3 syytä miksi Ethereum [ETH] voi osua kuuhun vuonna 2020

mainos Phemex

Ethereum, toiseksi suurin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen, on edelleen sekä sijoittajien että kehittäjien suosikkien joukossa. XRP ylitti sen hetkellisesti vuosina 2016 ja 2018, mutta sen lisäksi se on pysynyt tasaisesti toisella sijallaan CoinMarketCap suosituimmat salausvaluutat markkina-arvon mukaan. Vaikka 2019 oli hidas vuosi kryptovaluutalle, jossa se kävi kauppaa alle 10 prosentilla 13.1.2018 päivätystä 1432,88 dollarin ATH: sta – saavuttaen korkeimman tason, vain 361,40 dollaria 26. kesäkuuta 2019, tilanne on muuttumassa vuonna 2020.

Ethereumin hintaLähde: kolikot

Tässä on 3 syytä, miksi ETH-hinta voi osua kuuhun vuonna 2020 –

# 1 – Ethereum 2.0 on tulossa

Lanseerauksen yhteydessä Ethereum oli ilmoittanut nelivaiheisen etenemissuunnitelman kehitykselle, mikä johtaa lopulta siihen, että Ethereumista tulee supertietokone, joka pystyy suorittamaan minkä tahansa koodin tehokkaasti. 4 vaihetta ovat seuraavat –

  • Raja (Heinäkuu 2015) – alkuvaihe, jonka avulla käyttäjät voivat kaivaa eetterin työn todistamisen (PoW) yksimielisyydellä ja kehittäjät rakentamaan DApps.
  • Homestead (Maaliskuu 2016) – Päivitys loi perustan tuleville parannuksille ja helpotti kehittäjiä käyttämään Ethereum-alustaa vähiten kannattavien tuotteiden luomiseen.
  • Metropoli (Lokakuu 2017) – Tämän vaiheen Ethereum Improvement Ehdotukset (EIP) keskittyivät turvallisuuteen ja nopeuteen Ethereum-alustalla. Se toteutettiin kahdessa vaiheessa – Bysantissa ja Konstantinopolissa.
  • Tyyneys (Rivitetty vuoteen 2020) – Tämä päivitys tuo lopulta Proof-of-Stake (PoS) -konsensusalgoritmin Ethereumiin, jotta siitä tulisi muun muassa tehokkaampaa ja vähemmän energiaa kuluttavaa..

Olemme tällä hetkellä Metropolis-vaiheessa ja Serenity-vaihe on alkamassa. Ethereum-säätiön johtava kehittäjä Péter Szilágyi vahvisti äskettäin, että Istanbulin haarukka oli tarkoitus aloittaa 4. joulukuuta 2019. Kova haarukka, jonka tarkoituksena oli vähentää kaasukustannuksia, lisätä yhteensopivuutta Zcashin kanssa, parantaa skaalautuvuutta ja tuoda monipuolisuutta sopimuksiin , tuo Ethereumin lähemmäksi versiota 2.0.

Serenity-vaihe sisältää useita EIP: itä auttamaan Ethereumia tulemaan supertietokoneeksi. Ne sisältävät –

