Viikko katsauksessa: kryptovaluutan hinta-analyysi viikolle 17. joulukuuta – 23. joulukuuta

mainos Phemex

Kongressin jäsenet Darren Soto esittelee Token Taxonomy Act -lain

Tällä viikolla demokraatti Darren Soto esitteli jälleen kongressimestari Warren Davidsonin kanssa Token Taxonomy Act -lain. Uudet laskusuunnitelmat poistavat sekaannuksen salauksen valuutan luokittelusta. Mikä tärkeintä, siinä todetaan, että digitaalinen omaisuus ei ole enää turvallisuutta, kun siitä tulee täysin toimiva verkko. Pari viikkoa sitten Sato oli liittänyt kädet Ted Buddhin lopettaakseen kryptovaluuttojen hintakäsittelyn. Nämä kaksi miestä olivat esittäneet pari lakiesitystä, jotka “ohjaavat CFTC: tä ja muita rahoitusalan sääntelyviranomaisia ​​antamaan kriittisiä suosituksia sääntely-ympäristön parantamiseksi sekä kuluttajien että liiketoiminnan kehittämisen puolella”.

Facebook takaisin salausotsikoilla

Bloombergin tämän viikon raportin mukaan “asiaa tuntevat ihmiset” ovat ilmoittaneet, että Facebook pyrkii luomaan vakaa kolikon WhatsApp-rahansiirtoihin. Yritys aikoo ilmeisesti aloittaa Intiassa, jossa maassa on yli 200 miljoonaa WhatsApp-käyttäjää ja 69 miljardia dollaria vuosittaisia ​​rahalähetyksiä. Kuten aina, on otettava tämä uutinen suolalla, koska ilmoitus ei ole itse Facebookista. Facebook luo salausvaluutan – aika vanha tarina. Facebook on kuitenkin lisännyt blockchain-tiimiään, mutta sillä on noin 40 jäsentä LinkedInin mukaan. Entinen PayPalin presidentti David Marcus on käyttänyt Facebook Messenger -sovellusta vuodesta 2014 lähtien ja johtaa tällä hetkellä blockchain-divisioonaa.

Vitalik antaa pääoman Ethereum Startup -yrityksille

Keräämällä joitain uutisia Twitteristä, kolmas johtava kryptovaluutta Ethereumin luoja, Vitalik Buterin, on lahjoittanut 300 000 dollaria kryptovaluutta Ethereumin aloittaville yrityksille. Buterin lahjoitti 300 000 dollaria kolmelle Etherum-startupille: Prysmatic Labs, ChainSafe Systems ja Sigma Prime. Jokainen startup-yritys on saanut 1K Ethereumin Buterinilta, joka myöhemmin paljastettiin Twitter-säikeessä. Kaikki kolme startupia työskentelevät tiettävästi Ethereum-verkon parantamiseksi ja siirtämiseksi Ethereum 2.0: een. ChainSafe on luomassa Ethereum 2.0 -yhteensopivaa asiakasta; Prysmatic Labs pyrkii parantamaan skaalautuvuutta, ja Sigma Prime työskentelee myös Lighthouse-nimisen 2.0-asiakkaan parissa..

Hongkong kiristää kryptovaluuttalakeja

Manner-Kiina on melkein sulkenut ovensa kryptovaluuttakaupalle maassa. ICO: t ja kryptovaluuttakauppa ovat edelleen sallittuja Hongkongissa. Nyt on tullut esiin raportteja siitä, ovatko ne salauspörssit, kauppiaat, sijoittajat, salausyritykset tai laitokset; kaikki ovat tiukemmassa valvonnassa Securities and Futures Commissionin (SFC) kanssa Hongkongissa. Uusimpien SFC-ohjeiden mukaan, nyt, lisenssi vaaditaan kaikille sijoitusrahastoille, jotka sisältävät yli 10% bitcoinista tai muista kryptovaluutta-kolikoista tai rahakkeista. Rahastot voidaan myydä vain ammattimaisille sijoittajille.

