XYO-prisforudsigelse: En dyster fremtid for XYO, frit fald til $ 0,000010 inden 2025?

  • XYO Foundation fortsætter med at revolutionere rejseverdenen ved at forbinde biler, chauffører og smartphones til præcise geospatiale placeringsdata.
  • XYO kunne få massiv værdi i de næste ti år, men fremskrivninger inden 2025 antyder en fortsat nedadgående tendens.

Introduktion:

XYO er netværket, hvis eneste formål er at gøre din køreoplevelse overalt i verden til en mindeværdig. Det decentrale netværk styres af YXO Foundation. Gennem fundamentets medlemmer af samfundet er enkeltpersoner, udviklere såvel som virksomheder i stand til at lære om “mulighederne for et lokationsbaseret datanetværk, der bygger på fælles incitamenter.”

XYO markedsopdatering

XYO er en af ​​kryptokurverne i det grønne i skrivende stund. Kryptoen er steget i værdi med mere end 6% over for den amerikanske dollar de sidste 24 timer. I henhold til data fra CoinMarketCap handler XYO 4,90% højere mod Bitcoin (BTC) og 5,57% højere mod Ethereum (ETH). I årenes løb har XYO været i stand til at vokse til en markedsværdi på 3,4 millioner dollars og har den 598. position på markedet. Desuden har XYO været i stand til at tiltrække en handelsvolumen på $ 13.112 i de sidste 24 timer. CoinMarketCap viser, at handlende kan købe og sælge XYO på børser som KuCoin, IDEX og YoBit.

XYO / USD prisdiagramXYO / USD prisdiagram efter CoinMarketCap

Hvad er XYO?

XYO er en decentraliseret kryptovaluta, der blev startet i 2017. I årenes løb er samfundet omkring denne kryptokurrency vokset utroligt og kører på en teknologi, XY Oracle. Hovedformålet er at yde support til udviklere rundt om i verden og hjælpe dem med at forstå fordelene ved decentraliserede teknologier ved hjælp af “uendelig skalerbar incitamenteret lokationsdataprotokol.” Netværket er i stand til at finansiere sine aktiviteter gennem bidrag fra parter, der holder deres forskning med høj respekt. Donationer accepteres i fiat-valutaer og kryptovalutaer.

På den anden side er XYO et Ethereum-baseret token, netop ERC-20 standard token. Netværket fungerer på to principper: kryptokurrency og decentralisering. Den anden nøglefaktor for XYO er samfundet såvel som deres bidrag.

Fremtiden for XYO

Verden har at gøre med en pandemi, der aldrig har været udsat for før. Økonomier rundt om i verden er på randen af ​​sammenbrud. Det sociale liv er gået i stå over hele kloden. De industrier, der er holdt i live, er dem, der leverer vigtige tjenester som mad, medicinske forsyninger og sikkerhed. Hele COVID-19-situationen har tvunget de fleste regeringer til at tænke uden for boksen. For eksempel har virksomheder tilladt medarbejdere at arbejde hjemmefra, mens de tilbyder en fleksibel balance mellem arbejde og privatliv.

Teamet på XYO er ikke anderledes ifølge deres første kvartalsrapport for 2020. De arbejder på en løsning, der vil blive brugt unøjagtig kontaktsporing i samarbejde med UCSDInnovation. Denne platform vil inkorporere brugen af ​​software, sociale innovatorer såvel som kreativitet. Målet er ikke kun at skabe en platform for de nuværende pandemier, men også andre fremtidige pandemier og kriser. Denne udfordring viser, hvordan fremadrettet udviklingsteamet på XYO er og giver et snigbillede af, hvor relevant det vil være i fremtiden.

Innovation

I kvartalsrapporten meddelte holdet færdiggørelsen af ​​COIN-appen. Desuden fortsætter teamet på denne platform med “spændende nye funktioner”, imponerende statistik og bedre brugeroplevelse.

XYO-prisopdatering: XYO / BTC

I skrivende stund handler XYO mod BTC til prisniveauet på 0,0000000287. Dette følger efter genopretning fra større support i 2020 på 0,0000000200. I februar steg XYO / BTC massivt til årlige højder på 0,0000000700. Imidlertid så de bearish markeder over hele linjen hovedsageligt udløst af Coronavirus-pandemien, at kryptoassetten gik ud i en nedadgående tendens. På tidspunktet for skrivningen er kryptoen korrigeret over en trendlinje på fire-timers diagrammet. Imidlertid står det fortsat over for stigende modstand ved 0,0000000300.

XYO / USD prisdiagramXYO / USD prisdiagram efter Tradingview

XYO-prisforudsigelse

Den fremtidige pris for dette projekt afhænger hovedsageligt af evnen til at blive optaget på det almindelige marked. Geo-placering og navigation er et spændende felt, derfor kan det være lettere at få trækkraft. Nedenfor er forudsigelse fra flere publikationer:

WalletInvestor

WalletInvestor siger, at XYO ikke foretager nedskæringen for langsigtede investeringer (et år og derover). Deres prognosesystem antyder, at der kan være et fald i prisen til $ 0,000010 USD. Den anslåede pris på fem år (2025) er $ 0,00171.

DigitalCoinPrice

Det platform er bullish på XYO og siger, at den har evnen til at stige til ca. $ 0,0004 i det næste år. I 2025 anslås XYO at have en værdi på $ 0,00083.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster XYO?

I skrivende stund udveksler XYO hænder til $ 0,000259.

Er XYO en god investering?

Hvis du leder efter en langsigtet investering, undlader XYO at skære ned. Med hensyn til teknologi fortsætter netværket med at føre tendensen, især når det gælder placerings- og navigationsdata.

Hvor kan jeg købe XYO?

Du bliver nødt til at tilmelde dig en udveksling som Coinbase og købe enten BTC eller ETH. Du bliver derefter bedt om at flytte BTC eller ETH til en børs, der understøtter XYO for at købe tokens.

Vil XYO gå op?

Netværket er centreret i en meget vigtig industri. Mennesker overalt i verden ser i stigende grad efter måder at udnytte data, der vedrører placeringer. Biler vil kontinuerligt transformere for at gøre føreren til en bedre oplevelse. Vedtagelsen af ​​XYO er nøglen til dens prisvækst. Derfor vil XYO sandsynligvis vokse i værdi i fremtiden.

Hvad er møntappen?

Det er en platform, der blev lanceret i 2019 for at give enkeltpersoner mulighed for at tjene i digitale aktiver til validering af geospatiale placeringsdata, mens de rejser og bevæger sig rundt i verden..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me