  • Panoksen todistamisen (PoS) konsensusmenetelmä – Yksi mielenkiintoisimmista päivityksistä, jotka Ethereum saa, on siirtyminen PoS-konsensusmenetelmään Proof of Work (PoW) -palvelusta. PoW-konsensusmenetelmä edellyttää monimutkaisen matemaattisen ongelman ratkaisemista lohkon ja siten minun salausvaluutan validoimiseksi. Menetelmää on kritisoitu ankarasti kulutetun energian suuresta määrästä. PoS-menetelmää hyödyntävä Casper-protokolla vaatii kuitenkin Ethereumin haltijoita panostamaan ETH: nsa verkkotapahtumien validointiin. Lohkon vahvistamisen jälkeen panostavat käyttäjät voittavat lohkopalkinnot ja verkkomaksut. Koska tämä menetelmä ei vaadi kaivostoimintaa, tämä menetelmä on paljon energiatehokkaampi.
  • Sirpaleinen – Sharding on ratkaisu skaalaukseen Ethereumissa. Sirpoutumisessa transaktiot jaetaan sirpaleiksi kutsuttujen solmujen ryhmien kesken. Kukin sirpale käsittelee tapahtumaryhmänsä eikä käsittele kaikkia verkon tapahtumia. Tällä tavoin useita tapahtumia voidaan käsitellä samanaikaisesti.
  • eWASM – Ethereum WebAssemly (eWASM) on Ethereumin virtuaalikoneen (EVM) korvike. Sen avulla kehittäjät voivat koodata muilla kuin Ethereumin omilla kielillä – Solidity. Lisäksi se tekee Ethereumista monipuolisemman – sallien monien muiden toimintojen kirjoittamisen älykkäisiin sopimuksiin ja käyttöönoton lohkoketjussa sen sijaan, että suoritettaisiin kova haarukka samalle.
  • Plasma – Plasma on myös päivitys, jonka tarkoituksena on parantaa Ethereumin skaalautuvuutta. Plasmassa sivuketjut tai “lapsiketjut” tuodaan pää Ethereumin lohkoketjun päälle tapahtumien käsittelemiseksi. Näin tekemällä Ethereumin pääketjujen ruuhkautumisen mahdollisuus vähenee.
  • Raiden – Raiden-verkko, kuten Plasma, on skaalautuvuusratkaisu Ethereumille, samanlainen kuin Lightning Network on Bitcoin. Raiden-ratkaisu vie liiketoimet ketjun ulkopuolelle, mikä tekee niistä lähes hetkellisiä, halpoja ja yksityisempiä.

Ethereum 2.0: ssa Ethereumin perustaja, Joe Lubin sanoo, että se ratkaisee monia ongelmia monille käyttäjille – yrityksistä pankkeihin ja kuluttajiin.

 “Se antaa meille mahdollisuuden rakentaa paljon skaalautuvampi järjestelmä ajoissa ja auttaa meitä rakentamaan erityyppisiä kohdennettuja toteutusympäristöjä erilaisille ongelmille. Eri arkkitehtuurit ovat tehokkaampia eri ongelma-alueille. “

Yrityksille ja pankeille päivitys on hieno uutinen, koska se antaa heille enemmän ovia innovaatioille. Ethereum Enterprise Alliance (EEA) on organisaatio, joka keskittyy kehittämään avoimia, lohkoketjueritelmiä, jotka edistävät yritysten ja kuluttajien yhteentoimivuutta kaikkialla maailmassa. Sen jäseniin kuuluu yrityksiä, kuten Accenture, Cognizant, Ernst & Young, Microsoft ja Price Waterhouse Coopers (PwC). Äskettäin Iso-Britannian pankkijätti Standard Chartered liittyi myös organisaatioon.

Serenity sisältää useita edellä mainittuja ratkaisuja, jotka tekevät Ethereumista tehokkaamman, turvallisemman, monipuolisemman ja helppokäyttöisemmän. Ethereum 2.0: n avulla voimme odottaa enemmän Ethereumin käyttötapauksia, ensisijaisesti skaalautuvia hajautettuja ratkaisuja yrityksille, pankeille ja kuluttajille, mikä puolestaan ​​lisää ETH: n käyttöönottoa.

# 2 Ethereum Futures voi saada sääntelyhyväksynnän CFTC: ltä

ethereumin futuuritLähde: Vinossa

Bitcoin-johdannaiset ovat tehneet itselleen suuret markkinat. Mutta Ethereum Futures (sääntelemätön) on hitaasti kiinni. BitMEX, OKEx (futuurit), Kraken (futuurit), Deribit ja Binance JEX ovat suosituimpia pörssejä, jotka tarjoavat Ethereumille ikuisia sopimuksia. Ethereumin futuurisopimuksilla käydään kauppaa pörsseissä, kuten BitMEX, Huobi DM, OKEx (futuurit), Kraken (futuurit) ja Deribit. On myös joukko muita pörssejä, jotka tarjoavat Ethereum-johdannaisia. Niihin kuuluvat BiBox, Gate.io (futuurit), BTSE (futuurit) Bitfinex (futuurit) ja Isossa-Britanniassa toimiva Monfex.

