Disse er de mest givende krypteringshaner i februar 2021

kryptokraner

Bitcoin vandhaner findes som en nem måde at få kryptokurver gratis på. Der er snesevis af dem på internettet, som alle kan få adgang til og få deres foretrukne kryptokurver uden at betale for dem. På nogle websteder skal du udføre et par opgaver for at få krypto til gengæld, mens det på andre er alt, hvad du skal gøre, er at dreje et hjul eller begge dele.

Mens alle kryptokraner tilbyder gratis kryptovalutaer, er nogle bedre end andre. I denne artikel gennemgår vi dem, der giver mest belønning. Uanset om du bare drejer rattet eller udfører opgaver, kan du være sikker på, at disse vandhaner giver dig den bedste vederlag.

Gratis Dogecoin

gratis dogecoin - en af ​​de bedste kryptohaner

Dogecoin har for nylig taget kryptovaluta-rummet med storm. Mange mennesker har pludselig udviklet interesse for kryptokurrency, efter at den samlede 300% på en dag. Hvis du er en af ​​disse mennesker, og du gerne vil have noget DOGE gratis, Gratis Dogecoin er stedet at gå.

Denne vandhane udelukker Dogecoin og er en af ​​de bedste. Med det kan du vinde op til 145000 DOGE i et enkelt spin. I dollarbetingelser kan du vinde så meget som $ 15 på en time, og du kan dreje hver time for at vinde mere. Denne vandhane har også et henvisningsprogram, hvor du kan tjene 50% af hvad dine henvisninger tjener på deres spins. Du får også en gratis lotteri hver gang en af ​​dine henvisninger drejer rattet. Du kan vælge at få din Dogecoin leveret til din personlige tegnebog hver uge, eller du kan trække den manuelt tilbage til din tegnebog.

Bonus Bitcoin

bedste kryptokraner

Med denne vandhane kan brugerne tjene op til 5000 Satoshier hvert 15. minut, når de drejer rattet. Det kræver ingen opgaver, bare spins, og er en af ​​de mest generøse Bitcoin-vandhaner online. Henvisningsbonusen betaler dig 50% af, hvad dine henviste venner tjener for livet. Vandhanen tilføjer 5% af din samlede tegnebogssaldo til din konto hver aften, så længe du fremsætter mindst et krav hver dag.

Gratis vandhane

FreeFaucet - en af ​​de bedste kryptohaner

Dette er en af ​​kryptokraner med flere valutaer, der giver både Bitcoin og altcoins. At få kryptokurver er lige så let som at klikke på kravknappen på hjemmesiden. Gratis vandhane understøtter i øjeblikket 17 kryptoer. Disse inkluderer de øverste, såsom Bitcoin, Ethereum, XRP og den nyligt populære – Dogecoin. Du finder nemt en af ​​dine favoritter blandt dem.

En ting, der adskiller dette websted, er, at det ikke kun giver dig gratis krypto, men det giver uddannelse om kryptokurver, så du kan finde ud af mere om denne branche. Du kan tjene mere ved at deltage i et par enkle opgaver, såsom undersøgelser, visning af annoncer osv.

Freebitcoin.io

bedste kryptokraner

Hvis du søger efter de mest givende Bitcoin-vandhaner, kan du bestemt ikke ignorere denne. Freebitcoin.io giver dig så meget som $ 300 i værdi af Bitcoin på en time; alt hvad du skal gøre er at dreje. Det garanterer også en 50% bonus på din henvisningsindtjening, hvilket er en betydelig bonus i betragtning af hvor meget de kan tjene. Du trækker dine Bitcoins ud i din personlige tegnebog, når du når det mindste beløb uden besvær og bruger det til hvad du vil.

Moremoney.io

Som navnet antyder, denne vandhane betaler bogstaveligt talt mere end de fleste i rummet. I et times spin kan du vinde $ 500 i Bitcoin. Der er en 25% henvisningsbonus for dig, hvis du henviser dine venner til vandhanen, og de begynder at tjene, men der er endnu mere. Du kan få mere Bitcoin ved at udføre enkle opgaver, såsom at besøge korte links, udfylde PTC og offerwalls. Der er ingen grænse for, hvor meget du kan tjene med denne vandhane, fordi du kan dreje så mange gange som du foretrækker og henvise så mange venner, som du vil.

Allcoins.pw

Leder du efter en pung med flere valutaer? Allcoins.pw er en af ​​de bedste. Som navnet antyder, er det en vandhane til alle mønter, men de fleste belønninger betales i Bitcoin. Der er den klassiske vandhane og også den automatiske vandhane. Du kan spille flere spil for at vinde BTC, som du nemt kan konvertere til andre kryptokurver i vandhanen, hvis du vil. Der er også en funktionalitet til minedrift Monero, som også udbetaler minedriftbelønninger i Bitcoin. Belønninger kan trækkes tilbage til FaucetHub eller din personlige tegnebog.

ES vandhane

Dette er en af ​​de velkendte kryptokraner, der understøtter 13 kryptokurver, der kan fås gratis. Det har et kort skadesinterval på 5 minutter, hvilket betyder, at du kommer til at dreje oftere og potentielt tjene mere. I modsætning til mange vandhaner skal du løse en captcha i stedet for at dreje et faktisk hjul. Bortset fra kryptokurver har vandhanen sine egne mønter kaldet ES-mønter, som du også kan tjene og nemt konvertere til nogen af ​​de understøttede kryptokurver. Du kan deltage i tilbudsvægge og PTC for at tjene mere, og du kan udvinde din egen krypto. Coinbase-brugere trækker deres belønninger gratis.

Firefaucet

Firefaucet giver gratis belønninger i 8 kryptovalutaer, nemlig Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Dash, Tron, Zcash og Digibyte. Du bliver primært belønnet for at udføre enkle opgaver som undersøgelser, tilbudsvægge og se på spil. Desuden kan du få præstationsbelønninger og et antal andre samt henvisningsbonuser til alle dine venner, som du tilføjer til vandhanen. Du kan nemt trække dine belønninger tilbage når som helst du ønsker det.

Konklusion

Disse er højt betalte kryptokraner, du kan bruge til at få nogle gratis digitale aktiver i februar 2021. Uanset om du er ny i kryptokurver eller bare ønsker at få mere uden at betale for dem, vil disse vandhaner hjælpe dig med at nå dit mål. Det er måske ikke meget, men det gør ikke ondt at lave sjove ting og blive belønnet for det, så prøv det.

Fremhævet billede: thecareercookbook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me