Binance käynnistää DEX: n ja 10 muuta fiat-vaihtoa vuonna 2019

Tällä viikolla Binancen toimitusjohtaja Changpeng ‘CZ’ Zhaoa haastateltiin äskettäin BTC: n ja Binancen viimeisimmistä tapahtumista ja hänen näkymistään markkinoilla eteenpäin. Haastattelun aikana CZ: ltä kysyttiin markkinoiden sulamisesta johtuvista Binancen laajentumisstrategian muutoksista, joihin hän vastasi sanoen: “Strategiamme ei ole muuttunut ollenkaan. Olemme käynnistäneet yhden fiat-pörssin toistaiseksi ja olemme käynnistämässä vielä 2-3 muuta seuraavan kuukauden aikana. Ensi vuonna haluamme edelleen rakentaa vielä 10 fiat-vaihtoa ja käynnistämme myös hajautetun vaihdomme (DEX), joka on erittäin ydinteknologiaan perustuva vaihto

HintakaavioLähde: Coin260.com

Bitcoin (BTC)

Täältä tulee joulu ja niin tekee Joulupukin ralli, joka tuo kaikki vihreät salaust markkinoille. Se on ollut ensimmäinen kerta viimeisten kahden viikon aikana, kun Bitcoin on siirtänyt yli 4000 dollaria jatkaen nousevaa matkaa. Hinnat nousivat viikon korkeimmalle pisteelle 4 198,43 USD ja alimpaan 3 253,12 USD: n pisteeseen. Vaihtoja, jotka olivat aktiivisempia, volyymin mukaan, BTC: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat BitMex (21,94%), CoinBene (3,72%) ja DOBI Trade (2,93%)

Michael Novogratz on ennakoinut Bitcoinin ympärillä näkyvistä uutisista lyhyellä aikavälillä 3 000–6 000 dollaria

Ripple (XRP)

XRP on edelleen toisella sijalla, kun Ethereum jatkaa voittoa. Ylimpänä tällä viikolla XRP: n hinnat olivat 0,393330 dollaria ja pohjaa kohti se noteerasi 0,2886942 dollaria. Vaiheet, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti XRP: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat ZB.COM (13,07%) Bitbank (11,00%) ja ZBG (7,62%)

Tällä viikolla XRP: lle XRP äänesti Twitterissä parhaana jouluna ”salauslahjana”

Ethereum (ETH)

Eetteri, kuten BTC, on nousussa ja on nyt vahvasti yli 100 dollarin tason. Ethereum huipulla, tällä viikolla, oli 119,09 USD ja alimmillaan 85,38 USD. Markkinat, jotka olivat aktiivisempia, ETH: lla eri pareittain tällä viikolla, olivat DOBI-kauppa (6,46%), OEX-kauppa (4,77%) ja OKEx (4,74%)

Ethereumia tällä viikolla ympäröivien uutisten joukossa Joseph Lubin, Ethereumin perustaja ja ConsenSysin perustaja, räjäytti kriitikoitaan (etenkin salauksen “toimittajia ja bloggaajia”) ja sanoi näkevänsä ”erittäin valoisan” tulevaisuuden Ethereumille ja sen ekosysteemille.

Muut liikkeet ja ravistimet

Muut kolikot, jotka valmistuivat tällä viikolla ylä- ja alaosaan Coin Market Cap -tuotteen mukaan (katsottu 23. joulukuuta kello 15.35 IST), olivat

Liikkuvat

  • Kolikko – Näytetään nousua 211,20%
  • NKN – Näytetään 152,07%: n nousu
  • Spendcoin – nousu 149,16%

Ravistimet

  • Veros – Näytetään pudotus 95,95%
  • empowr-kolikko – pudotus 94,79%
  • True Deck – pudotus 82,20%

Mikä olisi mielestänne salausmarkkinoiden mieliala ensi viikolla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me