XPocket: En app til alle dine kryptoaktiver

Efterhånden som kryptoøkosystemet udvides, bliver det mere og mere kompliceret. Dedikerede blockchain-investorer skal holde styr på snesevis af forskellige apps og websteder: tegnebøger til forskellige mønter og tokens, dApps, DeFi-platforme, centraliserede og decentrale børser og så videre. At skulle skifte konstant mellem så mange forskellige apps er ikke kun kedeligt og tidskrævende – det bringer også sikkerheden for dine midler i høj grad i fare. Heldigvis er XPocket her for at ændre det.

Problemet: For mange apps

Multi-tegnebøger, der understøtter mange forskellige mønter og tokens, er næsten lige så gamle som selve blockchain-teknologien. Men alle de populære multi-currency tegnebogsløsninger hidtil har været meget begrænsede, og de leverede ikke nogen udvidede funktioner bortset fra den grundlæggende funktionalitet ved lagring, afsendelse og modtagelse af kryptokurrency.

Langt væk er de dage, hvor en kryptoinvestor simpelthen kunne købe en mønt eller et token på en central børs og sende den til sin tegnebog-app for at holde den. For i dag at være opdateret med markedet skal kryptokurrencyentusiaster bruge snesevis af forskellige apps, der tager meget lagerplads og bremser deres enheder.

Centraliserede børser som Binance eller Coinbase er gode til køb af bitcoin og andre kryptovalutaer med betalingskort eller kreditkort. Men fordi alle de mest lovende, undervurderede DeFi-tokens ikke er noteret på centraliserede børser, kræver investering i DeFi brug af DEX’er (decentraliserede børser) som Uniswap.

Det er en lignende situation med crypto-tegnebøger: alle de mest populære multi-tegnebøger med kryptokurrency hidtil har kun leveret grundlæggende funktioner. Stigningen af ​​DeFi gav plads til mere avancerede og komplekse tokens, og investorer, der fuldt ud vil nyde alle de muligheder, der tilbydes af sådanne løsninger som ikke-svampelige poletter eller rentebrug, er ikke i stand til at gøre det med deres forældede multi-tegnebøger designet kun med grundlæggende mønter og poletter i tankerne.

Løsningen: XPocket

XPocket er en revolutionerende krypto-app oprettet for at gøre blockchain-investorernes liv lettere. XPocket har alle de typiske funktioner i din yndlingsmultipung – som at gemme mønter og poletter eller foretage hurtige og sikre kryptokurrency-transaktioner – men indeholder også mange ekstra funktioner.

Lad os sige, at du gerne vil investere i et lovende DeFi-token uden XPocket. Du bliver nødt til først at købe BTC eller anden kryptovaluta på en central udveksling ved hjælp af et betalingskort, udveksle det til ETH, sende det til en Ethereum-tegnebog som MetaMask og til sidst forbinde tegnebogen til en decentral udveksling som Uniswap – kun efter alt det problemer du endelig kunne købe det token du ønsker.

Med XPocket sker alle ovenstående trin i en enkelt app. Forestil dig at være i stand til at købe kryptokurrency med et betalingskort direkte i din tegnebog og bytte den til en anden mønt eller et token, når du vil med det samme – med XPocket kan du gøre netop det.

XPocket er den første kryptokurrency multi-wallet app, der kommer med en fuldt integreret decentral udveksling kaldet PocketSwap. PocketSwap bringer alle funktionerne i populære DEX’er som Uniswap til din kryptotegn, så du køber en hvilken som helst mønt eller token, du vil have direkte i din tegnebog-app.

Andre kryptotegnebøger med flere valutaer på markedet giver dig kun de grundlæggende funktioner ved modtagelse, afsendelse og lagring af kryptokurrency. XPocket kombinerer alle de sædvanlige funktioner i en tegnebogsapp med fuld funktionalitet i en krypto-udveksling, hvilket giver dig også mulighed for at købe krypto med et betalingskort og uden problemer bytte det ene token til det andet. 

Men det er ikke alt – XPocket indeholder også mange ekstra funktioner for at sikre, at du vil være i stand til at opfylde alle dine kryptobehov i en enkelt app.

XPocket’s ekstra funktioner

Efterhånden som blockchain-økosystemet udvikler sig, bliver mønter og tokens mere avancerede og komplekse. Populariteten af ​​DeFi viser tydeligt, at kryptoinvestorer kræver mere end bare grundlæggende mønter og tokens, og de vil være i stand til at bruge blockchain-teknologi til sit fulde potentiale.

XPocket er den første kryptovaluta tegnebog designet med DeFi i tankerne. Med XPocket kan du være sikker på, at din crypto wallet-app fuldt understøtter alle de avancerede funktioner i dine foretrukne kryptovalutaer, såsom NFT’er (ikke-svampelige poletter) og DeFi-tokens, der bruger udbytteopdræt.

Ikke-svampelige poletter er digitale sjældenheder, der er gemt på blockchain, som kan sammenlignes med samlerobjekter som handelskort eller endda med kunstværker. Hver NFT er helt unik og sjælden, så deres priser kan nå meget høje niveauer, og en enkelt NFT kan endda være værd hundreder af tusinder af dollars. Gennemsnitlige kryptobøger og udvekslinger yder ikke fuld understøttelse af ikke-svampelige poletter, men med XPocket er det ekstremt let at opbevare og handle NFT’er.

Et af de mest populære træk ved DeFi-projekter er udbytteopdræt, som giver brugerne mulighed for at lægge deres midler på arbejde ved at låne kryptovaluta til andre brugere i stedet for bare at holde den i en tegnebog. Forældede kryptobøger blev ikke bygget med DeFi i tankerne, så de yder ikke fuld støtte til udbytteopdræt. XPocket er anderledes – det tilbyder fuld support til decentraliserede finansieringsløsninger som afkastopdræt.

Prøv XPocket!

XPocket er ikke bare endnu en kryptovaluta tegnebog – det er en unik mulighed for at udskifte alle de forskellige tegnebøger og udvekslinger, du bruger dagligt, med en enkelt app: nem at bruge, ekstremt sikker løsning, som garanteret opfylder alle dine krypto behov.

XPocket er et samfundsdrevet projekt, der arbejder tæt sammen med kryptovaluta-brugere over hele verden for konstant at tilføje nye funktioner. Hvis du har et spørgsmål at stille, et forslag at komme med, eller hvis du bare vil holde kontakten med udviklingen af ​​den mest avancerede krypto-app på markedet, skal du kontrollere XPockets sociale mediekanaler:

Internet side | Twitter | Telegram Chat | Telegrammeddelelser | Reddit | BitcoinTalk | Instagram | Facebook | Medium | Youtube 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me