Harvat mediakanavat jatkavat Karatbarsin mainostamista petossyytöksistä huolimatta

Raha ei ole kaikkea, mutta se on varma kuin helvetin helvetin tekee kurjuudesta paljon helpompaa kantaa. Salausmediasivustot tietäisivät. CoinDesk julkaisi äskettäin kappaleen, joka syrjäytti selkeän MLM-petoksen nimeltä Karatbars; KolikkoCurb julkaisi koko aikajanan Karatbarsissa. Tämän jälkeen tiedotusvälineet, kuten Cointelegraph ja CCN, vetivät pois Karatbarsia varten asettamansa mainokset.

Asia on kuitenkin se, että Cointelegraph ja CCN veivät huomattavia summia rahaa edistääkseen selkeää MLM-järjestelmää. Itse asiassa Cointelegraph oli aggressiivinen Karatbarsin promoottori. Salausvaluutatilassa suuri osa lämmöstä annetaan ICO: n perustajille, mutta todellisuus on, että pahimmat projektit eivät pääse massaan ilman Cointelegraphin kaltaisten yritysten apua, jotka eivät suorittaneet edes vähäistä huolellisuutta välttääkseen rahan ottamista petokselta..

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että joillakin yrityksillä on muutama jäljellä oleva dollari purettavaksi suosikki käteislehmästä: MLM-petos nimeltä Karatbars.

Itse asiassa eilen, Bitcoinist julkaissut mahdollisti promootiota, joka puolustaa Karatbarsia. Tämä ei ole ensimmäinen kerta Bitcoinist on puolustanut Karatbarsia. Vaikka Cointelegraph ja CCN ovat Karatbarsin myynninedistämiskanavia, näyttää siltä, ​​että Bitcoinist on puolustusasianajaja. Tämä media ei kuitenkaan ole yksin; Uutiset BTC on pyrkinyt jatkuvasti edistämään Karatbarin petoksia.

Vaikka jotkut tiedotusvälineet ovat tunnistaneet vääryytensä, News BTC on edelleen päättäväinen Karatbarsin mainostamisessa johtavan amerikkalaisen liikemedian rinnalla., Forbes, joka jatkoi Karatbarsin julistamista Aasiassa. Ironista kyllä, Karatbars perustuu Saksaan. Laadukas journalismi.

Jotkut tuntemattomat verkkosivustot, kuten Netcoo.com ja BusinessforHome.org, ovat myös mainostaneet Karatbarsia.

Mikä on Ponzi-järjestelmä?

Per Wikipedia, Ponzi-järjestelmä on…

“Petoksen muoto, joka houkuttelee sijoittajia ja maksaa voittoja aikaisemmille sijoittajille käyttämällä tuoreilta sijoittajilta saatuja varoja.”

Menestyvän yrityksen perustaminen on vaikeaa. Lailliset yritykset luottavat menestyviin yrittäjiin. Ponzit ovat kuitenkin erilaisia. Vaikka on melko itsestään selvää liian hyvä ollakseen totta mahdollisuus, jotkut ihmiset ovat edelleen pudonneet Ponzi-järjestelmiin.

Takaisin 1920-luvulla Charles Ponzi, kaikilla hypeillä ja kukkaisilla sanoilla, huijaus yli vuoden ajan ennen kuin se romahti ja maksoi “sijoittajille” 20 miljoonaa dollaria. Hän perusti Ponzi-konseptin, joka on toistuvasti uusittu muodoissa.

Tänä vuonna sama konsepti soitettiin nimellä Karatbars, kuten monet ovat tehneet syytetty. Tällä kertaa tämä MLM-yritys myi kultaharkkoja! Kuulostaa hullulta, koska jalometalliharkkojen myynti on todellista liiketoimintaa. Karatbars sai kuitenkin kiinni. Ostajien oli maksettava suuria kertasummia etukäteen saadakseen lähes 40-kertaisen tuoton vuoden kuluttua. Melko kunnossa.

Karatbars International, jonka Forbes kutsui yhdeksi kymmenestä katsottavasta Blockchain-yrityksestä vuonna 2019, lupasi sijoittajille 40-kertaisen tuoton vuodessa. Warren Buffett ei selvästikään saanut muistiota.

“Mullistaa maksujärjestelmämme blockchainin voimalla ja varmistaa” turvallinen kulta “ihmisille sijoitusvälineenä.” Tämä on Karatbarsin perustajat Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi ja Ovidiu Toma liian hyvät ollakseen totta lupauksia sijoittajille.

He väittivät luoneensa uuden digitaalisen valuutan, jota he kutsuivat KaratGold-kolikko (KBC) He ovat ylpeitä siitä, että he erottuvat muista ICO: ista, koska sitä tukee kulta, kuten hallituksen valuutat olivat ennen.

Karatbars lupasi 40% palkkio tytäryhtiöilleen ja ylimääräinen “jäljellä oleva passiivinen tulo”. Kullan myynti, joka toimii hiusten ohuilla marginaaleilla, ei voi koskaan laillisesti tarjota mitään lähellä tätä. Tämä ei kuitenkaan selvästikään ole niin suuri punainen lippu kuin se, että yritys lupasi 40-kertaisen tuoton. Tämä ei kuitenkaan ollut outoa Cointelegraphille, kun se päätti edistää tiukasti Karatbarsia.

Hype-markkinointi

Suuri osa minkä tahansa Ponzin takana olevasta strategiasta on hypeen luominen. Osana hyping-markkinointistrategiaansa he nimeävät sen alkuperäisen tunnuksen, joka oli alun perin “KaratBank-kolikko”, ja vaihtaa sen “KaratGold-kolikoksi”.

