Bitcoin of America Review: Osta bitcoineja suoraan yli 500 pankkiautomaatista Yhdysvalloissa

Bitcoin of America on virtuaalinen omaisuudenvaihto, joka omistaa ja ylläpitää laajaa Bitcoin-pankkiautomaattien verkostoa kaikkialla Yhdysvalloissa ja tarjoaa korkeatasoista vaatimustenmukaisuutta – työskentelemällä viranomaisten kanssa varmistaaksemme, että KYC / AML-sääntöjen noudattamista noudatetaan kirjaimena.

Yhdysvaltain CARE-paketin maailmanlaajuinen COVID-19-pandemia ja jakelu on nähnyt sijoittajien koko maassa etsivän vaihtoehtoisia varoja sijoittamiseen – Bitcoin ja kryptovaluutat johtavat tietä. Löydätpä Bitcoin-pankkiautomaatin paikallisesta myymälästäsi tai haluat ostaa suoraan heidän verkkosivustoltaan, Bitcoin of America tarjoaa käyttäjille molemmat vaihtoehdot nopean kaupan suorittamiseksi.

Artikkelin tulevissa osioissa keskitymme Bitcoin of America -historiaan, alustalla tarjottuihin varoihin ja maksutapoihin, noudattamisen edellyttämiin toimenpiteisiin sekä alustan käytön hyviin ja huonoihin puoliin – sekä paikallisesti että verkossa.

Yleiskatsaus: Bitcoin of America -alusta

Amerikan Bitcoin on yhdysvaltalainen digitaalisen omaisuuden vaihto ja Bitcoin-pankkiautomaattioperaattori, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti ja turvallisesti ostaa ja myydä BTC: tä ja Litecoinia (LTC) fiatin avulla. Vuonna 2015 lanseerattu Chicagon pääkonttorialusta, jolla on tällä hetkellä 15-50 työntekijää, on rekisteröity rahapalveluliike (MSB) Yhdysvaltain valtiovarainministeriössä (FinCEN)..

Alusta on täysin yhteensopiva asiakkaan tuntemisen (KYC) ja rahanpesun torjunnan (AML) sääntöjen kanssa, jotka ylläpitävät korkeita vaatimuksia virtuaalisen omaisuuden liiketoiminnassaan.

“Käyttämällä vankkaa rahanpesutapahtumien seurantajärjestelmää ja erinomaisia ​​käyttäjäystävällisiä maksuominaisuuksia tarjoamme nopeat ja turvalliset maksutapahtumat markkinoiden parhailla hinnoilla.”

Bitcoin of America toimii suoraan asiakkaidensa ja yleisönsä kanssa – joko paikallisilla pankkiautomaateilla tai verkossa – digitaalisen alustansa kautta ja poistaa kaikki välittäjät. Voit rahoittaa Bitcoineja ja Litecoineja suoraan ulkoiseen lompakkoon tai valita yrityksen tarjoaman salauksen lompakon.

Bitcoin of America BTM -liiketoiminta

Bitcoin of America on yksi suosituimmista Bitcoin-pankkiautomaattioperaattoreista, jolla on valtava salausautomaattien verkosto ympäri Yhdysvaltoja. Yhtiö on investoinut voimakkaasti paikallisiin salauskoneisiinsa asentamalla Bitcoin-pankkiautomaatteja suurimmissa kaupungeissa kioskeissa, ostoskeskuksissa ja kaupoissa ympäri maata..

Vuodesta 2015 lähtien Bitcoinin pankkiautomaattien määrä on kasvanut Statistan mukaan 348: sta yli 10 500 koneeseen ympäri maailmaa. Nämä luvut eivät osoita hidastumisen merkkejä, kun kryptovaluuttojen kiinnostus kasvaa ympäri maailmaa.

