Ugentlig nyhedsfordøjelse: VISA-kort med BTC-point, kryptoselskaber ramt med kollektiv retssag, Coinbase medstifter understøtter BTC-ETH Link-projekt

krypto

Leder du efter det seneste der sker i krypto- og blockchain-branchen? Tjek derefter vores ugentlige nyhedsoversigt for at holde dig opdateret.

Fold tilføjer BTC til VISA-kortbelønninger

Kilde: Tradesilvania

Folde, en crypto cashback-app udgav et nyt Visa-kort, der gør det muligt for brugere at optjene Bitcoin-belønninger i stedet for almindelige point eller kontanter. Da Fold blev inkluderet i Visas Fintech Fast Track-program, giver dette kryptostarten mulighed for at udstede et co-brandet Visa-kort.

Når brugere af det nye Fold-kort foretager et køb med det, tjener de Bitcoin ved hver brug.

Fold CEO, Will Reeves, mener, at ved at integrere muligheden for at oprette og holde Bitcoin, vil kortet ændre den måde, folk gør deres vaner på kortudgifterne.

”Folk er ikke interesserede i at bruge Bitcoin lige nu, men er interesserede i at akkumulere det. Hvis folk ikke forstår Bitcoin som penge endnu, vil de helt sikkert forstå det som en bedre belønning. ”

Reeves fortsætter med at forklare, at Fold-kunder vil have en større fordel end at optjene Bitcoin i stedet for flyselskabs miles, loyalitetspoint og andre belønninger.

”Da Bitcoin ikke har nogen udløbsdato, kan belønningerne bruges til at udligne omkostningerne ved en forbrugers næste køb, gemt eller trukket tilbage – hvilket giver forbrugerne frihed og fleksibilitet. Forbrugere kan også bruge deres Bitcoin-belønninger ved at købe fiat-denominerede gavekort til forhandlere i Fold-appen til brug ved deres næste køb eller lade værdien akkumuleres som de ville gjort på en opsparingskonto. ”

Fold-netværket inkluderer større virksomheder og detailmærker som Amazon, Airbnb, Delta Airlines, Uber, Nike, Starbucks, Nintendo eShop, L.L. Bean, Domino’s og Burger King.

Binance, Bitmex, Kucoin og andre kryptoselskaber ramt med 11 retssager

35 retssager kombineres over Hills tilbagekaldelse af D-vitamin hundemad ...

Kilde; Petfoodindustri

Et antal kryptobørser og virksomheder, herunder Binance og BitMEX, har fået 11 klagesager ved en føderal domstol på Manhattan.

Advokatfirmaer, Roche Cyrulnik Freedman og Selendy & Gay PLLC, indgav på vegne af kryptoinvestorer den kollektive sag mod 42 tiltalte med mindst 10 klager indgivet i det sydlige distrikt i New York den 3. april. Nogle af disse firmaer i sagen var kryptokursudveksling Binance og BitMEX-operatør HDR Global Trading, og blockchain-projekter som Tron, Civic, Block.One, Kyber Network, Status, Bibox, Quantstamp, Bancor og Kucoin, og de blev beskyldt for at sælge kryptotokener til amerikanske investorer, selvom de var uregistrerede værdipapirer.

Den juridiske handling citerer, at de tiltalte overtrådte føderale værdipapirlove ved distribution af uregistrerede aktiver.

”Binance og udstederne har med urette begået millioner af transaktioner – inklusive anmodning, tilbud og salg af værdipapirer – uden at registrere poletterne som værdipapirer og uden Binance at registrere sig i SEC som en børs eller mæglerforhandler. Som et resultat blev investorer ikke informeret om de væsentlige risici, der er forbundet med disse investeringer, som føderale og statslige værdipapirlove kræver. ”

“Ikke i modsætning til realkreditkrisen, der førte til den store recession, gav det påståede mønster af misforståelse fra børser og udstedere milliarder i fortjeneste for forseelser gennem en grundlæggende svik af offentlig tillid,” en partner hos advokatfirmaet Selendy & Homoseksuel, Philippe Selendy, sagde denne mandag.

I påstandene forventer amerikanske regler, at kryptokurver og tokens udstedt via ICO’er falder ind under kategorien værdipapirer. Af disse grunde hævder sagsøgerne, at udstedere som Block.one og Tron og børser som Binance og BitMEX har fungeret mod amerikanske love, fordi de tilbød tokens, der faktisk var værdipapirer.

Cryptocurrency-platforme, der tilbyder værdipapirer, skal registreres som en national børs, et alternativt handelssystem eller en mæglerforhandler hos SEC.

Ifølge klagen siger, at mange platforme anvender udtrykket ‘udvekslinger’ og har deres egne noteringskriterier for nye kryptovalutaer. Dette kan vildlede investorer til at tro, at de er reguleret eller opfylder de lovgivningsmæssige standarder, når SEC i virkeligheden ikke er involveret i denne proces og ikke kan garantere sikkerheden ved disse investeringer.

”Vi er opmærksomme på de opportunistiske klager mod flere blockchain- og kryptovalutafirmaer. Vi er ikke blevet forkyndt for nogen krav, men vi er godt forberedt på at adressere alt, der måtte opstå, ”- skrev Block.one i en e-mail til Reuters.

Roche Cyrulnik Freedman, et af advokatfirmaerne, der repræsenterer kryptoinvestorerne i retssagen, har deltaget i to andre højt profilerede kryptosager, den ene mod Tether og den anden mod Craig Wrights retssag.

Coinbase medstifter understøtter Bitcoin og Ethereum Bridging Project

RSK forbedrer Blockchain-interoperabilitet med Bitcoin-Ethereum Bridge

Coinbase-medstifter Fred Ehrsam investerede uafhængigt flere millioner dollars i et projekt, der vil etablere en decentral bro mellem Bitcoin og Ethereum.

Keep-netværket modtaget 7,7 millioner dollars i en privat finansieringsrunde, hvor den kinesiske venturekapitalfond Fenbushi Capital og det tekniske VC-firma Collaborative Fund og mange andre virksomheder deltog. Runden blev afholdt af Paradigm Capital, som er en uafhængig investeringsforhandler, der står i spidsen for medstifteren af ​​Coinbase.

Keep Network muliggør lagring af Bitcoins i en tegnebog og derefter konvertering til et Ethereum-kompatibelt token. Bitcoin-indehavere kan derefter bruge tokens til at få adgang til de mange dapps, der kører på Ethereum blockchain. Det nye token kaldes “tBTC” og kan bruges i DeFi-applikationer som sikkerhed for lån eller handel med margen. Påstanden om, at tokens tilbage i Bitcoin, bare skal konvertere deres tBTC til BTC via Keep Network.

Grundlægger af Keep Network, Matt Luongo, mener, at tBTC samler den bedste del af Ethereum og Bitcoin.

“Målet er at give Bitcoin de supermagter, som smarte kontrakter har på Ethereum, og også at bringe Bitcoin som sikkerhed i decentraliseret finansiering.”

En lanceringsdato er endnu ikke afsløret, men virksomheden har udtalt, at de i de kommende uger vil frigive tBTC.

Funktionsbillede: Møntradaren

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me