Tron vs Cardano: Sammenligning af kryptovaluta i 2020

Tron vs Cardano

Tron og Cardano er to kendte kryptoprojekter, og i dag sammenligner vi de to mønter i vores sammenligning mellem Tron og Cardano.

Hvad er Cardano?

cardano logoCardano (ADA) er en tredje generation af blockchain (hvor Bitcoin er den første generation blockchain og Ethereum anden generation blockchain). Det er unikt i kryptorummet, da det blev udviklet ved hjælp af videnskabelig filosofi og peer-reviewed akademisk forskning.

Cardano blev skabt af Charles Hoskinson, en Ethereum medstifter, og det blev udviklet af japansk firma – EMURGO i partnerskab med IOHK i 2015. Den oprindelige krypto på platformen, ADA, blev frigivet i 2017 med det første lag med et sæt loft på 45 millioner mønter.

Jeremy Wood og Hoskinson grundlagde IOHK (Input Output Hong Kong), et forsknings- og udviklingsfirma “forpligtet til at bruge blockchain-peer-to-peer-innovationer til at opbygge tilgængelige finansielle tjenester for alle.”

EMURGO er et firma, der “udvikler, støtter og inkuberer kommercielle satsninger, der ønsker at revolutionere deres industrier ved hjælp af blockchain-teknologi.” Virksomheden leverer det meste af finansieringen til IOHKs forskning.

ADA-kryptokurrency blev udviklet til at understøtte hurtige og sikre transaktioner samt implementering af smarte kontrakter.

Hvad er Tron?

tron logo pngTron er en blockchain-baseret decentral protokol, der har til hensigt at give en platform til gratis indholdspublikation samt en distribueret lagringsteknologi.

Projektet blev oprettet af Justin Sun, grundlæggeren af ​​Peiwo, en populær kinesisk social app med millioner af brugere.

Protokollen giver brugerne mulighed for frit at offentliggøre, gemme og eje data, og de betales for deres indhold i TRX, den oprindelige krypto på denne platform.

TRX blev lanceret i 2017 som et ERC-20-token, men i juni 2018 lancerede blockchain sit eget mainnet og migrerede alle tokens i sin proprietære kæde.

Sun er godt forbundet med Alibaba og Ripple, og han er blevet vist i Forbes ‘”30 under 30″ for Asien. Tron-grundlæggeren er berømt for sin vedvarende onlineaktivitet på Twitter og sociale medier, hvor han skriver om alt, der vedrører Tron religiøst..

Selvom hans hype-taktik ikke er godkendt af mange fra kryptoindustrien og samfundet, formår han at skabe hype til kommende projekter og meddelelser.

Tron vs Cardano: Statistik

Tron er i øjeblikket rangeret 12. efter en markedsværdi på $ 951.226.769 med en 24-handelsvolumen på $ 1.151.241.784. Den nuværende pris på TRX er $ 0,014265. Den cirkulerende forsyning til TRX er på 66.682.072.191 TRX ud af i alt 99.281.283.754 TRX.

Cardano er i øjeblikket rangeret 13. efter en markedsværdi på $ 935.401.060 med en 24 handelsvolumen på $ 30.994.032. Den nuværende pris på ADA er $ 0,036078. Den cirkulerende forsyning til ADA er på 25.927.070.538 ADA ud af i alt 31.112.483.745 ADA.

Med hensyn til placering er ADA og TRX meget tæt, selvom vi kan bemærke, at når det gælder den daglige handelsvolumen, handles TRX mere.

Tron vs Cardano: Teknologi og konsensus

TVMTrons blockchain kører TVM (Tron Virtual Machine), som grundlæggende er Trons version af Ethereum Virtual Machine (EVM). TVM er en letvægtsmaskine baseret på Turing complete, som også implementerer konceptet båndbredde for at forhindre netværksoverbelastning. TRON bruger den delegerede Proof of Stake-konsensusmekanisme eller DPoS.

DPoS er en decentral konsensusmekanisme, der ikke kræver nogen minedrift, hvor indehavere af TRX-ejere skal interessere og stemme på en “superrepræsentant”, der er blokproducenter i TRON-blockchain, og repræsentanter, der ikke gør deres job, mister deres position.

Cardano er baseret på en variation af Delegated Proof of Stake-protokollen kaldet Ouroboros, der er udråbt som den eneste PoS-protokol med matematisk bevist sikkerhed.

Ouroboros blev udviklet af lærde fra University of Edinburgh, University of Connecticut, IOHK og Tokyo Institute of Technology.

ADA-interessenter er også i stand til at “stemme og vælge” repræsentanter, der har til opgave at udføre blokbekræftelserne for dem.

Mens udefra ser Cardano og Tron ud til at arbejde begge på en DPoS-konsensus, har Cardano lagt mere vægt på at udvikle sin egen unikke konsensus. Dette gør ADA til vinderen i Cardano vs Tron-protokolsammenligningen.

Cardano vs Tron: Forudsigelser for 2020

cardano logoLige siden Cardano kom på markedet, har dets udviklingsteam gjort betydelige fremskridt. Med mange planer for sin køreplan tror investorer, at Cardano vil være i stand til at nå $ 1-mærket i 2020.

ADA er en unik kryptovaluta, da dens kode blev skrevet fra bunden ved hjælp af Haskell-programmeringssproget, og den har også sin egen Proof of Stake-algoritme, Ouroboros. Disse funktioner gør det mere sikkert end andre PoS- og DPoS-kryptoer.

2020 forventer, at ADA frigiver sin Goguen-opdatering, som muliggør smart kontraktfunktionalitet. Carando har også til hensigt at designe en virtuel maskine kaldet IELE, der vil ændre strukturen i fremtidige blockchain-projekter.

tron logoTRON har skabt kontrovers og skandale i kryptoverdenen af ​​forskellige årsager. Projektet blev beskyldt for at plagiere både deres hvidbog og kode (angiveligt fra Ethereum), og for nylig irettesatte TRONs medstifter tidligere projektet for at være for centraliseret.

Det blev også fundet ud af, at de top 27 repræsentative knudepunkter har mere end 170 millioner TRX-stemmer, hvor de fleste af dem kontrolleres af TRON.

TRON-udviklere har planlagt deres køreplan 10 år i forvejen, hvilket giver anledning til bekymring for, hvordan holdet er i stand til at nå sine mål.

Tron har skiftet fokus mod at blive en dapp-platform, hvor antallet af udviklere og apps i økosystemet fortsætter med at se vækst.

Analytikere har foretaget baisse forudsigelser for Tron i 2020 og forventer ikke, at det går forbi $ 0,02-mærket.

Tron vs Cardano: Bedømmelse

Fra et teknisk perspektiv har Cardano et mere sammensat team, der består af eksperter inden for udvikling og kodning, der sikrer langsom, men jævn fremgang i deres projekt.

Tron er mere aktiv med hensyn til tilstedeværelse online og er mere involveret i sit samfund.

Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 3. november 2018 og er blevet opdateret fuldstændigt og rigtigt i indholdet den 7. januar 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me