Kraken anmeldelse | Gebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

Kraken udveksling gennemgang

I vores Kraken-børsanmeldelse gennemgår vi nogle af de funktioner og egenskaber, der gør denne børs til en af ​​de mest populære handelssteder på markedet.

Vi vil gå over de bedste tjenester, de leverer som en udveksling, tale om deres priser og gebyrer og se, hvad der nøjagtigt adskiller Kraken fra de andre kryptobørser. Mange mennesker kan spørge sig selv: Er Kraken i sikkerhed? eller… Skal jeg investere i kryptokurver ved hjælp af Kraken? Så du finder helt sikkert svaret nedenfor.

Kraken Exchange Oversigt

kraken-anmeldelse

Kraken er en crypto-to-crypto og fiat-to-crypto exchange, der fungerer som en traditionel børs ved at matche køb og salg ordrer mod et gebyr. Børsen er en af ​​de mest populære kryptohandelsplatforme, og den har en af ​​verdens højeste handelsvolumener mellem Bitcoin og euro.

Officielt grundlagt af Jesse Powell i 2011 blev Kraken oprettet som et svar på Mt. Gox sikkerhedsbrud. Det var blandt de første kryptovalutaudvekslinger, der blev inkluderet i Bloombergs terminaler, såvel som for at få et verificerbart bevis for reserverevision.

Platformen er mere rettet mod professionelle forhandlere, der leverer et omfattende sæt værktøjer, såsom detaljeret kortlægning og indikatorer såvel som krypto-handelsmuligheder såsom marginhandel, OTC, mørk poolhandel, futureskontrakter og optioner. Dette gør det muligt for handlende at maksimere deres gevinster baseret på markedssvingninger ved hjælp af avancerede handelsstrategier.

SIDENOTE. En crypto dark pool er en privat handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at handle uden at offentliggøre transaktionerne. Dette giver store aktører (kendt som hvaler) mulighed for at købe / sælge store mængder krypto uden direkte at påvirke markedet og prisen på kryptovalutaen.

Understøttede valutaer

Kraken tilbyder en bred vifte af handelsmuligheder, både i fiat- og kryptopar. Platformen understøtter i alt 50 kryptoer, inklusive Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) , Stellar Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS) samt mange andre altcoins.

Kraken-brugere kan også foretage indskud og udbetalinger med et antal fiat-valutaer, såsom CAD, EUR, GBP, JPY og USD.

Med hensyn til Ripple-handel har Kraken 4 fiat-valutapar og 1 kryptokurrency-par til rådighed:

 • USD / krusning
 • EUR / krusning
 • CAD / krusning;
 • JPY / krusning;
 • BTC / krusning.
 • Washington;
 • New York.

Likviditet og handelsvolumen

Børsen kan prale af høje niveauer af likviditet, hvilket igen har ført til høje handelsvolumener. God likviditet er afgørende for en udveksling, da handler finansieres meget lettere og hurtigere.

Kraken anmeldelse Interface

kraken interface

Krakens interface er opdelt i tre skabeloner: Enkel, Mellemliggende og Avanceret. Dens handelssoftware betragtes som en af ​​de mest komplekse og omfattende i branchen, da alle dens sektioner indeholder et stadig mere varieret sæt handelsparametre.

Mens handelsgrænsefladen kan virke lidt rodet med alle dens funktioner, er den perfekt til avancerede forhandlere. Denne grænseflade kommer i 13 farveskemaer, der kan ændres af brugeren med kun et klik.

Prisdiagrammet kan indstilles til at gå i fuldskærmstilstand. Højre side af diagrammet indeholder grundlæggende tegneværktøjer, Fibonacci-udvidelse og retracement-værktøjer.

I ordrebogen kan du finde købs- og salgspriser med handelshistorik og en overvågningsliste, der er angivet nedenfor.

Brugere er også i stand til at ændre parametrene som glidende gennemsnit og Bollinger-bånd for alle diagramoverlejringer samt handelsindikatorer.

Betalingsmuligheder

Kraken understøtter deponering og hævning på en række måder: bankoverførsler, SEPA, SWIFT, bankoverførsler og kryptokurver.

Kraken-gebyrer

Du finder nedenstående i vores Kraken-gennemgang om overførselsgebyrer, der varierer afhængigt af transaktionsomkostninger og kan justeres i henhold til betalingstjenestens gebyrstrukturer. De aktuelle gebyrer er:

 • EUR SEPA: Depositum (gratis) / Udbetaling (0,09 €) – Kun EØS-lande;
 • USD Bankoverførsel ($ 5 USD) / Udbetaling ($ 5 USD) – kun USA;
 • EUR Bankoverførsel (€ 10) – kun uden for USA;
 • USD Bankoverførsel ($ 10 USD) / Udbetaling ($ 60 USD) – kun uden for USA;
 • JPY Bankindbetaling (gratis, minimum 5.000 depositum) / tilbagetrækning (20 ¥) – Kun Japan;
 • CAD-indskud (gratis) / EFT-tilbagetrækning ($ 10 CAD-gebyr, $ 25K CAD dagligt maks.).

Næsten alle kryptoindskud er gratis, men der er gebyrer ved udbetaling:

 • Bitcoin (XBT): Tilbagetrækning (0,001 BTC);
 • Ether (ETH): Depositum (lille transaktionsgebyr for at flytte ETH i Krakens tegnebog) / Tilbagetrækning (0,005 ETH);
 • Ripple (XRP): Tilbagetrækning (0,02 XRP);
 • Litecoin (LTC): Tilbagetrækning (0,02 LTC);
 • Bitcoin Cash (BCH): Udbetaling (0,001 BTC);
 • Tether (USDT): Tilbagetrækning (5 USDT);

Handelsgebyrer

Krakens gebyr strukturen er lidt mere kompleks med et maker-taker-system, der er baseret på mængder beregnet på en 30-dages handelsperiode. Gebyrerne opkræves for hver handel, der er opdelt, og er opdelt i fire kategorier: handel, stablecoin, dark pool og margin trading.

