Guarda Wallet Review | Funktioner, sikkerhed, fordele og ulemper

Guarda Wallet Review

Der er masser af kryptotegnebøger at vælge imellem i dag. En af sådanne tegnebøger, der har opbygget et godt ry for sig selv i branchen, er Guarda tegnebog.

I dagens gennemgang vil vi se nærmere på de funktioner, sikkerhed samt fordele og ulemper, som Guarda-tegnebogen har at tilbyde.

Guarda tegnebog beskrivelse

Guarda er en tegnebog med flere kryptokurrency, der leverer tjenester uden forvaring til brugere, der ønsker at gemme, sende og modtage digitale aktiver.

Det blev etableret i 2017 af Guardarian OÜ-firmaet, der er registreret i Den Europæiske Union. Virksomheden er licenseret af den estiske FIU (Financial Intelligence Unit) til lovligt at levere krypto-til-fiat-udvekslingstjenester.

Indtil videre har de lanceret omkring 10 forskellige produkter, herunder tegnebøger, men også børser, kryptobetalingsløsninger, token-generatorer og forudbetalte betalingskort.

Guarda Wallet er et af deres mest populære og kendte produkter, da det er meget brugt i kryptosamfundet på grund af dets alsidighed og sikkerhed.

Understøttede valutaer og lande

Med Guarda-tegnebogen er brugerne i stand til at gemme, sende og modtage 49 forskellige mønter og over 10.000 poletter, inklusive:

Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin SV (BSV), Cardano (ADA), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Decred (DCR), Digibyte (DGB), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), Litecoin (LTC), Monero (XMR), NEM (XEM), NEO (NEO), Qtum (QTUM), Ripple (XRP), Stellar (XLM), TRON (TRX), Tether (USDT), Zcash (ZEC), Zcoin (XZC), Vechain (VET), ERC-20 poletter, BEP-2 poletter, Waves (WAVES), Qtum (QTUM) og mange andre.

Brugere fra alle lande kan bruge tegnebogen, selvom det er bedre at kontrollere dit lands lovgivning vedrørende kryptolagring eller handel.

Systemkompatibilitet

Guarda desktop tegnebogGuarda-tegnebogen er meget alsidig, da den er kompatibel til brug i web-, desktop- eller mobilformat.

Desktop Wallet: Guardas lette desktop-tegnebog er kompatibel med Linux-, Windows- og MacOS-systemer. Brug af tegnebogen kræver ikke, at du registrerer dig for en konto.

Guarda web-tegnebogGuarda Web Wallet: Guarda Web-tegnebogen kan bruges på enhver enhed, der har internetadgang. Web-tegnebogen kan også tilsluttes Ledgers API.

Guarda mobil tegnebogMobil tegnebog: Guarda Mobile Multiwallet kan bruges på både Android- og iOS-enheder. Android-tegnebogen kan kun bruges i versioner, der er højere eller mindst Android 4.4. IOS-versionen har en bred vifte af enhedskompatibilitet (iPhone / iPad / iPod Touch), og den kan kun installeres på iOS 10.0 eller nyere versioner.

Browser-udvidelse: Guarda har også en Chrome-browserudvidelse, der muliggør interaktion med en hvilken som helst af browserens dapps.

Android SPV Wallet: Guarda oprettede også open source-porteføljer med en valuta til en mangfoldighed af mønter. Deres Android Moxi-tegnebog blev bygget specifikt til Zcash, da den håndterer afskærmede transaktioner.

Interface og brugeroplevelse

Interfacet var designet til at være minimalistisk og let at få adgang til, hvilket gør det til et populært valg blandt begyndere, der ønsker at købe eller sælge små mængder kryptokurrency..

Sådan får du Guarda Wallet

I modsætning til andre tegnebøger behøver du ikke oplyse nogen e-mail-adresse, telefonnummer eller ID for at tilmelde dig Guarda. Vi gennemgår trinene til oprettelse af en desktop tegnebog:

 1. Download og installer Guarda-pung-appen på din computer;
 2. Start appen;
 3. Klik på “Opret en ny tegnebog”;
 4. Vælg en stærk adgangskode til din tegnebog;
 5. Skriv det ned;
 6. Klik på “Jeg har skrevet det ned”;
 7. Klik på “Download sikkerhedskopi” for at gemme din sikkerhedskopifil.
 8. Din tegnebog er oprettet, og du vil blive ført tilbage til dit kontos dashboard;
 9. Opret en tegnebog for hver krypto, du ønsker.

Der er selvfølgelig også mulighed for at importere andre tegnebøger, du ejer i stedet for at oprette en ny:

 1. Åbn Guarda Desktop tegnebog på din computer;
 2. Klik på “Import eller gendan”;
 3. Klik på den krypto, du vil importere, og skriv den private nøgle på din eksisterende tegnebog;
 4. Klik på “Tilføj tegnebog”;
 5. Klik derefter på “Importer”;
 6. Vælg en adgangskode til din Guarda tegnebog;
 7. Klik på “Download sikkerhedskopi” for at gemme nøglenes sikkerhedskopifil.