BOABitcoin-pankkiautomaattien kasvu koko maailmassa (Kuva: Statista)

Coin ATM Radar -aggregaattorin mukaan Yhdysvaltojen osuus on yli 80% maailman kaikista Bitcoin-pankkiautomaateista. Amerikan Bitcoin on yksi suurimmista

Bitcoin of America BTM -sijainnit

Tässä on luettelo joistakin osavaltioista ja kaupungeista, joissa Bitcoin of America’s BTM: t sijaitsevat:

 • Kaliforniassa
 • Las Vegas
 • Arizona
 • Texas – Huston
 • Florida
 • New York
 • Denver
 • Alabama
 • Louisiana
 • Etelä-Carolina
 • Pohjois-Carolina
 • Indiana
 • Mississippi
 • Ohio
 • Tennessee
 • Kentucky
 • Detroit
 • Oklahoma
 • Washington jne.

Lisää linkkejä Yhdysvalloissa on saatavilla tältä linkiltä tässä.

Kuinka tehdä yhteistyötä Amerikan Bitcoinin kanssa

Bitcoin of America BTM: ien asteittainen kasvu on mahdollista johtuen yrityksen kumppanuusverkoston kasvusta yritysten kanssa ympäri maata. Amerikan Bitcoinin “Partner With Us” -palvelu antaa yrityksille mahdollisuuden isännöidä yrityksesi digitaalista valuutanvaihtoa passiivisten tulojen ansaitsemiseksi. Keikka antaa kauppiaille, yrityksille, kioskeille ja kaupoille mahdollisuuden saada uusi tulovirta ja todistaa lisääntyneen liikenteen kioskeihinsa.

Bitcoin of America vastaa asennuskustannuksista ja mahdollisista käyttökustannuksista – yritykselle ei siirretä riskiä.

“Kun olet listannut sijaintisi verkossa, alueellasi olevat ihmiset, jotka etsivät Bitcoinia, vierailevat yrityksessäsi. Näistä uusista vierailijoista tulee yleensä sijaintisi kanta-asiakkaita ja he tekevät muita ostoksia. ” – Bitcoin of America -sivusto.

Jos haluat lisätä yritykseesi Bitcoin-pankkiautomaatin, noudata tätä linkki ja sinulla on mahdollisuus ansaita passiivisia tuloja jopa 500 dollaria kuukaudessa.

Bitcoin of America -verkkokauppapaikka

Vaikka Bitcoin-pankkiautomaatit tarjoavat nopeimmat ja halvimmat vaihtoehdot ostaa BTC: tä ja LTC: tä Amerikan Bitcoinista; käyttäjät, jotka haluavat ostaa omaisuutensa tietokoneelta tai älypuhelimelta, voivat siirtyä alustan verkkosivustolle ja ostaa suoraan BTC: n tai LTC: n. Alusta hyväksyy salauksen ostamisen ja myymisen pankkisiirrolla, pankkisiirrolla ja ennakkomaksukortilla.

Bitcoin of America -tablettivaihtoehto

Bitcoin of America tarjoaa myös suoran Bitcoin-myyntipisteen kauppiailta ja kioskeilta. Tunnetaan myös nimellä BTC-vaihtoehto, laskurit / tabletit rahoittavat BTC: n suoraan lompakkoosi vastineeksi käteisestä. Tämä vähentää virheitä, joita tapahtuu ostettaessa BTC: tä verkosta, kuten virheellistä osoitettasi. Se on paljon kuin bitcoin-pankkiautomaatti, mutta pienempi ja kassan isännöimä.

Johtopäätös

Salausvaluuttamarkkinoiden nousu avaa yhdyskäytävän esimerkiksi Yhdysvaltain Bitcoin of America -yritykselle tarjota nopeammin ja turvallisemmin vaihtoehtoja Bitcoinin ostamiseen. Alustalle asetetun vahvan vaatimustenmukaisuuden ja sääntelyrakenteen mukaan lukien intensiiviset KYC / AML-menettelyt, 24/7 asiakastukipalvelu ja halvat vaihtoehdot salauksen ostamiseksi, Bitcoin of America on tapa edetä salakirjoittajille Yhdysvalloissa..

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me