Bitclave ICO gennemgang og analyse

Bitclave – 0,041356 USD (-5,60%), 0,00000429 BTC (-4,32%), 0,00004863 ETH (-6,47%)

Projektoplysninger 

 • ICO startdato | 29-11-2017
 • ICO slutdato | 29-11-2017
 • Accepterede valutaer Bitcoin, Ethereum
 • Jurisdiktion for selskabsregistrering | Kontor i Mount-view, Californien, USA. Bitclave er registreret som en juridisk enhed i henhold til Singapore lovgivning.
 • Projekt Type | Decentraliseret søgeøkosystem

Bitclave ICO anmeldelse

Hvad er Bitclave?

”Bitclave er en start-up med fokus på at skabe den næste generation af decentral søgning, der drives af privatlivets fred og sikkerhed i blockchain-teknologi. Ved at fjerne mellemmændene i det digitale reklameøkosystem giver Bitclave brugeren kontrol over deres data og forbinder dem direkte med den virksomhed, de leder efterr. ” – Bitclave-teamet

 • I lægmandens ord | Bitclave er et decentraliseret søgesystem, der er planlagt med det formål at beskytte privatlivets fred for personlige data og værker. Desuden fungerer privatlivspolitikken for det samme med at etablere og vedligeholde en ny standard for tjenesteudbydere og forbrugersamarbejde.

Dette er imidlertid ikke alt, hvad dette projekt planlægger at tilbyde, da ‘Bitclave active search ecosystem’ (BASE) tillader publicister, varemærkeejer og operatør at indsamle kompensation fra relevante efterforskningsbrud uden mediatorer.

Bitclave ICO-parametreBitclave ICO-parametre

Marked og branche gennemgang

vi er alle klar over, at online promovering og markedsføring ikke garanterer noget salg.

Ikke desto mindre er det samme stadig specificeret som en dominerende del af kampagnen. Når alt kommer til alt, lokker det samme sandsynlige klienteles, og det er målet, som leverandører og producenter anvender mønter i udviklingen af ​​online reklameformationer, demonstration, visninger og klik.

Kort sagt, mens online-reklamemarkedet har nået en score på $ 550 mia., Er det samme endnu ikke angivet under afsnittet om effektiv og effektiv.

I denne situation, Bitclave med BASE har planer om at ramme markedet med et helt andet synspunkt. Bitclave aktivt søgeøkosystem er i stand til at oplagre og administrere en stor mængde information, det også med små detaljer.

Holdet planlægger imidlertid ikke at sælge disse data til store promotorer, snarere er de fast besluttet på at distribuere dem til forbrugerne ved hjælp af decentraliseret blockchain-teknologi.

Produktanmeldelsen

Bitclave forbrugeroptegnelser og data er beskyttet mod hackere, og forbrugere kan utvivlsomt regulere udøvelsen af ​​deres private data med blockchain-kontrakter.

 • Beskyttet mod voldgiftsmænd (meditatorer) | Bitclave-projektet er baseret på Ethereum blockchain-platform, der understøtter det samme for at sikre, at forbrugernes personlige data og deres ID er beskyttet mod formidlere.
 • Token brug | Hovedformålet med ‘Forbrugeraktivitetstoken‘Også kendt som’ CAT ‘ville være et bidrag til styring af BASE-virksomheder. I enklere ord ville tokenindehaverne være virksomhedsejere og enkeltpersoner. Dybest set vil ‘CAT’ blive brugt som betalingsressource til information, tjenester og varer inden for økosystemet.

 Styrker af projektet 

 • Bitclave-projektteamet planlægger at arbejde med en ubegrænset pøl af mulige brugere, herunder købere og leverandører.
 • For at få succes med ethvert projekt er det vigtigt, at det team, der arbejder på det, omfavner både erfaring og ekspertise på samme grund. Med erfaring fra at arbejde i store virksomheder omfavner 20 fagfolk fra Bitclave-projektet omfattende erfaring og viden inden for databeskyttelse, betalingssystem og IT.
 • BASE-søgemotoren er i testfasen. Andet produkt alfa-version kaldet Match ICO er klar til prøve (matchico.com)

Svagheder ved projektet

 • Ingen udviklingsplan eller lanceringsdato i køreplanen
 • Ingen skadesløsholdelse, hvis arbejde på dette podium ville være så let og effektivt som på Google, kort sagt, mulig netværksdimension er usikker.

Hvidbog gennemgang

Det være sig at finde tekniske funktioner på platformen, sælger -købersamarbejde eller forklaring på storbogen med al den nødvendige information, hvide papir blev leveret til publikum i god tid før ICO blev planlagt. Desuden blev der med det samme også tilføjet en beskrivelse af søgemarkedsmarkedet med søgeinteraktion med sælgeren.

Holdanmeldelse

Grundlagt i 2016 kom teamet sammen med en vision om at genopbygge forbindelsen mellem virksomheder og klienter baseret på tillid og gennemsigtighed i smarte kontrakter..

Fra starten af ​​har Bitclave-teamet troet, at internetverdenen kan gøres til et mere lovende sted, hvis kun skjulte annoncenetværk omdannes og rejses til en bevægelsesdrevet souk, hvor klientel og varemærker lige så godt deltager i værdiskabelsen mens udviklingsekspressiv tilknytning forbinder højder og erhvervelser.

Med 20 ingeniører er der også rådgivere, der er klar til at yde ekspertrådgivning inden for betalingssystem, privatliv og blockchain-teknologi. Med få medarbejdere, der arbejder i Rusland, arbejder det meste teammedlem i projektet fra San Francisco og Californien.

Teammedlemmets komplette profil kan tjekkes ud på LinkedIn, hvor Bitclave er angivet som deres nuværende arbejdsplads.

Bitclave ICO anmeldelseBitclave ICO Team

Alex Bessonov (CEO) – med mere end 20 års erfaring inden for sikkerhed, privatlivets fred og blockchain-industrien arbejdede Alex med LG elektronik som sikkerhedsafdelingsleder.

Patrick Tague (CTO) – med en akademisk grad i ECE (elektroteknik og computerteknik) fra Carnegie Mellon University, har Patrick ekspertise inden for mobilintegreret og trådløs sikkerhed.

Emmanuel Owusu (chefarkitekt) – kandidat i videnskab fra Carnegie Mellon University.

Vasily Trofimchuk (projektleder) – med ekspertise inden for reklame, spilteori, blockchain-teknologi og ledelse, har Vasily MBA-grad med softwareudvikling kandidatgrad. Han er også skaberen af ​​Astra studieplatform.

Yan Michalevsky (sikkerhedsarkitekt) – mens han er en iværksætter og Stanford-universitetskandidat for videnskab, har han ekspertise inden for computersystemet og support til programmering af privatlivets fred.

Andrey Shashlov (Core-udvikler) – en iværksætter, innovator og entusiast af blockchain-teknologi, Andrey er en fuld stack-udvikler, der i øjeblikket fokuserer på Android og iOS.

Vores tilgang til projektet

At tjene som en løsning på et problem er et aspekt, men det skal dog sikres, at brugeren er i stand til at forstå det samme og smøre dets egenskaber helt anderledes. Bitclave-teamet arbejder ret hårdt for at sikre, at ikke kun folk, der er teknisk kloge, forstår, hvad der sker i Kryptovaluta verden, men alle skal have viden om det samme.

Bitclave ICO anmeldelseBitclave ICO anmeldelse

Gennemsnitlig vurdering: 8.5 / 10

Vil have os til at gennemgå din ICO, send os en mail på [e-mail beskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me