5 uutta uniswap-tunnusta, joita sinun tulisi tarkkailla

mainos Phemex

Uniswap, hajautettu vaihto, josta on nautittu ennätykselliset kaupankäyntimäärät, on yhä tärkeämpi uusien ERC20-merkkien lanseerauksessa. Ethisumin perustajan Vitalik Buterinin alun perin ehdottaman automaattisen markkinatakaajan (AMM) ajatuksen perusteella Uniswap on nyt suurin hajautettu pörssi salaustilassa. Sen nopeasti kasvava suosio johtuu sen toiminnan yksinkertaisuudesta ja täysin luvattomasta suunnittelusta.

Kuka tahansa voi luoda kaupankäyntivaraston Uniswapiin pelkästään tallettamalla kahden kaupankäynnin kohteena olevan kryptovaluutan samanarvoisen arvon dollarin hinnan mukaan poolin luomishetkellä. Tähän mennessä tuetut kolikot ovat ERC20-rahakkeita ja ETH.

Huolimatta siitä, että Uniswap-kauppoihin voi liittyä korkeita transaktiomaksuja verkon huippukysynnän aikoina, sen yksinkertaisuus yhdessä defin räjähdysmäisen kasvun kanssa on johtanut kaupankäynnin määrän ja tuhansien uusien rahakkeiden massiiviseen kasvuun. Suurin osa on tarkoitettu kuihtumaan ja kuolemaan menettääkseen arvonsa muutamassa viikossa tai päivässä laukaisun jälkeen, mutta toiset vetävät 10x ja nousevat sitten yhä suurempiin korkeuksiin. Seuraavien viiden tulisi olla tutkaasi.    

Kirobon KIRO

Kirobo on israelilainen projekti, joka työskentelee niin kutsutun “lohkoketjujen logiikkakerroksen” parissa. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat välttää monia valitettavia virheitä, joita usein tehdään salausvaluuttatapahtumien lähettämisen yhteydessä. Virheet, joita enimmäkseen ei voida korjata julkisten lohkoketjujen liiketoimien peruuttamattomuuden vuoksi. Kirobon ratkaisun avulla käyttäjät voivat peruuttaa tapahtumat, joita vastaanottaja ei ole vielä vahvistanut, ja heidän on annettava yksilöllinen koodi.

Kirobo on äskettäin saattanut beetatestausvaiheen onnistuneesti päätökseen, ja sen ratkaisut ovat tällä hetkellä saatavilla Bitcoin-siirtojen suojaamiseksi, ja lisää ketjuja on tulossa. Hankkeessa on myös kehitetty innovatiivinen “valaan kestävä” panostusmalli, jonka tarkoituksena on sekä ladata käyttöönotto että estää tarjonnan keskittyminen. Tässä suunnitelmassa käyttäjät, jotka osallistuvat ETH: n Uniswapin KIRO / ETH-kaupankäyntivarastoon, palkitaan KIRO-rahakkeet. Ero perinteisestä likviditeetin panostuksesta on, että ETH: n enimmäismäärä lompakkoa kohti on rajoitettu 7 ETH: hen. 

RioDefin RFUEL

RioDefi on salakirjoitusprojekti, jolla pyritään “nopeuttamaan digitaalisen omaisuuden massakäyttöä yhdistämällä perinteinen ja hajautettu rahoitus”. RioDeFin kulmakivi on RioChain, blockchain-alusta, joka on rakennettu Substrate-tekniikkaan, jota monet Polkadot-ekosysteemin ketjut käyttävät. Substraatin käyttö tarkoittaa, että RioChain on täysin yhteensopiva Polkadotin kanssa. Tällä hetkellä RioChain on osittain hajautettu, koska se käyttää todisteita auktoriteetista yksimielisyyteen, mutta hajauttamista suunnitellaan asteittain lisäämällä tulevaisuudessa.

