Tietosuojakolikot: Kuristavatko kasvavat säännökset Moneron, Dashin ja ZCashin kuolemaan?

mainos Phemex

2019 on ollut salakirjojen ympärillä lisääntyvän sääntelyn vuosi, ja myöhemmin kriittisten valuuttojen vaihto on kohdannut paineita noudattaa näitä säännöksiä. Tämä kehitys ei ole paljastanut hyvää yksityisyyden suojakolikoille, kuten Monero [XMR], Dash [DASH] ja ZCash [ZEC], jotka poistetaan yhä useammasta pörssistä, kun pörssi yrittää noudattaa säännöksiä. Jos listalta poistaminen jatkuu, kolikot todennäköisesti menettävät likviditeettinsä ja arvonsa. Selviävätkö yksityisyyden kolikot tässä vaiheessa vai ovatko ne loppu?

BitBay poistaa Moneron [XMR]

Viime aikoina ilmoitus, Itä-Euroopassa toiminut salauspörssi ilmoitti poistavansa Moneron [XMR]. Pörssi lopettaa XMR: n kaupankäynnin tuen 19. helmikuuta 2020. XMR-talletukset estetään. 29. marraskuuta 2019. Lisäksi tulevan Monero-haarukan takia pörssi lopettaa XMR-nostot 29. marraskuuta 2019 – 5. joulukuuta 2019. Kaikkien XMR-nostojen määräaika on 20. toukokuuta 2020..

Syy Moneron tuen peruuttamiseen on, että kryptovaluutta “voi valikoivasti hyödyntää nimettömyysominaisuuksia projektien joukossa”. Tällöin pörssi pyrkii estämään kaikki ulkopuolisten verkkojen rahanpesuyritykset. BitBayn viesti sanoo –

“Lisensoituna pörssi BitBayn on noudatettava markkinastandardeja. Markkinastandardien ja -määräysten noudattaminen antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme oikeudellinen varmuus ja mukavuus vaihtaa keskenään, osallistumalla ystävälliseen pankkijärjestelmään ja maksuoperaattoreiden saatavuuteen. “

Muut yksityisyyden suojakolikoiden poistamiset

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Monero poistuu pörssistä sääntelyyn liittyvien huolenaiheiden vuoksi. Aiemmin OKEx oli ilmoittanut poistavansa XMR: n ja Dashin (DASH), Zcashin (ZEC), Horizenin (ZEN) ja Super Bitcoinin (SBTC) sen alustalta. Viimeisimpien raporttien mukaan vaihto kuitenkin tarkistaa päätöstä poistaa XMR ja DASH.

Etelä-Korean pörssi Upbit oli myös poistanut listalta yksityisyyden kolikot, mukaan lukien Monero (XMR), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Haven (XHV), Bittube (TUBE) ja PIVX (PIVX).

Elokuussa Coinbase UK ilmoitti poistavansa ZCashin.

Aikaisemmalla brittiläisellä CEX.io: lla oli myös ilmoitti että se aikoo poistaa Dashin ja ZCashin luettelosta sääntelypaineen vuoksi. Vaikka CoinGecko näyttää edelleen Dashin listausparissaan, ZCash puuttuu kolikkoparien luettelosta.

Viime vuonna toukokuussa Coincheck oli poistanut XMR: n, ZEC: n ja DASH: n luettelosta japanilaisen sääntelyviranomaisen – Financial Services Agency – liiketoiminnan parantamista koskevan tilauksen jälkeen..

Syy – FATF: n matkustussääntö

Financial Action Task Force (FATF) on syy useimpien yksityisyyden suojakolikoiden poistamiseen. Se FATF on hallitustenvälinen järjestö, joka koostuu 39 jäsenmaasta ja jonka tavoitteena on kehittää politiikkaa, joka keskittyy rahanpesun estämiseen ja torjuntaan.

FATF: n matkustussääntö edellyttää kryptovaluutan vaihtoa, joitain digitaalisen lompakon tarjoajia ja muita salausyrityksiä jakamaan asiakastietoja, kuten nimiä ja tilinumeroita, varainsiirtojen vastaanottamiseen osallistuvien laitosten kanssa. Yksityisyyden suojakolikoiden tapauksessa vaihto pelkää noudattamatta jättämistä, koska näiden tietojen kerääminen on vaikeaa nimettömyyden vuoksi.

