CrossFi-løsninger kan overvinde DeFi-hypen ved at opbygge en bæredygtig fremtid for decentraliseret finansiering

Decentraliseret økonomi (DeFi) er ikke en god idé krypto ‘buzzword’ i 2020, dette rum har oplevet en enorm vækst inden for de sidste par måneder. I øjeblikket er dets samlede låste værdi (TVL) på $ 8,35 mia., Hvor antallet af børsnoterede DeFi-tokens øges dag for dag. Mens stigningen har været ret hurtig, er dens langsigtede bæredygtighed i tvivl, når det kommer til de underliggende tokenomics. Faktisk har de seneste uger set ondsindede skuespillere udnytte sådanne mangler for at udføre ‘Rug Pull’ exit-svindel.

Tendensen har siden tiltrukket pessimistiske følelser om DeFi’s fremtid; en særlig skeptiker er Messaris grundlægger af kryptodataside, Ryan Selkis. Ofte kendt for sine rigtige forudsigelser på kryptomarkedet, sagde Selkis for nylig, at den ‘forventede’ DeFi-boble vil poppe hurtigere end forventet,

“DeFi er kun en stor pulje af kapital, der sprænger omkring en lille gruppe af insidere og lejesoldater, der snart løber tør for ofre til fleece.”

Når det er sagt, risikerer DeFi-hype nu at blive overhalet af grundlæggende decentrale projekter med et CrossFi-værdiforslag. Disse er dybest set blockchain-bygget innovationer, hvis fokus er at integrere de likvide traditionelle finansmarkeder med en decentral arkitektur. Derfor positionerer CrossFi-projekter sig gradvist som de vigtigste drivkræfter mod et bæredygtigt skift til Web 3.0-løsninger.

CrossFi; En bæredygtig fremtid for decentraliseret finansiering

Decentraliseret finans foreslår en ganske væsentlig værdi for verdens befolkning uden bank; de vil nu være i stand til at få adgang til alle mulige finansielle produkter uden stresset med at få en bankkonto. CrossFi-innovationer forbedrer denne værdi yderligere gennem en kombination af de bedste blockchain og traditionelle finansieringsfunktioner. Et sådant initiativ er Mineplex-bankøkosystemet, der tilbyder en mobil kryptobank baseret på blockchain-teknologi og smart kontraktinfrastruktur.

I modsætning til DeFi-projekter er Mineplex det økonomiske økosystem er mere bæredygtigt med hensyn til volatilitet såvel som integration med traditionelle finansprodukter. Nogle af de finansielle tjenester, der tilbydes inden for denne mobile kryptobank, inkluderer betalingsfaciliteter gennem dets bankkort; brugere kan betale i både crypto eller fiat afhængigt af deres præference. Mineplex-klienter kan også konvertere deres fiat til krypto og omvendt uden at forlade denne CrossFi-grænseflade. Andre avancerede finansielle tjenester, der tilbydes inden for dette økosystem, inkluderer refinansiering af lån fra traditionelle banker og sparefaciliteter til både fiat og kryptokurrency.

For at fungere effektivt er CrossFi-projekter som Mineplex decentraliserede og bygger således på blockchain-økosystemer. Dette særlige projekt baserer sin grundlæggende arkitektur på Tezos blockchain, hvilket gør det svært for ondsindede aktører at ændre poster, medmindre der er tale om en hård gaffel. Derudover udnytter Mineplex smarte kontrakter til at automatisere sine cryptobank-tjenester. Dette betyder, at de kun tager et par minutter i stedet for, hvad der ville have været en levering på 3-5 hverdage i centraliserede globale pengeoverførselsnetværk. Som de fleste kryptoinnovationer er Mineplex-økosystemet drevet af dets oprindelige token ‘MINE’, der fungerer som enheden af ​​computerkraft.

CeFi Crypto-udvekslinger er stadig værdifulde

Med al forstyrrelsen, har nogle kryptoentusiaster været hurtige til at afskedige fremtiden for centraliserede krypto-udvekslinger. For bare et par uger siden passerede Uniswap, som nu er den førende decentrale børs i markedsvolumener, aktiviteten på de bedste kryptobørser; det har i øjeblikket over 8.000 likviditetspuljer med det sidste døgn gennemsnitlige volumen i øjeblikket på $ 353 millioner.

Dette betyder dog ikke, at det er tid for VASP’er (Virtual Asset Service Providers) i denne niche at sende ud. Som det ser ud, kan oddsene faktisk favorisere nogle af disse platforme, især dem med avancerede produkter som OKEx som tilbyder både spot- og afledte kryptohandelfaciliteter. Sådanne produkter er meget unge på kryptomarkedet og er derfor mere tilbøjelige til at blive naturen i centraliserede børser i modsætning til DeFi, hvor eksperimenthastigheden stadig er meget høj.

Crypto-udvekslinger nyder også en first-mover-fordel i brugeranskaffelse, idet de er de mest populære rampeveje i kryptos eksistens. Denne førende markedsposition giver dem spillerum til at fastsætte gunstige transaktionsgebyrer og enorme rabatter på det samme; Nominex som er en af ​​de førende kryptobørser giver op til 50% handelsrabatter for brugere, der udnytter platformens native token ‘NMX’ i transaktioner. Sådanne incitamenter er kommet langt med at overleve DeFi-bølgen og kan være bæredygtige, hvis Ethereum ikke sorterer sine høje netværksgebyrer (gwei).

Konklusion

DeFi-hype vil helt sikkert ændre dynamikken i traditionel finansiering, uanset om dens nuværende understøttende infrastruktur overlever tiden. Dette er på grund af potentialet til at komme ombord på nogen fra alle verdenshjørner til et decentraliseret økonomisk økosystem, hvilket betyder, at de får mulighed for at interagere med fremhævede produkter i realtid. Dybest set vil decentralisering eliminere behovet for lange KYC-processer for at få adgang til finansielle produkter og samtidig øge alsidigheden af ​​tilgængelige porteføljer.

Selv om fremtiden for decentraliseret finansiering er lovende, er dens eksistens underDeFi-hypeEr nu truet. At finde et nyt hjem i CrossFi er en af ​​måderne, som innovatører nu søger for at omgå den omdømme, der er forbundet med projekter i denne linje. Denne tilgang ser ud til at have et solidt værdiproposition i integrationen af ​​traditionel finansiering med blockchain. Fremadrettet er det sandsynligt, at CrossFi til sidst vil overvinde DeFi-hype, da decentraliseret finansiering avanceres til mere bæredygtige infrastrukturdesign.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me