Hvor er vi på vej med Bitcoin i 2018?

Bitcoin-status

Usikker stigning i Bitcoin ser ud til, at jeg vil erstatte guld en dag. Indianere er glade for guld ikke på grund af skinnende natur, men det har iboende egenskaber, der gør det til et værdibud. Långivere bruger guld som sikkerhed for at sikre deres penge. Endnu en stenhygiejne er rettet mod at bevare den for evigt og videreføre generationer.

Guld er naturligvis ikke knappe, men der er omkostninger forbundet med minedrift, som sætter et loft på dets forsyning. Det samme er tilfældet med bitcoin. Indianere har tendens til at tænke og forbinde bitcoin som et nyt guld. Bitcoin kommer med unikke egenskaber, som guld ikke kan have som f.eks

  1. Let overførbar.
  2. Ingen vedligeholdelsesomkostninger.

Hvorfor Bitcoin som guld? Bedre form for guld ?

Guld udvindes ved hjælp af maskiner, og i kulminer ejes og kontrolleres disse miner af regeringen, når guld når markedet, inklusive alle mulige omkostninger til produktion, opnår det en ny pris for markedet.

Bitcoin fungerer på samme måde for at forstå dette, vi må antage stof, og energi er ækvivalent, hvilket er sandt. At køre bitcoin-minedrift tager gigantisk energi omkring 37,15 TerraWatt-timer.

Ifølge einstein e = mc2 kan vi simpelthen beregne massen produceret af ovenstående energi.

Konverterer 37,15 TWH til joule, hvilket er 1,3374 × 1017 .

Lad os nu opdele ovenstående antal med lysets hastighed, der er 1.3347x 1017 / (3 x 108m / s) 2, hvilket giver 1,5 kg masse. Anvend nu den samme ligning på bitcoin.

Lige nu hvert 10. minut har du 1 blok, som indeholder visse transaktioner for hvert år, vi har 52.560 blokke med belønning på 12,5 BTC på hver blok, der udvindes, i alt genereres 657000 Bitcoin hvert år. Til den nuværende pris på $ 16,159 er den samlede værdi pr. År 10 milliarder (det vil sige en masse penge), og når vi deler dem med 1,5 kg masse, har vi 7077642000 dollars pr. 30 gram.

Indianere vil gøre alt for at tage denne slags guld, ikke kun det er dyrt, men det har sin egen status quo.

Juridisk status

Ifølge forskellige nyhedsartikler rapporteres det bredt, at børser er under kontrol fra centralbanker dem, der opererer i Indien, de er blevet bedt om at opretholde KYC- og AML-processen så streng som muligt, og hvis børser ser ondsindet aktivitet, bemærker RBI asap.

I øjeblikket er der ingen juridisk status om bitcoin eller kryptokurrency som sådan, men ifølge kilder skal rapporten og de lovgivningsmæssige rammer forventes indtil den 30. december. Man kan forvente, at RBI vil gå glip af store skattemuligheder, hvis de erklærer kryptovaluta ulovlig.

Forskellige børser kører i Indien, som Koinex, Unocoin, selvom disse børser er for tidlige i tjenester og rapporteres dårligt til kundeservice. Indiske kunder køber bitcoins fra websteder som localbitcoins, som er sikre og har god prisudbredelse.

Millennium

Dage er væk, hvor din ældre rådgiver dig om besparelser, indisk årtusinde i alderen 20 til 30 flytter til bitcoin og anden kryptokurrency som en form for besparelse, fordi banker ikke leverer sådan afkast på så kort tid. En anden grund kan være den økonomiske uro skabt af banker, der endnu ikke har sat mærker til unges hukommelse, da Indien går ind i tusindårsbefolkningen, chancerne for at vi flytter til kryptokurrency snart som andre nationer.

Startups

Der er mange startups, der arbejder i kryptoland uanset mønternes juridiske status i Indien

  1. Coinsecure er en Delhi-baseret start, der tilbyder bitcoin-handelsplatform
  2. Zebpay, unocoin, koinex, der arbejder som tegnebogstjenesteudbyder såvel som børser.

Mere end 10 startups er kommet op, der leverer tegnebog og udvekslingstjenester.

Overførsler

Bitcoin lover at sende penge globalt uden nogen involveret formidler eller uden at gå til en bank. Tro det eller ej bitcoin er næste efter Western Union med hensyn til markedskapital og afvikling.

Indiske bruger bitcoin som globale penge, hvis du nu vil have penge til din datter eller søn, der bor uden for landet, skal du blot sende bitcoin ved hjælp af en tegnebog uden besvær.

Overførsler er stadig et stort problem i Indien, hvor SWIFT tager få timer i dag bitcoin-transaktion kan ske øjeblikkeligt afhængigt af de betalte gebyrer.

Effekten af Demonetisering

Da modi-regeringen besluttede at tilbageføre 500 og 1000 tilbudsændringer, da Indien er et land kendt for besparelser, hvor folk blev tvunget til at lægge penge i banken, på den anden side var det tidspunktet, hvor indianerne begyndte at købe bitcoins og kryptokurrency, steg volumen og det var den tid, hvor bitcoin fik Asiens tillid med hensyn til lagring af værdi. Dette førte til høj stigning i bitcoinpriserne, og flere mennesker blev tiltrukket af at købe bitcoin og bruge dem som opsparing.

Konklusion

Ideen om at eje en kryptokurrency i Indien fungerer som at indsamle frimærker eller værdifulde, som kan bruges som status quo, det er hvad guld handler om. Bitcoin er penge på internettet, men det er sikkert af matematikreglerne, og ingen enheder styrer. At bevæge sig væk fra traditionelle kilder til opsparing og indskud, har indianere brug for tid til at vedtage kryptovaluta. Den bedste valuta for indianere bør være, som ikke kaster tekniske jargoner rundt her og der og er enkle at bruge.

Fortæl os dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarerne nedenfor, eller skriv til os på [email protected]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me