He ovat viime vuonna ilmoittaneet, että 4. heinäkuuta 2019 tulee “kultaisen itsenäisyyden päivä”, jolloin ihmiset voivat vaihtaa KBC-kolikot puhtaaksi fyysiseksi kullaksi nopeudella 100 KBC = 1g

“Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että kultaisen itsenäisyyden päivästä 4. heinäkuuta 2019 alkaen maailmanlaajuisesti otetaan käyttöön monipuolinen kullan kierto ja ilmaus” maksan KBC: ssä “tarkoittaa” maksan kullalla “”.

“Teemme maailman taloudellisen tulevaisuuden ja olemme iloisia voidessamme olla mukana.” – Toimitusjohtaja Harald Seiz

Tämä voi olla yksi heidän markkinointityylinsä parhaista hypeistä.

Koska tämä video ja tiimin läpinäkyvyys ovat välttämättömiä tällaisessa järjestelmässä, toimitusjohtaja Harald Seiz ja hallituksen puheenjohtaja Josif Heit jopa Tämä video yli 1,6 000 näkemyksellä ja ilmoitti ostavansa ja pitävänsä 5 tonnia aitoa kultaa uuden maksujärjestelmän perustana sekä Karatbar-kolikoiden tukena.

Ja lopulta suunnitelmansa toteuttamiseksi he maksoivat useille luotettaville tiedotusvälineille mainostaakseen Karatbarsia bannerimainoksilla, sponsoroidulla sisällöllä ja jopa orgaanisella sisällöllä mainospistokkeilla. He saivat jopa tuntemattomia verkkosivustoja, kuten Netcoo.com ja BusinessforHome.org, mainostaakseen niitä.

3. heinäkuuta KBC saavutti huippunsa 12,6 sentissä. 24 tunnin kaupankäyntivolyymi mursi lyhyesti 12 miljoonan dollarin esteen.

Ja sitten… No, tapahtui se, mitä odotit MLM-kolikon tekevän. KBC alkoi kaatua kovasti. Tänään se istuu vajaalla 5 sentillä. Ja miellyttääkseen ja saamaan takaisin vihaiset sijoittajat, hallituksen puheenjohtaja Josip Heit julkaisi videon 8. heinäkuuta.

Toimitusjohtaja Harald Seiz kumosi aikaisemman lupauksensa ja väitti, että tytäryhtiöt ymmärsivät väärin, että he voisivat vain “vaatia” kultaansa. Hän myös ravisti MLM-salauksen anteeksi suurimmille hiteille, mukaan lukien “huijarit” ja “KYC”. Toimitusjohtaja Harald Seiz loi itselleen Q: n 11. heinäkuuta&Tyylivideo, joka ladattiin yrityksen virkamiehelle YouTube-kanava, Seiz yritti rauhoittaa sijoittajiaan.

Videonsa aikana, On-demand-aihe “Mitä kolikoillemme tapahtuu?” Seiz myönsi epäilemättä, että KBC-kolikoiden takana ei ole arvoa, koska “niihin ei liity liiketoimintaa”. Toisin sanoen, se on arvoton.

On utelias, vastatessaan kysymykseen “Mikä on kannattavampaa nyt: Vaihda KBC kultaan tai pidä KBC: tä?”, Seiz väistää kysymystä ja kertoo tytäryhtiöille “kukaan ei näe tulevaisuudessa, se on sinun tehtäväsi”

Sitten, myöhemmin, hän yritti edelleen vihastaa ihmisiä tekemällä toisen suuren valheen vielä suuremmista tuotoista sijoittajille, kannustamalla heitä pitämään kolikkoa kiinni, jotta heidän arvo ei laskisi edelleen.

Asiaankuuluvammin se selittää kuitenkin myös sen, miksi Karatbars ei koskaan kunnioita Seizin lupausta. Hän vain todisti, ettei KBC: tä tuettu lainkaan kullalla, että Harald Seizin, Josip Heitin, Alex Bodin ja Ovidiu Toman imperiumi on todellinen Ponzi-järjestelmä. Se oli kaikki markkinointijauhe Karatbarsin tytäryhtiösijoittajien sijoittamiseksi, jotka yhdessä ovat menettäneet miljoonia KBC: hen sijoittavia.

He ovat Hype-markkinointi, joka ei ole yllättävää, erittäin tehokas, kuitenkin vain harvoille tarkkailevat silmät kolikkotilassa, he ovat jo merkinneet itsensä punaisiksi. Lisäksi saksalaiset tiedotusvälineet ovat julkaisseet seuraavat lausunnot Karatbarsin viimeaikaisesta kurssista:

“Karatbars ei vain väittänyt ristiriidassa hänen aikaisemman tuomioistuimen lausuntonsa kanssa, mutta kuvasi myös rahakkeita” arvottomina “- vain pitääkseen riidan määrää menetetyn oikeudellisen riidan jälkeen.” – korkeamman aluetuomioistuimen tuomari tohtori von Gumpert

Karatbarsin perustajat, Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi ja Ovidiu Toma yrittivät haastaa konsultit ja alihankkijat oikeuteen paljastamaan totuuden siitä, että kolikot ovat arvottomia, vaatineet erilaisia ​​tietovaatimuksia, kirjanpitovaatimuksia ja myös KBC: n siirtämistä. Korkeat kustannukset eivät kuitenkaan pitäneet heidän hakemustaan ​​perusteltuna ja kielsivät Karatbarien pyynnöstä (ZPO: n 935, 940, 917 f §).

Kaikesta tästä huolimatta Ponzi-todisteet, on vielä joitain ihmisiä, jotka joutuvat toisen Karatbarsin rahan tarttumiseen. Yhtiö aikoo käynnistää KaratNet lokakuussa, ja tämä on toinen valtava ongelma. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me