Instituutioiden etu räjähtää saumoissa, Bitcoin ja altcoiinit levittävät punaisen maton

mainos Phemex

Institutionaalinen kiinnostus kasvaa, kun mm. Morgan Creek Digital, Bakkt, Iconiq Lab, Bittrex ja Coinbase levittävät punaisen maton institutionaalisille sijoittajille keskittyneellä bitcoinillaan & salaustarjoukset. Samaan aikaan Deloitte-tutkimus antaa meille käsityksen yritysten kiinnostuksesta blockchain-tekniikkaan.

Instituutioiden kiinnostus kasvaa

Institutionaalisten sijoittajien kiinnostuksen uskotaan ajavan Bitcoinin hinnan uusille huippuille. Ottaen huomioon, että nämä sijoittajat tuovat valtavan määrän rahaa, puolella on uskottavuus. Useat salauksen harrastajat uskovat kuitenkin myös, että institutionaalisten sijoittajien pääsy johtaa edelleen valtavaan erilaiseen hinnan manipulointiin, koska merkittäviä rahaa pumpataan ja polkumyynnillä.

Instituutioiden kiinnostus on kuitenkin saavuttanut huippunsa ja kasvaa jatkuvasti. Vähitellen he pääsevät salausmarkkinoille, vaikkakin hitaasti, samalla kun he laativat suurempia suunnitelmiaan suljettujen ovien takana.

Deloitteen tuoreen tutkimuksen mukaan 84% yrityksistä väittää, että blockchain-pohjaiset ratkaisut ovat parempia kuin perinteiset tekniikat. Kuitenkin 39% mainitsee sääntelykysymyksiä ja 28% ei ymmärrä esteitä tämän tekniikan käyttöönotossa.

Suuret nimet pääsevät salaukseen

Aikaisemmin yritykset, kuten Circle, Coinbase, Binance ja ledgerX, ovat raportoineet institutionaalisen kiinnostuksen merkittävästä kasvusta.

Lisäksi nimet, kuten Goldman Sachs, Northern Trust ja äskettäin Bank of America, pääsivät salaukseen säilytysreitillä. Useat salausmarkkinoiden suuret nimet vievät kuitenkin punaisen maton institutionaalisille sijoittajille.

Kaikki alkoi Coinbasesta ja sen palkkio-tuotteiden ja -palvelujen käyttöönotosta, jotka oli suunnattu yksinomaan institutionaalisille sijoittajille. Ja nyt muut ovat valmiita kuljettamaan sitä edelleen eteenpäin.

Aluksi Bittrex, yhdysvaltalainen salauspörssi, on tuonut esiin useita tekijöitä, kuten fiat-kaupankäynnin, laajennussuunnitelmat ja palvelujen avaamisen institutionaalisille sijoittajille.

Lue myös: Anti-dollari täydellä voimalla, kun taas Bitcoin saa yhä enemmän pitoa kaikkialla maailmassa

Bakkt, iso kauppa tai ETF steroideista

Suurin pörssiyhtiö NYSE: n emoyhtiö ICE esitteli marraskuussa julkaistavan Bakkt-digitaalisen omaisuuden alustan. Toimitusjohtaja Kelly Loeffler totesi nimenomaisesti:

“Bakkt on suunniteltu toimimaan skaalautuvana laiturina institutionaalisten, kauppiaiden ja kuluttajien osallistumiselle digitaalisiin varoihin edistämällä tehokkuutta, turvallisuutta ja hyödyllisyyttä.”

Fyysisesti takaamilla futuureilla, kuten yritys on luvannut, tämä foorumi antaa institutionaalisille sijoittajille mahdollisuuden ostaa Bitcoinia säänneltyjen markkinoiden infrastruktuurin kautta. Lisäksi hän mainitsi “Kehittyvät markkinat – luotettavan hinnanmuodostuksen tarve” -postissaan, ettei vipua tai marginaalia sallita, vaan kaikki Bakktin bitcoin-sopimukset rahoitetaan ennakolta tai vakuuksilla.

Morgan Creek on tyytyväinen institutionaalisiin investointeihin Bitcoiniin

Morgan Creek Digital on perustanut yhteistyössä Bitwise Asset Managementin kanssa digitaalisen indeksirahaston. Rahasto tarjoaa salaustekijöitä akkreditoiduille sijoittajille, eläkeläisille ja varakkaille henkilöille, kuten Morgan Creek Digital -kumppani Anthony Pompliano totesi:

“Olemme täysin valmistautuneita ja tunnemme rakentaneemme jotain, jonka institutionaaliset sijoittajat pitävät houkuttelevana riippumatta siitä, miten varat luokitellaan. Olivatpa ne arvopapereita vai ei. “

Rahaston salkkuun kuuluu suurin kymmenestä digitaalisesta omaisuudesta eli Bitcoin (70%), Ethereum (15%), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, Monero (XMR), Dash, Ethereum Classic (ETC), Zcash ja OmiseGo (OMG). Mutta se sulkee pois Ripplen ja Stellarin, kuten hän paljasti:

“Jos on keskuspuolue, joka omistaa vähintään 30% tarjonnasta, pidätämme ne indeksistä. Koska mielestämme se tuo mukanaan paljon lisäriskejä, joita ei välttämättä ole, jos kyseessä olisi hajautetumpi verkko. ”

Iconiq lab valmistaa ICO: ita & kryptoihin pääsy

Saksalainen Iconiq Holding lanseeraa myös sarjan digitaalisia varallisuusindeksirahastoja, jotka hallintokumppaninsa mukaan Maximilian Lautenschläger toisi uutta pääomaa salausmarkkinoille:

“Iconiqin tavoitteena on saada ICO: t ja salaussijoitukset institutionaalisten sijoittajien, perhetoimistojen ja yksityissijoittajien saataville. Vain tällaisten säänneltyjen ajoneuvojen kautta voimme avata ovet biljoonille pääomalle institutionaalisilta markkinoilta pääsemään salaukseen. ”

Laitokset ovat päässeet salaukseen jo jonkin aikaa, mikä on nyt alkanut sisältää jopa suuria nimiä. Ellei sääntelyn selkeyttä tule, se ei kuitenkaan saavuta salausmarkkinoiden etsimää potentiaalia, ainakaan vielä!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me