RioChainin tärkein myyntivaltti on liittoutumapohjaisen ketjujen välisen mekanismin hyväksyminen, nimeltään Rio Generic Asset Bridge. Tämä työkalu sallii useiden varojen samanaikaisen siirtämisen ketjun yli. Toinen ainutlaatuinen näkökulma RioChainiin on, että siihen rakennetut hajautetut sovellukset saavat 20% verkkomaksuista, jotka syntyvät niiden kautta suoritetuista tapahtumista.

Syyskuussa RioDeFi seurasi useiden muiden defi-projektien jalanjälkiä jakamalla tunnuksensa alkuperäisen DEX-tarjouksen (IDO) kautta Uniswapissa. Kuten nimestäkin käy ilmi, RFUEL on apuohjelmatunnus, joka kulutetaan RioChainilla tehdyissä tapahtumissa. 

Harvest Finance’s FARM

Yksi harvoista selviytyneistä suuren satoviljelyn villityksestä, joka otti defi myrskyn tänä kesänä, Harvest Finance on suunniteltu nöyrille sato-viljelijöille ja chadeille. Toisin sanoen riippumatta siitä, onko sijoitusstrategiasi konservatiivinen tai aggressiivinen, Harvestin maatalousalustalla pitäisi olla jotain sopivaa. Protokolla automatisoi tuoton ja sadonkorjuun, säästää käyttäjiä älykkäillä sopimusmaksuilla ja tasapainottaa uudelleen korkeimman mahdollisen APY: n tuottamiseksi.

MAATILA hallintotunnus voidaan ansaita tarjoamalla Uniswap-likviditeettiä FARM / ETH: lle ja muille valituille pareille, mukaan lukien vakiomallit. Uusia viljelymahdollisuuksia lisätään viikoittain, kun taas tasaisesti laskeva FARM-päästö on mahdollistanut merkin löytävän hintalattiansa ja nousevan sitten. On kertomista, että viimeaikaisen laskusuhdanteen aikana FARM on ollut yksi harvoista markkinoiden voittajista.

PieDAO: n DOUGH

PieDAO luo tokenoituja ETF: itä, jotka antavat sijoittajille pääsyn useisiin varoihin yhden tunnuksen kautta. Tämä voi olla kori defi-rahakkeista, BTC-johdannaisista tai stablecoineista. ETF: t eivät ole toistaiseksi päässeet asianmukaisesti salaustilaan teknisistä ja sääntelyyn liittyvistä syistä. Kokeellisessa ja jatkuvasti kehittyvässä defi-avaruudessa kaikki on kuitenkin reilua peliä: jos pystyt rakentamaan, voit käynnistää sen.

TAIKINA on hallintotunnus PieDAO: n ytimessä. Sen avulla haltijat voivat äänestää ETF-strategioista ja päättää, mitkä varat tulisi yhdistää ja tuoda PieDAO-ekosysteemiin. Osa kaikista maksuista kertyy DOUGH-omistajille, mikä kannustaa pitämään.

Polyient Games Governance -tunnus (PGT)

Hallinnointitunnukset ovat laajasti mukana tässä pyöristyksessä, koska käytännössä kaikki defi-tunnukset tarjoavat jonkinlaisen hallinnan. PGT on kuitenkin mielenkiintoinen, koska se antaa haltijoille mahdollisuuden sanoa Polyient-pelit, yksi innokkaimmin odotetuista NFT- ja peliprojekteista vuodessa. Käynnistysyrityksen tehtävänä on muuttaa tapaa, jolla pelaajat ovat vuorovaikutuksessa pelien kanssa, ja omistaa varoja, jotka he ansaitsevat osallistuen niihin. Se luo DEX: n NFT: lle ja sen takana on vaikuttava joukkue.

Jos Polyient Games saavuttaa edes puolet suunnitelmastaan, PGT pitäisi tulla erittäin arvokas omaisuus omistaa. Vain 20000 rahaketta lyöty, se kuuluu vähäisen tarjonnan luokkaan ja sijoittaa sen samaan kannattimeen kuin YFI. Jos uskot, että NFT: t ovat seuraava iso asia, PGT on älykäs tapa saada altistuminen ylösalaisin.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me