DYP Maksimering af fordelene ved Yield Farming-protokoller

udbytte landbrug

Hvis du vil tage din DeFi-investeringsstrategi til et andet niveau, skal du forstå udbytteopdræt og hvilke platforme der giver de bedste belønninger. Yield farming er blevet et almindeligt træk på markedet for sent. Som med enhver ny teknologi skal du dog DYOR (foretage din egen forskning) for at finde ud af, hvilke platforme der tilbyder de bedste ROI’er.

Hvad er udbytteopdræt

Du kan tænke på udbytte landbrug som udviklingen af ​​staking. Det plejede at være, at brugerne kun ville spille deres kryptokurrency, når de validerede transaktioner på Proof-of-Stake-netværk. Snart udviklede denne strategi sig til andre former for indsats, såsom likviditetsbassiner og landbrug. I dag er der mange grunde til, at en bruger sætter deres krypto i spil. En af de mest populære årsager er afkastopdræt.

Yield Farming vs. Staking

Du hører ofte ordene staking og landbrug brugt ombytteligt. Især er dette forkert. Den kritiske forskel mellem indsats og udbytte er APY- og lock-up-perioder. Yield farming producerer en lavere APY end at placere din krypto på de fleste platforme. Imidlertid kræver indsatsbassiner en meget længere blokering end udbytteopdræt. I de fleste tilfælde har landmændene korte krav til eventuel låsning. Af denne grund er det almindeligt, at landbrugsprotokoller indfører en form for straf for tidlig tilbagetrækning for at forhindre brugere i øjeblikkeligt at dumpe deres landbrugspool-tokens.

Sådan fungerer udbytteopdræt

Yield farming fungerer på samme måde som at indsætte din krypto. Specifikt skal du acceptere en form for lockup og deponere din kryptokurrency i en landbrugspool. Disse midler er derefter tilgængelige for nye projekter eller andre brugere afhængigt af platformen. Især modtager du belønninger for landbrug i pool-tokens. Pool-tokens kan stige i værdi, når mere likviditet kommer ind i landbrugsprotokollen. Derfor kan du tjene ekstra ROI, når dette sker.

Der findes et par forskellige typer afkastprotokoller på markedet i øjeblikket. Den mest populære form for landbrug er decentraliseret udlån. I dette scenario accepterer du at låse din finansiering i en landbrugspulje, som andre brugere derefter kan låne imod.

Disse kortfristede lån tilbagebetales med renter. Denne tilbagebetaling føres tilbage i puljen, hvilket øger likviditeten endnu mere. Til gengæld stiger poolens tokens i værdi. Disse systemer flettes helt klart alle brugernes midler i landbrugspuljen. Denne strategi garanterer, at långivere modtager deres tilbagebetaling af lån til tiden, uanset om låntager opfyldte sit ansvar.

Fordele ved Yield Farming

Udbytteopdræt er så populært, fordi det indfører betydelige fordele på markedet. For det første er det ligetil at gøre. Du har ikke brug for nogen teknisk forståelse i de fleste scenarier. Af denne grund er det meget sikrere end handel med nye brugere. Udover at undersøge fordelene ved den platform, du har til hensigt at handle på, skal du bare forstå låseperioden og belønningerne.

Da der er færre risici og generel afhængighed af investorens handlinger, giver afkastlandbrug mere ensartede belønninger til investorer versus handel. Derudover har afkastopdræt vist sig at tilbyde højere ROI’er for nye brugere sammenlignet med handel. Hvorfor bruge uger på at lære handelsstrategier, når du simpelthen kan opdrætte din krypto og begynde at tjene belønninger i dag.

Risici ved afkast

Det er vigtigt at nævne, at udbyttebrug ikke er perfekt. Der er nogle risici, som brugerne skal være opmærksomme på, før de deltager i disse netværk. For det første skal du være opmærksom på svindlere, der lover umulige udbetalinger. Hvis ROI lyder for godt til at være sandt, er det det.

Omvendt skal du også være opmærksom på tæppetrækker. Et tæppetræk opstår, når et firma fjerner al sin likviditet fra en pool uden at give brugerne besked på forhånd. Desværre er tæppetrækker alt for almindelige på markedet og lader investorer holde posen.

Inflation er den mest betydningsfulde risiko, som udbytteavlplatforme står over for på dette tidspunkt. Inflationstrusler er nært forestående på markedet på grund af hvordan landbrugspuljer fungerer. Husk, hver gang nogen tilføjer likviditet til puljen, udstedes flere poletter. Problemet her er, at disse tokenudstedelser er begyndt at skæve udbuds- og efterspørgselsbalancen. Til gengæld påvirker disse udstedelser markedsværdien af ​​disse tokens negativt.

DYP introducerer en deflationær DeFi-protokol

DeFi Yield-protokol udviklere har måske fundet den bedste måde at bekæmpe udbyttens største fjende med sin nye deflationsstyringsstruktur. I modsætning til konkurrencen integrerede DYP forskellige deflationsprotokoller for at opretholde tokenværdier.

For eksempel konverterer netværket automatisk DYP-tokens til ETH dagligt. Denne strategi reducerer udbuddet af DYP og styrker dets værdi. Derudover er DYP den første DeFi-platform, der giver dig mulighed for at satse DeFi-tokens og få dine belønninger udbetalt i ETH. Begge disse systemer sigter mod at reducere DYP’er i omløb og styrke netværkets underliggende blockchain, Ethereum.

DYP Yield Farming

DYP understøtter i øjeblikket et udvalg af landbrugspuljer. Der er automatiserede udbytteopdrætskontrakter for DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT og DYP / WBTC. Bedst af alt går dine landbrugsgebyrer tilbage til samfundet, fordi de føres ind i likviditetsbassinerne.

DYP Token-brug

DYP-token spiller en vigtig rolle i netværket. Dette token fungerer som det primære styringstoken. Brugere kan stemme om presserende netværksproblemer, når de har DYP-tokens. Jo mere DYP du ejer, jo mere vægt har du i godkendelsen eller benægtelsen af ​​netværksopgraderinger, tilføjede puljer eller gebyrændringer.

Ægte styreform

Hver dag efter færdiggørelsen af ​​DYP’s deflationsprotokol skal samfundet beslutte, hvad de skal gøre med ikke-konverterede DYP-tokens. Fællesskabsmedlemmer stemmer om, hvorvidt de skal brænde eller omfordele dem via likviditetspuljerne. På denne måde har DYP-brugere mere indflydelse på netværksretningen og projektets tokenværdi.

DYP – Ikke alle afkast er lige

DYP tager kagen med hensyn til brugervenlighed og samfundsinddragelse. Deres deflationsstyringsmodel er først på markedet. Hvis det lykkes, kan du forvente, at denne form for deflationsstyringsmodel ser udbredt brug bevæge sig fremad. Indtil videre DYP-brugere nyd sunde ROI’er takket være deres evne til at beskytte projektets tokenværdi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me