Vær din egen bank: VivusPay er bare den første smag af Optherium-økosystemet

I vores globale verden foretages betalinger rutinemæssigt på tværs af kontinenter, men de kan være langsomme, medføre store provisioner for konvertering og håndtering og være sårbare over for hacking. Vores personlige oplysninger fra enkle adgangskoder til biometriske data gemmes ofte i centraliserede tredjepartsregistre og kan endda være replikeret for at blive gemt et andet sted. Dette skaber betydelige risici, og dette nævnes kun domænet for fiat-valutaer.

VivusPay, mobilbankappen, er allerede i gang for begge iOS og Android brugere. Som en del af Optherium økosystem, det er det moderne ansigt. Det er det første inden for sit felt, der samler hastighed, effektivitet og sikkerhed på global skala ved hjælp af deres varemærkebeskyttede MultiDecentralized Private Blockchains-netværk.

For nylig er der opstået mange kryptovaluta tegnebøger, og selvom de tilbyder et vist niveau af sikkerhed, er brugernes personlige data også bundet til centraliserede databaser. Det er indlysende, at der er hårdt brug for større sikkerhed.

VivusPay, drevet af Optherium, tackler ikke kun de ovennævnte problemer, men de bevæger sig også ud over, hvad der i øjeblikket tilbydes på det økonomiske område ved at gøre kryptokurver som en gyldig, effektiv og sikker betalingsform. Dette er uanset om du overfører store summer fra forretning til virksomhed eller bare betaler for en kop kaffe i din lokale cafe. Dette er en absolut spilskifter, da det er broen fra blockchain til den virkelige verden. Hvis du vil overføre Ethereum fra New York og få det modtaget som Yen i Japan, kan denne app lette betaling og konvertering uden flaskehalse.

Kernefunktioner

MultiDecentraliseret privat Blockchain-sikkerhed

Dette er langt mere end bare en multivaluta tegnebog, den understøttes af Optherium Ecosystem. Her gemmes dine data på multidecentraliserede private blockchains, hvilket betyder, at der ikke er nogen central data klar til at blive hacket ind. Selve den uovertrufne multisecure-teknologi inkorporerer ikke kun dette, men også multisignaturtransaktioner, dynamisk biometrisk baseret verifikation, peer-to-peer-blockchain-roller og multifaktor-autorisation. Det er den ultimative Wallet Provider Service.

Dynamisk biometri

Med VivusPays patenterede Dynamic Biometrics-teknologi kan du oprette en biometrisk skabelon (stemme, ansigtsbevægelse, fingeraftryk, nethinden osv.), Der lagres i sikkerheden i den multidecentraliserede private blockchain og krypteres. Dette fungerer som et nøgle-, kodeord- eller ID-verifikationsværktøj og kan ikke kun bruges med VivusPay, men også til at bekræfte din identitet, når du interagerer med andre Optherium-tjenester.

Key Recovery Service

Vi har alle hørt horrorhistorier om private nøgler, der er glemt, men VivusPays KRS (Key Recovery Service) sikrer, at du altid vil have adgang til din konto, uanset hvor du er. Private nøgler opbevares i kølerum, deles mellem flere “luft-gapped” computere. Uden fysisk adgang til hardware kan de ikke hackes. Selv med en mistet eller stjålet telefon eller tegnebog vil du og du alene stadig være i stand til at få adgang til VivusPay gennem multifaktorbekræftelse, der inkluderer Dynamic Biometrics.

Krypto til Fiat, betalingsmetoder, større adgang og hastighed

VivusPay letter betaling via NFC (nærfeltkommunikation), QR-kode eller biometriske data. Det giver dig også mulighed for at betale på ethvert salgssted ved hjælp af kryptokurrency eller Optherium Mastercard, som også giver dig mulighed for at trække dig ud af enhver pengeautomat i verden og øjeblikkeligt bytte fra krypto til fiat-valuta, mens du gør det. Dette gør kryptos mangel på brugervenlighed en fortid. Desuden kan VivusPay prale af hastigheder på 100.000 transaktioner pr. Sekund og øjeblikkelig bekræftelse. Dette er den hurtigste i verden.

KYC (kend din kunde)

VivusPay tager svig alvorligt. Optherium Ecosystems KYC-tjeneste bruger de samme funktioner som KRS til at give brugerne verificerbare og øjeblikkelige KYC-legitimationsoplysninger. Efter validering af en brugers identitet kan KYC-tjenesten fremlægge bevis for eksistens for at validere brugerens identitet, når han interagerer med andre Optherium Ecosystem-tjenester eller platforme. Alt dette gøres uden at videregive nogen af ​​brugerens personlige data til nogen anden blockchain-kanal.

Hvidmærket tegnebogudbyderservice drevet af Optherium

VivusPay, drevet af Optherium, giver os et glimt af den nye blockchain-standard. Det håndterer allerede globale transaktioner og har vist sig klar til at blive integreret med bank- og andre finansielle tjenester med deres hvidmærkede tegnebogudbydertjeneste. Her kan VivusPay tilpasses til enhver virksomheds behov. For ethvert firma, der ønsker at tilbyde deres kunder øget sikkerhed og kryptokurrency-tjenester uden risiko for bedrageri, er der ingen grund til at se længere.

Optherium økosystem – hjernen bag projektet

Optherium-teamet har en imponerende baggrund på både det økonomiske og det tekniske område; CEO Serge Beck har over 15 års erfaring inden for ingeniørkritisk teknologisk infrastruktur for Bear Stearns, HSBC Bank og Meryl Lynch, mens Roman Kaganov har erfaring inden for apps, robotteknologi, smart kontraktudvikling og blockchain, der arbejder på løsninger til Sberbank og Gazprombank (Ruslands største banker). Sammen har de samlet et formidabelt team og designet denne utroligt avancerede platform. Optherium Ecoystem er infrastrukturen, der indeholder alle de funktioner, vi har set ovenfor, og flere produkter vil blive rullet ud meget snart, såsom Bitcrox-decentraliserede valutaveksling og mere B2B-løsninger.

Som vi kan se, er VivusPay kun det første skridt i Optherium Ecosystems hurtigt voksende globale finansielle blockchain-infrastruktur. Det giver sikkerhed, brugervenlighed og hastighed, der hidtil ikke er set i verdenen af ​​global finansiering. Meget snart starter Optherium deres hvidlistesalg, hvilket betyder at du kan være en del af revolutionen lige fra starten. Uanset hvad du gør, gå ikke glip af din chance! Med udviklingen, der kommer tyk og hurtig, Optherium Labs Telegram-kanal er den bedste måde at holde sig på toppen af ​​det hele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me