Ethereum-johdannaisten määrä on kunnollinen, vaikka se onkin paljon pienempi kuin Bitcoin-johdannaisissa. Lehdistöajankohtana BitMEXin 24 tunnin ETHUSD-määrä on yli 165 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä parhaan suorituskyvyn Ethereumin ikuisten sopimusten joukossa. Huobi DM: n 24 tunnin ETH_CQ-määrä on yli 288 miljoonaa dollaria.

Syy, miksi Ethereum-johdannaisista voi tulla salauksen markkinoiden muuttaja, koska ne saattavat saada viranomaishyväksynnän Commodity Futures Trading Commissionilta (CFTC) pian. Lokakuussa CFTC: n puheenjohtaja Heath Tarbert oli ehdottanut, että Ethereumin futuureja saatettaisiin säännellä seuraavien kuuden kuukauden tai yhden vuoden aikana.

“Sanoisin, että on todennäköistä, että näet futuurisopimuksen seuraavien kuuden kuukauden tai vuoden aikana”,

sanoi Tarbert puhuessaan DC Fintech -viikolla lokakuussa.

Ethereum-johdannaisten hyväksyminen avaa uudet ovet institutionaalisille sijoittajille, ja on todennäköistä, että Ethereumin hinta nousee uusiin korkeuksiin, kun se tapahtuu.

# 3 DeFin nousu

Lähde: DeFi Pulse

Vielä yksi asia, jota Ethereumilla on ollut, on hajautetun rahoituksen (DeFi) sovellukset. Tämäntyyppinen DApps antaa useammille ihmisille mahdollisuuden käyttää rahoituspalveluja, kuten lainoja ja investointeja. DeFi-sovellusten kauneus on, että niitä eivät hallitse keskitetyt viranomaiset, vaan älykkäät sopimukset.

Esimerkiksi lainaprotokollissa käyttäjät voivat lainata salaustekniikkaa tai käteistä antamalla vakuudeksi toisen omaisuuden – yleensä ETH. Velalla on kertyvä korko, joka on maksettava takaisin pääoman yhteydessä. Maksettu vakuus on aina korkeampi kuin lainan määrä, ja jos vakuuden arvo alkaa laskea, lainanottajan on täydennettävä olemassa olevaa vakuutta määrätyllä tasolla. Jos vakuuden arvo putoaa tietyn alapuolelle, se vapautetaan ja puretaan automaattisesti avoimilla markkinoilla. Lainanottosäännöt missä tahansa lainasovelluksessa on sisällytetty älykkäisiin sopimuksiin.

DeFi-protokollat ​​ovat niin suosittuja, että vain vähän yli 2 vuoden kuluessa DeFi-sovelluksiin lukittu kokonaisarvo on saavuttanut huikeat 650 miljoonaa dollaria. DeFi Pulse listaa 20 DeFi-sovellusta, joista 19 perustuu Ethereumiin. Kolmen suosituimman sovelluksen, MakerDAO, Compound ja Synthetix, arvo on 341 miljoonaa dollaria, 114 miljoonaa dollaria ja 99 miljoonaa dollaria arvossa lukittu kumpaankin niistä.

”DeFi: n tavoitteena on rekonstruoida pankkijärjestelmä koko maailmalle tällä avoimella ja luvattomalla tavalla. Saat tämän kuvan vain 50 vuoden välein. “

sanoo Alex Pack, 100 miljoonan dollarin salausrahaston Dragonfly Capitalin toimitusjohtaja.

DeFi on tällä hetkellä pienet markkinat, mutta sillä on mahdollisuus häiritä rahoituspalveluja ihmisten tietoisuudella ja omaksumisella. Itse asiassa DeFiin (eetteriin) lukittu kokonaisarvo saavutti äskettäin kaikkien aikojen korkeimman arvon 9. marraskuuta 2019 3.523 ETH: lla. Se, että DeFi tekee rahoituspalveluista ihmisten saataville turvallisemmin, edullisemmin ja tehokkaammin, on vahva argumentti DeFi: n taloudellisten häiriöiden kertomuksen puolesta..

Luuletko Ethereumin voittavan vuoden 2018 ATH: n vuonna 2020? Jaa näkemyksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me