Den anden bølge: En ny daggry for Bitcoin og kryptovalutamarkedet

Starten på et nyt årti slutter i upåklagelig stil for hver Bitcoin-indehaver, da prisen satte en højeste tid på $ 19.788 den 28. november 2020, hvilket hæver verdens opmærksomhed igen siden 2017’s heroik. Denne gang var rejsen til toppen dog meget anderledes end 2017, da markederne allerede er modne, og institutionerne begynder at deltage.

Taler til Business Insider, Craig Erlam, en senior markedsanalytiker hos Oanda, roste modstanden fra BTC-tyre, der sagde,

“Et træk i ukendt territorium og det psykologiske boost, der ville komme med et træk som dette, kunne drive Bitcoin aggressivt højere.”

Altcoins oplevede også en stærk vækstperiode i løbet af 2020 – den største af dem alle, Ethereum (ETH), der registrerede over 3X vækst – hovedsageligt drevet af det stigende DeFi-marked.

I denne artikel fokuserer vi på det rasende kryptotyremarked, Bitcoins all-time high run, forudsigelser om fremtidige priser i 2021 og markedets samlede tilstand i fremtiden.

En ny daggry for Bitcoin: Kan dette rally vare?

Den 12. marts stod det samlede kryptomarked over for sit værste daglige fald i procent, da BTC faldt til under $ 3.500 niveauer, da kritikere forudsagde BTCs død. I løbet af året forblev BTC-markederne dog modstandsdygtige siden Black Thursday-styrtet på trods af, at netværket oplevede en halvering, og den globale pandemi ændrede investorers livsstil.

Nedenfor ser vi på de forskellige årsager, der forårsagede en stigning i Bitcoins pris til et rekordhøjt niveau på $ 19.907 ifølge data indsamlet fra Phemex udveksling.

      Den institutionelle tyrmoment

I modsætning til kryptotyren fra 2017, som hovedsagelig var forårsaget af detailinvestorernes FOMO på markedet, ser det ud til, at løbet var massivt påvirket af institutionelle investorer. Grayscale, et institutionelt investeringsselskab for digitale aktiver, annoncerede den 4. december, at de samlede Bitcoin-aktiver under forvaltning nu ligger på $ 10,5 mia. Efter at have tilføjet over 7.000 BTC i deres kasse på en dag.

20/03/20 OPDATERING: Nettoaktiver under forvaltning, beholdning pr. Aktie og markedspris pr. Aktie for vores investeringsprodukter.

Samlet AUM: $ 12,6 mia$ BTC $ BCH $ ETH $ ETC $ ZEN $ LTC $ XLM $ XRP $ ZEC pic.twitter.com/zse0K5NbZY

– Gråskala (@Grayscale) 3. december 2020

Dette sammen med de seneste BTC-køb fra PayPal (som begyndte at købe og sælge krypto på deres platform) og Square (som integrerede Bitcoin-køb til Cash App) viser institutionernes indflydelse på at udforme det rasende Bitcoin-tyremarked.

      En milliardærs fantasi

Ikke kun var store virksomheder og institutioner i orden, men også en høj nettoværdi. En bredt delt historie om Bitcoin-køb er Michael Saylor, administrerende direktør hos MicroStrategy, der købte over $ 275 millioner dollars af Bitcoin, mens han påvirkede en stor andel i hans firma, der besiddede BTC som et reserve-aktiv af Treasury..

Efter et køb på Bitcoin på 475 millioner dollars i oktober, har MicroStrategy for nylig annonceret planer om at udnytte en $ 400 millioner konvertible sedler fra Fed for at tilføje sin beholdning af egne reserver – et første mega-træk af sin art.

      DeFi-bølgen

Endelig var kryptoindustrien også vidne til den absurde vækst i det decentrale økonomi (DeFi) økosystem, som spillede sin rolle i at øge kryptomarkedet. Ifølge DeFi Pulse oplevede DeFi-rummet en voldsom vækst på over 2500% i 2020 med den samlede værdi af aktiver låst (TVL), der steg fra et lavt niveau på 559 millioner dollars den 13. marts til næsten 15 milliarder dollars i starten af ​​december.

Ethereum er den største modtager af DeFi-bommen, da de fleste applikationer er bygget oven på blockchain. Det næststørste token krydsede $ 600-mærket i november og indstillede en treårig højde på $ 635 ifølge Phemex-udvekslingsdata.

En stigning i handelsvolumener på centraliserede børser

I november månedlige rapport af Coingecko, handler på mest centraliserede kryptobørser registrerede årlige højder efter den stigende efterspørgsel efter krypto på markedet. Ikke desto mindre hilste kryptosamfundet i Q4 2020 brug af decentraliserede børser som Uniswap, Sushiswap og Paraswap.

Den øverste centraliserede og decentrale børs månedlige handelsvolumen oplevede en vækstrate på 97,8%, der satte en ny højde på $ 348 mia. I spothandelsvolumen. Den hausseevne førte også de mindre børser, hvor andre som f.eks. Phemex-børsen fordoblede deres handelsvolumener i november. Den Singapore-baserede børs registrerede en 109% måned-til-måned vækstrate på sine BTCUSD par handelsvoluminer pr. 30. november, Coingecko data viser. ETHUSD handelsvolumen på børsen oplevede en endnu mere imponerende vækst – stigende 150% måned-til-måned til 3,96 millioner dollars.

Et kontinuerligt tyremarked for Bitcoin?

Bitcoins bullish markedsmomentum er siden bremset efter at have ramt alle tiders høje niveauer – med prisen stabiliseret under $ 18.500-mærket. Flere analytikere forudsiger dog stadig en fortsættelse af det bullish momentum for at sætte prisen forbi det psykologiske niveau på $ 20 K. Ifølge Bloomberg-analytikere, prisen på BTC kunne ramme $ 50.000 i sin næste bull run i 2021, hvilket antyder en billion dollar markedsdækning for kryptovalutaen.

Alt i alt med kryptomarkederne, der truer en mulig bull run i 2021, sigter investorer, institutioner og brugere mod nyere højder på Bitcoin og kryptomarkedet også.

Udnyttelse af det næste tyrløb

Hvis der er en anden bull run (eller vi stadig er i en), skal du være godt forberedt på det. At forstå spot- og futuresmarkedet, have en sikker tegnebog, finde en brugervenlig og velreguleret børs og billige handelsgebyrer er afgørende for en rentabel rejse i krypto. Phemex tilbyder alle disse kvaliteter plus flere funktioner for at gøre din kryptohandel så problemfri som muligt.

Som en fuldt reguleret udbyder af pengeservicevirksomhed (MSB) med netværksafdelingen for finansielle kriminelle håndhævelser tillader Phemex både detail- og institutionelle investorer at handle med flere kryptoer og andre finansielle instrumenter. Børsen tilbyder tre hovedmarkeder – spothandel, kontrakthandel (med op til 100X gearing) og simuleret handel (demo-versionen til at lære at handle).

Du kan finde mere om handel på platformen her. Gebyrer og handelsbetingelser er også forklaret på denne side.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me