af udviklere. Neblio (NEBL) har en markedsværdi på $ 15.523.454 USD, som placerer den på en rang på 178 på CMC.

Afsluttende tanker

Blockchain 3.0-projekter har sat en højere standard for skalerbarhed, interoperabilitet og sikkerhed, hvilket vil slå selv de mest kompetente af nutidens finansielle tjenester. Disse kryptoer har dog stadig en lang vej at gå med hensyn til vedtagelse, inden de fuldt ud kan nå deres potentiale.

Fremhævet billede: CoinSutra

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me