Sådan bruges Guarda Wallet

Sådan sendes Crypto

 1. Gå til fanen “Send” på din Guarda Wallet og klik på den;
 2. Vælg kryptotegnebogen i feltet “Fra”, som er den tegnebog, du vil sende pengene fra;
 3. Sæt modtageradressen på tegnebogen i feltet “Til”, enten manuelt eller ved at scanne QR-koden;
 4. Vælg det beløb, du vil sende. Du kan også klikke på knappen “Send alle” for at sende alle de midler, du har i din tegnebog;
 5. Klik på “Næste”;
 6. Kontroller omhyggeligt dine transaktionsoplysninger, hvis de er korrekte, og klik på “Bekræft”. Klik på “Tilbage” for at redigere fejl.

Sådan køber du Crypto

 1. Gå til din Guarda tegnebog og klik på fanen “Køb”;
 2. Vælg dit bopælsland i rullemenuen;
 3. I feltet “Fra” skal du skrive hvor meget du vil købe og vælge fiat;
 4. I feltet “Tegnebog” skal du vælge den type krypto, du vil købe;
 5. Vælg din betalingsmetode (kort / bankoverførsel);
 6. Klik på “Næste”;
 7. Bekræft transaktionsoplysninger, klik på “Bekræft”;
 8. Du omdirigeres til Simplex-betalingsgatewayen.
 9. Følg de medfølgende instruktioner for at gennemføre ordren.

Sådan bruges Guarda

Yderligere funktioner

Direkte møntkøb

Guarda giver dig mulighed for at købe kryptoer direkte fra din tegnebog ved hjælp af fiat-valutaer enten via bankoverførsel eller kreditkort. Bankoverførsel sker gennem dets samarbejde med Coinify, og kreditkort køb er aktiveret gennem deres Simplex integration.

Brugere kan købe krypto i følgende fiat-valutaer: Euro (EUR), Dollar (USD), Britisk pund (GBP), Rubel (RUB) og Dansk krone (DKK).

Integration af hovedbogen

Guarda giver dig mulighed for at integrere din tegnebog med den populære hardware Ledger-tegnebog. Det fungerer uden problemer på Guarda Web Wallet i Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Token Generator

En anden service, der tilbydes af Guarda, er ERC-20-token-generatoren. Denne funktion giver dig mulighed for at oprette dit eget kryptotoken fra bunden, det være sig til en ICO, en virksomhed eller bare for oplevelsen.

Wallet-gebyrer

Alle versioner af Guarda tegnebog er gratis. Det eneste “gebyr” ville være netværksgebyrer, der ikke har noget at gøre med tegnebogen.

Sikkerhedsfunktioner

Guarda opbevarer ikke nogen af ​​brugernes private / offentlige nøgler, adgangskoder eller personlige data på deres servere. Dette betyder, at brugeren er den eneste, der har kontrol over sine midler, og dette reducerer chancen for at miste sine data eller nøgler til et hack til Guardas servere.

Guarda kræver, at brugeren gemmer sikkerhedskopifilen hver gang han opretter eller importerer en tegnebog. Der er også en automatisk session timeout-indstilling, der logger dig ud af kontoen, hvis der ikke er nogen aktivitet i en bestemt periode.

Backup er vigtigt, da det er den eneste måde at få tilbage adgang til din tegnebog, hvis du har mistet dine nøgler.

Hvad mere er, alle sikkerhedskopier er sikret via AES-kryptering (Advanced Encryption Standard), en algoritme, der er pålidelig og bruges til at sikre følsomme data i elektronisk format.

Mobilversionen kan konfigureres til at låse Touch ID / Face ID op på kompatible enheder.

Kunde support

Guardas kundesupport består af et billetsystem og et omfattende FAQ-afsnit, der giver svar og forklaringer på de fleste spørgsmål. De fleste brugere har rapporteret, at Guarda har hurtige svartider, hver gang de sender en billet.

Supportteamet er rapporteret at være meget aktiv online og reagerer på alle anmeldelser, være negative eller positive, såvel som kommentarer, spørgsmål eller andre problemer. Denne opmærksomhed og lydhørhed har fået dem en masse positive anmeldelser online.

Omdømme

Et stort flertal af brugeranmeldelser er positive og rapporterer at være tilfredse med tegnebogsproduktet og dets tjenester. Der var dog nogle dårlige anmeldelser, der hævdede, at tegnebogen stjal krypto fra dem. Men da tegnebogen ikke indeholder nogen nøgler, kan problemet have været fra dårlig administration fra brugerens side.

Et andet rapporteret problem handlede om dårlige valutakurser. Alt i alt er Guarda højt respekteret i samfundet for sin dedikation til sikkerhed og hurtige tjenester.

Guarda Wallet Review: Bedømmelse

Guarda er en multifunktionel tegnebog, der kan bruges til at opbevare mange kryptomønter og tokens i et sikkert miljø, hvor brugeren har total kontrol over sine aktiver.

Guarda Wallet Review: Fordele og ulemper

Fordele:

 • Kompatibel med Desktop, Web, Browser & Mobil;
 • Let at bruge;
 • Funktioner indbygget udveksling;
 • Accepterer kreditkort køb;
 • Multi-valuta support;
 • Godt omdømme;
 • Har ikke private nøgler.

Ulemper:

 • Nogle brugere rapporterede høje valutakurser.

Fremhævet billede: guarda

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me