Sådan spores og styres dine Crypto-investeringer

kryptoinvesteringer

Investering i kryptokurrency bliver meget populær for både enkeltpersoner og organisationer, der har tendens til at købe flere digitale aktiver. Den største kryptovaluta forbliver Bitcoin, som nu betragtes som en rivaliserende butik af værdi mod guld. Som med enhver anden investering skal du spore dine kryptoinvesteringer for at vide, om du tjener eller ikke, og om du har brug for at ændre dine aktiver.

Der er mange måder at spore din cryptocurrency-investeringsportefølje på. Dette er muliggjort af et antal startups og mobilapps, som du nemt kan udnytte for at være i tråd med, hvad der foregår med din investering. I denne artikel beskriver vi, hvordan du sporer dine kryptoinvesteringer ved hjælp af disse værktøjer.

Cryptocurrency Investment Trackers

Dybest set er en kryptoinvesteringstracker enhver digital platform, der giver investorer mulighed for at spore deres kryptoportefølje. Dette kan være en app eller et websted, der er tilsluttet kryptovaluta-tegnebogen for at kontrollere de digitale aktiver.

Andre investeringssporere integreres også med kryptobørser direkte, og investorer kan faktisk bruge dem til at handle med deres kryptoaktiver. Ved hjælp af disse værktøjer kan du administrere alle dine aktiver effektivt. Som et resultat kan du maksimere din investering og øge din nettoværdi på en ellers umulig måde.

kryptoinvesteringerunsplash.com

Hvorfor har du brug for investeringssporere?

Kryptovalutaer er et nyt sæt investeringsaktiver, der kun har eksisteret i lidt over 10 år. Da der ikke er mange investorer i rummet endnu, kan priserne være meget ustabile og ændre sig hurtigt på kort tid. Ændringerne kan være forårsaget af udvikling som f.eks. Regler eller vigtige påvirkere, der tager visse handlinger.

På grund af de hurtige prisændringer er det vigtigt at holde øje med dine kryptoinvesteringer for at bruge sådanne ændringer til din fordel. Det er her kryptoinvesteringssporere kommer ind.

Følgende er nogle af de bedste trackere, du kan overveje at bruge.

CoinStats

kryptoinvesteringer trackerppsumo.com

CoinStats er en kryptoporteføljestyringsplatform, der giver dig adgang til forskellige kryptokurver og børser. Der er i øjeblikket over 8000 kryptokurver og 300 børser, du kan linke til. Når du først har linket din kryptotegnebog til enten børser eller apps, kan du nemt administrere din investering med realtidsprisopdateringer og andre vigtige oplysninger, der er nødvendige for bedre porteføljevurdering..

CoinStats er tilgængelig til alle enheder, både iOS og Android, så du kan overvåge dine kryptoinvesteringer på farten. Den er også tilgængelig på nettet, macOS, Telegram bot og Apple Watch.

Blockfolio

Blockfolio gennemgang

Blockfolio er meget populær, når det kommer til kryptoporteføljestyring. Det har over 5 millioner brugere og vinder tillid hos mange kryptoinvestorer. På denne platform har du adgang til information såsom prisadvarsler for dine digitale aktiver, automatisk synkronisering mellem din portefølje og børser, de seneste kryptonyheder og mange flere.

Måske er en interessant ting ved denne berømte porteføljestyringsplatform, at den er helt gratis at bruge. Blockfolio understøtter over 8000 kryptokurver, og du kan synkronisere til 300 børser gennem den.

Delta

kryptoinvesteringer tracker

Dette er en kryptoportefølje til mobile enheder. Selvom det strengt taget er en app, konkurrerer den med berømte navne, såsom Blockfolio, når det kommer til sporing af kryptoaktiver. Med Delta, du kan spore dine kryptoinvesteringer, når du er på farten, uanset om du rejser, bliver på kontoret eller derhjemme.

Appen understøtter 2000 kryptokurver og 7 topudvekslinger, som du kan synkronisere med for at handle med aktiver. Du kan også nemt se diagrammer og grafer til kryptopriser med den smukt designede, men enkle brugergrænseflade. Hvis du er fan af apps og til enhver tid vil holde øje med dine kryptoinvesteringer, er Delta den ledsager, du har brug for.

Altpocket

kryptoinvesteringer tracker

Dette er en anden krypteringsporteføljesporingsapp kendt for sit seje design. Det tilbyder meget mere end dets fysiske tiltrækningskraft. Med det kan du tilføje API-nøgler fra dine forskellige crypto-tegnebøger, og du kan importere alle dine kryptotransaktioner og administrere dem. Kendt som en tracker for social portefølje, Altpocked giver dig også mulighed for at have diskussioner om kryptokurver i samfund såvel som at lære af de bedste kryptohandlere. Det er en simpel app at forstå og kan let tilpasses efter din smag for at give variation.

CoinTracking

Dette er et krypto-investeringssporingswebsted, der tilfældigvis er den første tracker nogensinde i kryptovaluta-niche. Hjemmesiden giver dig mulighed for at spore nøgleoplysninger, såsom kryptoindkomst fra alle kilder, tab og stjålne aktiver. Som en tilføjelse har Contracking en kryptoskattesoftware, der gør det lettere at beregne skat på dine aktiver.

Det CoinTracking app er også tilgængelig på både iOS- og Android-enheder med adgang til over 110 aktiver og udvekslinger til administration og sporing. Med den gratis version kan du spore op til 200 handler, hvilket er et anstændigt antal for den gennemsnitlige detailinvestor. For at spore flere handler er der dog behov for en opgradering til den betalte version.

Andre måder at styre din Crypto-investering på

Så meget som det er vigtigt at bruge apps til styring af kryptoinvesteringer og andre værktøjer, går du ikke galt ved at have andre informationskilder og vejledning. En af de nemmeste måder, du kan få information, der er afgørende for din porteføljestyring, er at være aktiv i samfundene for dine respektive aktiver. Nogle af dem har meget aktive samfund med realtidsinformation om udviklingen, som du muligvis ikke finder i din investeringstracker.

Du kan finde sådanne samfund på sociale medier som Facebook, Twitter, Reddit og Telegram. Du kan også følge påvirkere i rummet, der giver værdifulde opdateringer om pris og anden information. Så dette kan hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning om at styre din portefølje bedre.

Konklusion

Er du en cryptocurrency-investor? Det er godt at vide, at for at få mest muligt ud af din investering skal du være i stand til at spore dem, især hvis du har mange forskellige aktiver. Derfor skal du finde en kryptovaluta-platform det viser dig alt hvad du behøver at vide. Investeringssporerne er designet til at hjælpe dig med at administrere mange aktiver, og så vil du helt sikkert finde dem nyttige.

Fremhævet billede: unsplash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me