FTX annoncerer kommende IEO ”Upbots” Project Review

reklame Phemex

I løbet af de sidste par år er kryptokurrencyernes popularitet steget eksponentielt, hvilket har ført til en betydelig opsving i verdensomspændende handelsvolumener. Omdømmet for kryptokurver som en alternativ investering sammen med de globale pengeoverførsler og den spekulative værdibud er de vigtigste årsager til den nylige vækst. De multiple use-sager, der er fremført af DeFi-projekter, spiller også en vigtig rolle i den nuværende revolution i den digitale valuta. 

Det moderne handelsøkosystem består af kryptobørser, der ikke er befordrende for markedseffektiviteten, hvilket giver rig mulighed for arbitragehandel. Imidlertid er ineffektive markeder sårbare markeder. Med tilstrømningen af ​​nye handlende, hvoraf mange ikke har nogen erfaring, blomstrer efterspørgslen efter praktisk handelsrådgivning og vejledning. 

Veteran-kryptohandlere har ikke et incitament til at give nogen reel rådgivning til nyankomne. Signaler og andre specifikke handelsopkald frarådes, da erhvervsdrivende risikerer at blive mærket af shilling-mønter til deres fordel. Værre er, de kan tiltrække bestemte myndigheders opmærksomhed for at fremme investeringsrådgivning. 

Det endelige resultat, nye forhandlere går ind i et stærkt konkurrencepræget miljø uden udsigter til succes mod kamphærdede handelsveteraner. Med så meget at lære om risikostyring, handelsstrategier, markedsgrundlag og analysemetoder befinder nye handlende sig i en ejendommelig situation.

De skal vælge mellem risikabel, men afgørende handling eller pligtopfyldende og tålmodig læring. Begge er lige så skadelige for en erhvervsdrivendes bundlinje enten på grund af uagtsomhed, uvidenhed eller passivitet. 

UpBots sigter mod at sænke indgangstærsklen for nye kryptovaluta- og forexhandlere ved at oprette en begyndervenlig og altomfattende handelsgrænseflade. UpBots vil fungere som en blockchain-baseret platform, der letter smarte handelsbeslutninger gennem brug af bots og andre avancerede systemer. Desuden tilbyder denne platform avancerede løsninger designet til erfarne forhandlere og giver dem incitamenter til at undervise andre.

Inside UpBots ‘funktionskatalog

UpBots er designet til at forenkle handel for nye brugere og samtidig give entusiaster en avanceret grænseflade, der kan generere øget afkast. Som en altomfattende platform giver det kun mening, at UpBots har en række sofistikerede handelsværktøjer. 

Her er en kort oversigt:

 • En avanceret blockchain-baseret handelsplatform, der er fuldt kompatibel med stationære og mobile enheder
 • En sikker cross-platform digital valuta tegnebog til opbevaring af aktiver
 • Samtidig support til både decentraliseret og centraliseret kryptokursudveksling (DEX og CEX)
 • Implementering af kommissionsbaserede automatiserede handelsbots, der tager sig af handel på brugernes vegne 
 • En bot-skabergrænseflade, hvor brugere kan oprette deres tilpassede handelsalgoritmer ved hjælp af de indbyggede værktøjer
 • Evnen til at låne, låne og placere kryptobaserede aktiver med DeFi-protokoller
 • Et sortiment af let tilgængelige avancerede handelsværktøjer
 • En fuldt udbygget vidensbase for begyndere, der indeholder de oplysninger, der kræves for at blive professionel erhvervsdrivende 
 • En markedsplads med udbydere af kryptosignaler, der aktivt giver handelstip og afslører skjulte muligheder
 • En række risikostyringsværktøjer, der tilskynder til velstandsbevaring sammen med smarte handelsbeslutninger
 • Følg branchens bedste forhandlere med UpBots ‘copy-trading-funktioner designet til uerfarne og travle brugere

Som sådan er der praktisk talt ingen handelsfunktion, som UpBots mangler. Med en brugerdefineret grænseflade kan hver bruger behandle platformen som deres handelsportier. 