Det er vigtigt at bemærke, at deres mørke pool kun er tilgængelig for verificerede Pro-konti, hvor minimumsordrestørrelserne er 11,5 XBT (~ $ 100.000) og 375 ETH (~ $ 50.000).

Handelsgebyrer:

Kraken-handelsgebyrer

Stablecoin-gebyrer:

Kraken Stablecoin-gebyrer

Gebyrer for mørk pool:

Kraken Dark poolgebyrer

Marginhandelgebyrer:

gebyrplaner

Vores Kraken anmeldelse om Bekræftelsesproces

Som alle andre større krypto-udvekslinger overholder Kraken både AML (Anti-Money Laundering) og KYC (Know Your Customer) regler. Dette betyder, at brugere, der ønsker at bruge deres platform, skal bekræfte deres konto ved hjælp af personlige oplysninger såsom fuldt navn og adresse.

Der er 5 niveauer af brugere tilgængelige på platformen, som er differentieret ud fra de forskellige handlinger, de udfører. Hvert niveau har forskellige fordele.

Niveau 0 er startniveauet for hver konto, der er bekræftet via e-mail. En Tier 0-konto kan gennemse platformen, men er ikke i stand til at foretage indbetalinger, udbetalinger eller handle.

Niveau 1 konti verificeres ved hjælp af KYC- og AML-procedurerne ved at give personlige oplysninger såsom fuldt navn, fødselsdato, land og telefonnummer. Disse konti kan handle med kryptovalutaer, men har ikke lov til at handle fiat eller foretage udbetalinger og indskud.

Niveau 2 opnås ved at angive din fulde fysiske adresse og giver brugerne mulighed for at indbetale eller hæve op til 2.000 EUR / uge eller 10.000 EUR / måned. Moreso tillader de brugerne at handle både fiat og crypto og trække op til $ 10.000 / uge og $ 50.000 / måned.

Niveau 3 konti kræver bevis for identitet og bevis for adresse. De låser op for indskud og udbetalinger ved hjælp af canadiske dollars (CAD), hvor udbetalingsgrænserne øges til $ 50.000 / uge og $ 200.000 / måned. Fiat-transaktioner øges også til $ 25.000 / uge og $ 200.000 / måned.

Niveau 4 er det højeste niveau, der er tilgængeligt på Kraken og kræver dybtgående identitetsverifikationer, men giver adgang til alle platformens funktioner. For at blive bekræftet for en Tier 4-konto skal du underskrive en ansøgningsskema og dine KYC-dokumenter. Grænserne for både krypto- og fiat-transaktioner øges kraftigt.

Sikkerhed

Hvis du stadig spørger dig selv: Er Kraken i sikkerhed? Derefter skal du vide, at Kraken betragtes som en af ​​de mest sikre kryptobørs i branchen. Platformen opbevarer 95% af sine kryptofonde i luftgapede tegnebøger, som er geografisk fordelt over hele verden.

Alle de følsomme og personlige brugeroplysninger krypteres og opbevares på sikre servere. Andre databeskyttelsesforanstaltninger inkluderer GSL og Master Key-funktioner.

Holdet anvender også en 24/7 overvågning på børsen og domænet selv overvåger al den udgående og indgående aktivitet.

Kraken sikkerhedblog.kraken.com

For brugerkonti kræver Kraken, at de aktiverer 2-faktor-godkendelse. Udvekslingen har også e-mail-bekræftelse for udbetalinger, global indstillingstidslås, granulær API-nøgletilladelse, tilpasselig kontotid og SSL-kryptering til dens webstrafik.

I vores Kraken-gennemgang finder du ud af, at den er i overensstemmelse med alle amerikanske ‘know-your-customer’-politikker til forebyggelse af svig og ulovlig finansiering.

I maj 2017 blev Kraken offer for et DDoS-angreb, som forhindrede brugere i at gennemføre handler. Platformen gik online for at løse problemet og forbedre dets sikkerhed. På trods af dette har udvekslingen hidtil aldrig mistet midler i et hack.

Kraken Kunde support Anmeldelse

Kraken kundesupportblog.kraken.com

Kraken yder support døgnet rundt via e-mail, og brugere kan også kontakte supportteamet direkte via deres chatfunktion. Webstedet har også en detaljeret FAQ-side med svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende konto, gebyrer og handel.

Platformen kan også nås på sine sociale konti på Facebook, Twitter og Reddit, hvor brugerne kan få hurtige svar på deres problemer. Mange brugerklager vedrører Krakens interne billetsystem, som til tider er ret langsomt.

Normalt er Krakens responstid inden for 24 timer, men når der er højere volumener, tager udvekslingen noget tid at svare.

Kraken Exchange Review: Bedømmelse

Konklusionen af ​​vores Kraken-krypto-udvekslingsanmeldelse er, at det med en god grund er en af ​​de førende platforme i sin branche. Det har høj likviditet, rigelige kryptotekst, konkurrencedygtige gebyrer og masser af avancerede handelsværktøjer og optioner.

Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 20. september 2019 og er blevet opdateret fuldstændigt og rigtigt af indholdet den 14. december 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me