SwC Poker – Todellinen Bitcoin-pelipeli

Vaikka kryptot yrittävät edelleen löytää jalkansa muilla teollisuudenaloilla, online-uhkapeliteollisuus on hyväksynyt uuden “rahan” muodon molemmin käsin. Tämä on johtanut siihen, että monet olemassa olevat ja tulevat uhkapelisivustot ottavat käyttöön kryptovaluutat talletus- / nostomenetelmänä, ja vain jotkut merkitsevät täysin. Täällä SwC Poker erottuu, koska se tarjoaa pokerifaneille rikastuttavan online-pokerikokemuksen – mutta “Ei pankkia, vain Bitcoin”.

SwC Pokerin yhteenveto

SwC Poker on puhdas Bitcoin-pokerisivusto, joka avattiin maaliskuussa 2015 SealsWithClubsin eettisen sulkemisen jälkeen. Käyttäjänimet ja krillimäärät säilyivät. Uuden sivuston eetos oli samanlainen kuin vanha, painottaen nimettömiä tilejä, matalaa rakea ja nopeita kotiutuksia. Internet-pohjainen organisaatio, jolla on maantieteellisesti hajautetut palvelimet ja työntekijät, SwC Poker on saavuttamassa hitaasti suosionsa marraskuussa 2018 julkaistun Bitcoin Poker 3.0 -uudistuksen jälkeen. Päivitetyn ohjelmiston käyttöönoton jälkeen pelaajilla on ollut vankka online-pokerikokemus neljällä asiakasversiolla: Windows, Mac, Android ja HTML5. SwC Poker hyväksyy pelaajia ympäri maailmaa, mukaan lukien yhdysvaltalaiset pelaajat kaikissa osavaltioissa.

Uusi ohjelmisto: Tervehdi Bitcoin Poker 3.0: ta

Koska pelin aiemmat versiot eivät tarjoaneet pelaajille vakaa, ensiluokkaista online-pokerikokemusta, SwC-tiimi päätti uudistaa koko alustan ja nimetä uuden version ”Bitcoin Poker 3.0”. SwC: n Bitcoin-pokeria voi nyt pelata lataamalla natiivisovelluksia Androidille, Macille ja Windowsille, tai sitä voi pelata HTML5-asiakkaan selaimessa, mikä antaa pelaajille nopean ja helpon tavan aloittaa. Pelin pelaaminen selaimessa vie vaivaa lataamisesta, mutta asiakaslataus antaa käyttäjälle mahdollisuuden saada erinomaista monipöytähallintaa laatta- tai CSS-asetteluissa. Vaikka PC- ja MAC-liitännät ovat melko puhtaat, jolloin vakavat pelaajat voivat pelata useita pöytiä, sen Android-sovellussuunnittelu mahdollistaa liikkumisen kokemuksen.

Rekisteröinti

Anonyymin kokemuksen tarjoamiseksi rekisteröinti SwC Poker -tilille on nopeaa ja helppoa. Se ei pyydä henkilökohtaisia ​​tietoja rekisteröintiprosessiin, mikä antaa online-pelaajille mahdollisuuden nauttia pelaamisesta paljastamatta henkilöllisyyttään. Rekisteröitymiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite.

Rake ja valikoima taulukoita

SwC Pokerilla on alin rake alalla, mikä on mahdollista vain käyttämällä Bitcoinia, jolloin siitä ei peritä pankkimaksuja, jotka voivat olla yli 30% jokaisesta talletuksesta fiat-pohjaisiin online-pokerisivustoihin. Tällä hetkellä SwC Pokerilla on 0% -2,5%: n käteispelejä matalalla korkilla ja 2% -5%: n turnauksissa, joissa on mahdollisuus 50% Rakebackiin Krill-kanta-asiakasohjelmansa kautta. Tämän “epäreilun halvan” raken ansiosta SwC: n tarjoama kauppa on vertaansa vailla missään online-pokeritilassa. 