Test har vist, at platformens bots kan trænes i at udføre komplekse handler, baseret på brugerinteresser og den nuværende stemning på kryptomarkedet. Bots letter handel døgnet rundt, hvilket er et mål, som intet menneske kan håbe på at opnå. 

Markedsanalyse har vist, at småskala, regulerede og kontinuerlige køb / salg ordrer placeret af bots kan afspejle den potentielle rentabilitet ved handel med mennesker. Det antages, at UpBots vil fremskynde udviklingen og implementeringen af ​​innovative handelsbots, der potentielt kan eliminere brugernes behov for konstant at udføre teknisk analyse af diagrammer og markedstendenser.

UpBots ‘træningsmarked 

Siden UpBots stræber efter at sænke handelsmarkedsindgangsbarrieren, uerfarne og endda avancerede brugere vil være i stand til at udnytte platformens omfattende videnbase. En overflod af kurser vil blive givet takket være et BrainFeed-partnerskab. Nogle af de vigtigste købbare uddannelsesmoduler inkluderer ressourcer om handel, pengestyring, finansiel økonomi, teknisk analyse, kryptokurver, blockchain, botudvikling, implementering af smart kontrakt, grundlæggende analyse og mere. 

UBXT Token Ecosystem

Platformen mener, at et hjælpeprogram er vigtigt, når det kommer til at sikre sikker brug, gennemsigtighed og tillid. UBXT repræsenterer således et ERC-20-token med flere brugssager. I alt 500 millioner UBXT-tokens præges til en indledende pris på 0,01 USD / UBXT. 

Her er et par relevante detaljer vedrørende UpBots ‘native token. 

 • Betalingsmidler

Brugere vil være i stand til at udnytte UBXT-tokenet for at betale for platformabonnementer, signaler, brugeruddannelse sammen med en række andre købbare tjenester. 

 • Sikring af kopihandel og Bot-ydeevne

Kunder kan udnytte kopihandel for at afspejle de rentable transaktioner hos verdens bedste forhandlere. Tilsvarende kan kraftige bots lejes for at udføre handel døgnet rundt. Provisioner betales til botudviklere og brugere, der leverer kopihandelstjenester baseret på deres præstationer.

 • Henvisningsprogrammet

Eksisterende kunder, der anbefaler UpBots til andre forhandlere, vil kunne kræve et henvisningsgebyr, der betales via UBXT. 

 • HODL-ing

En række incitamenter gives til brugere, der har deres UBXT-tokens. Disse inkluderer blandt andet højere henvisningsbetalinger, gratis handelsværktøjer og gratis medlemskab. 

 • UpBots ‘Tokenomics Vision

Værdien af ​​UXBT-tokens bevares og øges gennem platformens økonomiske politik. Aspekter som token-grænser, token-låsning, token-afbrænding og HODL-programmet vil aktivt kontrollere UBXTs hastighed og sikkerhed som et aktiv. 

FTX-tokensalg 

Efter dets succesrige institutionelle og private token-tilbud, UpBots afholder et offentligt tokensalg den 14. september som en del af dets indsats for at rejse kapital og tiltrække nye brugere. 

Salget vil blive drevet gennem et partnerskab med FTX, en af ​​verdens førende cryptocurrency-derivatbørser. Det offentligt salg begivenhed giver adgang til 6% af UBXT-tokens. Resten er solgt via den institutionelle & privat salg eller er blevet allokeret til virksomhedens reserve-, udviklingsfond, team, rådgivere og bounty-program. 

Den indsamlede kapital vil blive gearet for at lette platformens udvikling, markedsføring, partnere, reserve, juridisk rådgivning, den daglige drift og indsats for forretningsudvidelse. UpBots ønsker at revolutionere det nuværende paradigme for digital valutaudveksling ved at lancere en altomfattende platform, der henvender sig til både nybegyndere og veteran-kryptovalutahandlere over hele verden.. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me