Mt. Gox Saga: CEO Mark Karpeles taler om Gox Fiasko og konkurs

reklame Phemex

Mt. Gox, en af ​​de største bitcoin-udvekslinger og det mest populære tyverioffer, er endnu en gang i nyhederne, da dets tidligere administrerende direktør Mark Karpeles taler om sin rolle i fiaskoen og leder det nu konkursfirma gennem civil rehabilitering.

Mark Karpeles, Mt. Gox tidligere administrerende direktør lægger sit hjerte ud

Det er den uendelige Mt. Gox Saga, endnu en gang! Den tidligere administrerende direktør for Mt. Gox, Mark Karpeles kom frem og postede på Reddit om hele debacle med en “Spørg mig hvad du vil ”.

Mt. Gox, som var en af ​​de største bitcoin-børser, der tegnede sig for verdens 70 procent bitcoin-transaktioner, gik konkurs efter det påståede bitcoin-tyveri i 2014, der førte til et fald på 36 procent i bitcoin-priserne. Den samme Mt. Gox havde også været ansvarlig for fald i bitcoin-priser fra december 2017 til februar 2018.

Mark Karpeles købte grundlæggende webstedet fra Jed McCaleb i 2011 og blev administrerende direktør for børsen. I februar 2014 fratrådte Karpeles sin stilling lige før virksomheden meddelte tabet af bitcoins.

Karpeles fortæller detaljeret om begivenhederne startende med indgivelse til civil rehabilitering den 28. februar 2014, hvis fire måneder efter udvekslingen blev konkurs. Ifølge ham er hans bestræbelser på at hjælpe Mt. Gox ude af problemer var ikke nok, som han var blevet arresteret til, og nu hjalp han til civil rehabilitering af Mt. Gox.

Han præciserer yderligere:

”Japansk konkurslovgivning har et særligt grimt resultat her, og jeg vil tage fat på dette på forhånd. Da kreditorkrav blev registreret, blev disse krav registreret i værdiansættelsen af ​​japanske yen på konkursdatoen … Dette betyder, at kravene kan betales tilbage fuldt ud, og der vil stadig være over 160.000 bitcoin- og bitcoin-kontanter i aktiver i Gox-ejendommen … Disse aktiver distribueres til aktionærerne som en del af likvidationen. ”

Hvad sig selv angår, vil Karpeles ikke have disse milliarder dollars som “Fra dag ét forventede jeg aldrig at modtage noget fra denne konkurs.”

Læs også: Breaking: Mt. Gox mistænkt for endnu en BTC-salg!

Er civil rehabilitering svar på Mt. Gox rod?

Han mener, at civil rehabilitering er den måde, hvorpå han dedikeret arbejder på:

”Det faktum, at det i dag er en mulighed, er en afvigelse, og jeg tror, ​​det er mit ansvar at sørge for, at det ikke sker. En af måderne til dette ville være civil rehabilitering, og da det ser ud til, at de fleste kreditorer er enige i dette, gør jeg mit bedste for at få det til at ske. ”

Så nu må du undre dig over, det er så simpelt, vi får vores bitcoins tilbage, tilsyneladende ikke:

“Betalinger til aktionærer i Bitcoin er uhørt og er sandsynligvis ikke en mulighed, da skatter på betalinger til aktionærer skal beregnes, hvilket betyder, at hvad der betales, skal have en stabil værdi i JPY.”

Hvis børsen ikke går til civil rehabilitering, vil de resterende 165.000 af hver bitcoin og bitcoin-kontant blive solgt af Mt. Gox-kurator, som kun ville føre til markedskrasj, som det gjorde sidste gang.

Mt. Gox havde omkring 1 million bitcoins i sin tillid, hvoraf omkring 800.000 blev hævdet at være stjålet. De resterende 200.000 bitcoins blev derefter vurderet til konkurspris, dvs. ca. $ 400. For nylig solgte kuratoren omkring 35.000 BTC og BCH hver, og omkring 165.000 bitcoins og 100 millioner dollars i BCH er stadig tilbage.

Retten siger, at alle får betalt tilbage, men hvem får derefter de resterende milliarder i bitcoins. I henhold til konkursloven ville Karpeles være den person. Et individ, der var ansvarlig for udvekslingen, når alt gik ned, bogstaveligt talt!

Karpeles hævdede imidlertid i sin retssag i juni 2017 at være uskyldig og nævnte yderligere, at virksomheden havde problemer med gældsporteføljeforvaltning, der kunne føre til dens konkurs..

Da konkursen allerede har pågået i over 4 år, er det på tide, at retten træffer den rigtige beslutning og overleverer mønterne til deres retmæssige ejere. Det er blevet forlænget alt for længe, ​​der kun ender med at skade investorernes og markedets følelser.

Er du overbevist om, at Mt. Gox, der stadig har store mængder bitcoin-midler, gentager ikke den samme fejl igen??

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me