Vaikka haravat ovat matalat, se ei vähennä pelikokemusta, koska sivusto tarjoaa täydellisen valikoiman pelityyppejä, joihin kuuluvat:

  • Hold’em: Ei rajoitusta, kiinteä raja ja potin raja.
  • Pot-raja Omaha: Korkea / matala, 5 korttia ja 5 korttia korkea / matala.
  • Stud: Kiinteä raja.
  • Chinese Poker, mukaan lukien OFC ja OFC 2-7.
  • Tasapeli: Kiinteä raja.
  • Lyhyt kansi: Ei rajaa.
  • Sekoitettu: HORSE, 8-peli, 11-peli ja Lowball.

Turnaukset, 24/7 ilmaisturnaukset, & Bad Beat Jackpot esiteltiin

Sivusto pyrkii tarjoamaan pelaajaystävällisiä ominaisuuksia ja tarjouksia. Se esitteli äskettäin The Bad Beat Jackpotin, joka on no-limit hold’em -kassapelipöydät, jotka rakentavat jättipottirahaston veloittamatta ylimääräistä rakea normaalin määrän yläpuolella. Kvalifiointi lyödä BBJ SwC Pokerilla on ässiä täynnä kymmeniä tai parempi lyönti, ja molemmat pelaajat käyttävät molempia reikäkortteja. Tämä tekee usein BBJ-osumia, keskimäärin 1 50 000 kädestä.

Turnauspelaajille BIG BTC on sivuston lipputurnaus, ja pääsyyn on usein ilmaisia ​​tai halpoja tapoja. Jos joku tarkistaa turnauksen aulan, he löytävät kaikki erilaiset mahdollisuudet päästä sisään. Sisäänosto on 10000 pelimerkkiä tai 0,01 bitcoin, ja palkintopotti alkaa 1 000 000 pelimerkistä tai yhdestä bitcoinista.

Sivusto tarjoaa myös Freeroll-turnauksia, jotka ovat käynnissä 24/7/365. Aikarekisteröinnissä tai alirekisteröinnissä on aina ilmaisturnaus 30 minuutin kuluessa aloittamisesta, joten uudet pelaajat voivat testata ohjelmistoa tekemättä talletusta tai yksinkertaisesti pelata ilmaiseksi milloin tahansa. Kun freeroll-pelaaja voittaa pienen määrän pelimerkkejä, hänellä on sisäänosto “No rake micro stakes” -taulukoihin, joissa on 0 rakaa. Nämä mikroilmastopöydät tarjoavat sivuston alarajapelaajille upean ympäristön testata strategioita tai pelata pokeria tuskin millään riskillä. SwC: n päätavoitteena on luoda terve pokeritalous alhaisimmista korkeimpiin panoksiin. 

Yksityisyys, asiakaspalvelu ja turvallisuus

Vaikka sivusto toimii täysin nimettömänä, sivusto tarjoaa kaksivaiheisen todennuksen tärkeille tilitoiminnoille, kuten sisäänkirjautumiselle tai varojen nostolle. Sen lisäksi, mitä tulee bitcoinien turvaamiseen, SwC käyttää järjestelmää, joka erottaa kaikkien pelaajien varat useissa lompakoissa vaihtelevalla saatavuudella. Pelaajille taataan myös, että vastustajat eivät huijaa heitä. Bitcoin Poker 3.0 -päivitys sisältää parannetut törmäystunnistustyökalut.

Asiakaspalvelua varten sivusto on ottanut käyttöön sähköpostin, joka on virallinen tukikanava, mutta käyttäjät voivat saada perustietoa koko sivuston chat-palvelusta ja Twitteristä. Vastausten nopeus on yleensä muutama tunti ja tarkkuus on melkein täydellinen.

Johtopäätös

Koska vain Bitcoin, SwC-pokeri tarjoaa upean ja samalla ammattimaisen krypto-pokerikokemuksen. Vahvojen ohjelmistojen kolminaisuus, matalat haravat ja suurin Bitcoin-pokerisivusto tekevät siitä yhden alan parhaista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me