Jos pörssit jatkavat yksityisyyden kolikoiden poistamista, kolikot menettävät likviditeettinsä ja arvonsa. Ja näin yksityisyyden kolikoiden elämä päättyy. Itse asiassa listalta poistaminen on jo alkanut vaikuttaa yksityisyyden kolikoiden arvoon.

Monero-, Dash- ja ZCash-hinnat

25. marraskuuta ZCash saavutti kaikkien aikojen matalimman tason, 25,27 dollaria. Vaikka se on alkanut toipua ja käy kauppaa 28 dollarin tasolla, se on menettänyt yli 99% kaikkien aikojen korkeimman 3191 dollarin arvosta, jonka se saavutti lokakuussa 2016..

ZcashLähde: CoinGecko

Monero ei myöskään mene hyvin. Sillä on 90% kaikkien aikojen korkeimmasta arvostaan ​​542 dollaria, ja sen kauppa on tällä hetkellä 54 dollaria. Kolikko on kuitenkin säilyttänyt asemansa 20 parhaan kolikon joukossa markkina-arvoltaan huolimatta arvon jyrkästä laskusta.

Lähde: CoinGecko

Dash on samassa veneessä kuin ZCash ja Monero. Se on menettänyt yli 96% arvostaan ​​kaikkien aikojen korkeimmasta 1493 dollarista, joka saavutettiin salausaallon huipulla joulukuussa 2017. Se on nyt kaupassa 51 dollaria..

ViivaLähde: CoinGecko

Onko toivoa yksityisyyden kolikoista?

No, kaikkia ei välttämättä hukata yksityisyyden kolikoista. Monet salausyhteisön jäsenet uskovat edelleen, että yksityisyyden kolikot nousevat voittaviksi tästä vaikeasta vaiheesta.

LTS Seiche, BTSE: n globaalimarkkinointijohtaja, jos katsoo, että Moneron poistaminen listalta ei auta vaihtoa rahanpesun torjunnassa, koska käyttäjät siirtyvät KYC: tä edellyttävistä pörsseistä vaihtoihin, jotka eivät vaadi KYC: tä. Jos tämä toteutuu, yksityisyyden kolikot menestyvät edelleen maanalaisilla markkinoilla ja pienemmissä pörsseissä, jotka kykenevät kiertämään säännöksiä.

Jos pörssit todella haluavat torjua rahanpesua, poistetaan listalta $ XMR vaihto on lyhytnäköinen lähestymistapa. Ainoa mitä olet, on ohjata liikennettä alustoilta KYC-toimenpiteillä alustoille, kuten @bisq tai @helsinki jotka eivät tee KYC: tä, mikä vaikeuttaa elämääsi ketjuanalyysissasi. https://t.co/p9tzA7Onx4

– Lina Seiche (@LinaSeiche) 26. marraskuuta 2019

Multicoin Capitalin toimitusjohtaja Kyle Samani on sitä mieltä, että yksityisyyden suojakolikot tekevät todennäköisesti eeppisen paluun, kun he ovat lähteneet näistä vaikeuksista.

Näyttää siltä, ​​että yksityisyyden suojakolikoiden joukkolista poistaminen luettelosta on vasta alkamassa

Lopulta tulee olemaan paikallinen kerros, mutta mielestäni olemme melko kaukana tästä. Kun yksityisyyden suojakolikot todistavat sietokykynsä näiden vaikeuksien jälkeen, he voivat kuitenkin palata eeppisesti https://t.co/3veb6eNIFM

– Kyle Samani (@KyleSamani) 26. marraskuuta 2019

Binance ei näytä häiritsevän muita yksityisyyden kolikoiden poistamia pörssejä, ja tämä näkyy siitä, että se lisäsi äskettäin Monero, ZCash ja Dash lainausohjelmaansa.

Lisäksi Dashin johtaja astui äskettäin ja kirjoitti blogikirjoituksen todistaakseen, että Dash oli yhtä yhteensopiva FATF-matkan kanssa kuin Bitcoin. Itse asiassa Dashin kanssa yksityisyys on valinnainen ominaisuus, ja kolikko noudattaa samaa sääntöä kuin Bitcoin, ja kaikki Dash-tapahtumat tallennetaan julkiseen lohkoketjuun. Johtaja väittää myös, että Dashilla on pienempi riski noudattamatta jättämisestä kuin Bitcoi. Toivottavasti selitys auttaa vaihtoa ja sääntelyviranomaisia ​​näkemään Dashin eri valossa.

Onko tämä yksityisyyden kolikoiden loppu vai palaavatko ne takaisin? Jaa näkemyksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa! 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me