Bitcoin laskee enemmän EU: n vahtikoiran nousevista tunteista huolimatta, saavuttaako se 70 000 dollaria vuoteen 2021 mennessä?

mainos Phemex

Bitcoin kamppailee karhujen kanssa hintojen jatkuessa. Sillä välin Euroopan komission varapuheenjohtaja uskoo jatkuvasta turbulenssista salausvälineitä jäädäkseen. Joten mitkä ovat todennäköisyydet, että Bitcoin osuu uuteen korkeuteen?

Bitcoin & salausmarkkinat menettävät höyryä

Bitcoin näki tänään jonkin verran vakautta viiden päivän puhtaan kidutuksen jälkeen vain pudotakseen alas. Hieman nousevalla käyrällä Bitcoin on katsonut 6400 dollarin merkkiä. Kirjoitushetkellä Bitcoin on kuitenkin käynyt kauppaa $ 6,280: lla. Tämän päivän BTC-hintaluokka on ollut 6292 dollaria ja 6399 dollaria noin 100 dollarin erolla.

bitcoin

Samaan aikaan 15 parhaan altcoiinin joukossa kaikki ovat punaisia ​​paitsi Stellar (XLM), Monero (XMR), IOTA (MIOTA) ja Ethereum Classic (ETC)..

Kolikot, joiden tappio on tällä hetkellä suurin, ovat Holo (HOT), KuCoin Shares (KCS), VeChain (VET) ja NEM (XEM).

Vaikka merkittäviä voittoja ovat Emercoin (EMC), Waves, Dentacoin (DCN), Tezos (TZX) ja TenX (PAY).

Joten markkinoilla on enemmän tai vähemmän sekavia tunteita, jotka kallistuvat alaspäin. Vielä ei tiedetä, mihin hinta tarkalleen siirtyy.

Lue myös: Bitcoin Fund Approved, kanadalaiset voivat nyt sijoittaa eläkkeellä & Verovapaat säästötilit

Eurooppalainen komission varapuheenjohtaja: Salaus täällä jäädäkseen

Samaan aikaan EU: n talous- ja raha-asioiden neuvoston (ECOFIN) kokouksen jälkeen Wienissä, Itävallassa muutama päivä sitten, EU: n valtiovarainministerit tapasivat keskustelemaan salausalan uusista säännöistä.  

EU: n rahoitusvakautta, rahoituspalveluja ja pääomamarkkinaunionia valvova Euroopan komission varapuheenjohtaja Valdis Dombrovskis jakoi nousevia näkemyksiään salauksesta:

“Näemme, että salausvarat ovat täällä jäädäkseen. Viimeaikaisesta turbulenssista huolimatta nämä markkinat kasvavat edelleen. Erityisesti kolikoiden alkutarjous tai ICO: n mielestä niillä on potentiaalia tulla esiin kannattavana vaihtoehtoisen rahoituksen muodossa. Jo viime vuonna ICO: t auttoivat keräämään yli 6 miljardin dollarin rahoituksen, ja tänä vuonna luku on huomattavasti suurempi. “

Hänen mukaansa haasteet ilmeisesti muodostuvat siitä, miten ne luokitellaan oikein ja määritetään, sovelletaanko voimassa olevia EU: n sääntöjä, tai kehitetäänkö uusia sääntöjä. Hän kommentoi edelleen:

“Monet jäsenvaltiot kannattivat tänään tällaisen kartoituksen tarvetta, joten odotamme saattavansa tämän arvioinnin päätökseen myöhemmin tänä vuonna. Tämä tarjoaa vankan pohjan rakentaa ja päättää jatkotoimista tällä alalla. “

Will Bitcoin nousee?

Ei kauan sitten, Satis-tutkimusryhmä teki rohkean ennusteen Bitcoinin hinnan nousemisesta 32 000 dollariin vuodessa, 70 000 dollariin 3 vuodessa ja 96 000 dollariin seuraavien 5 vuoden aikana, ja totesi:

“Tällä hetkellä valtaosa salaustuotteiden kokonaismarkkina-arvosta on perinteisissä arvomarkkinoiden myymälöissä, ja offshore-talletusten osuus on lähes 40% kokonaismäärästä.”

Forbesin mukaan analyytikot ovat jakautuneet, kun kyse on siitä, että Bitcoin lyö nämä rohkeat ennusteet tulevina vuosina.

Joe DiPasquale, hedge-rahastojen salausrahaston toimitusjohtaja BitBull Capital, sanoi:

“Bitcoinin hinta voi olla missä tahansa viiden vuoden aikana, 10000 dollarista 100 000 dollariin. Tarkkaa ennustetta on vaikea antaa, koska on olemassa monia perustekijöitä, jotka todennäköisesti muuttuvat nyt vuoteen 2023. Digitaaliset valuutat ja varat ovat tapahtumien ja arvon varastoinnin tulevaisuus, ja Bitcoin johtaa tätä vallankumousta. Mutta tämä ei tee helpoksi taata tiettyä hintalappua viisi vuotta tiellä. “

Jibrel Networkin toimitusjohtaja Yazan Barghuthi ei ole samaa mieltä kommentoidessaan:

“Uskon, että BTC: llä on pakottava käyttötapa arvon säilyttäjänä, etenkin maissa, joissa esiintyy hyperinflaatiota (Iran, Turkki, Venezuela), mutta olettaen, että se vangitsee huomattavan markkinaosuuden yksityisiltä pankeilta sellaisilla markkinoilla kuin Yhdysvallat, Sveitsi , Singapore, Saksa, Alankomaat jne. Seuraavan viiden vuoden aikana on erittäin optimistinen. ”

Mutta Eric Ervin, Blockforce Capitalin toimitusjohtaja, uskoo, että “100 000 dollarin arvostus kolikkoa kohti bitcoinille on täysin mahdollista”, kun hän mainitsee edelleen:

“Bitcoinin nykyinen 112 miljardin dollarin markkina-arvo edustaa vain 0,1% koko maailman rahan tarjonnasta, jonka arvo on tällä hetkellä noin 90,4 biljoonaa dollaria.”

Samaan aikaan Oliver Isaacs, blockchain-sijoittaja, neuvonantaja & vaikuttaja totesi:

“Jos kryptovaluutat todella ratkaisevat paperin ja fiat-valuuttojen ongelmat, jotka uskon, näemme, että 200 miljardia alkaa liikkua 200 biljoonaan ja että aukko sulkeutuu (tämä on 100 000%: n voitto).”

Näyttää siltä, ​​että Bitcoin-sonnit ovat erittäin myönteisiä ainakin tulevaisuuden näkymien kannalta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me