Margex: Fremtiden for kryptovalutaderivater, der handler med op til 100X gearing!

Da kryptovalutamarkedet ramte $ 1 billioner markedsværdi tidligere på året, kom en bølge af investorer ind på handlingen – alt sammen på jagt efter overfladiske vækstrater. I søgen efter endnu flere gevinster er krypto-gearet handel også steget et hak, da handlende prøver at forstærke potentiel fortjeneste på deres positioner. 

I denne artikel fokuserer vi på Margex, en af ​​de hurtigst voksende kryptoderivatudvekslinger, der tilbyder en ren, brugervenlig og høj gearingsplatform til professionelle forhandlere – så de kan få mest muligt ud af deres kryptohandel.

Hvad er Margex?

Margex er en Bitcoin-baseret derivathandelsplatform, der giver handlende mulighed for at handle med op til 100X gearing. Platformen sigter mod at slippe af med den komplekse handelsstruktur i krypto, samtidig med at den giver en brugervenlig, billig og sikker platform til at gennemføre handler. 

Unikt tilbyder Margex en næste generations platform bygget som den første community-driven udveksling, der giver brugerne mulighed for at stemme og vælge et sæt funktioner og endda foreslå nye. Dette giver handlende mulighed for at deltage i opbygningen af ​​deres drømmehandelsplatform, sagde en talsmand fra virksomheden. 

Den Seychelles-domicile-børs, der blev lanceret i 2019, giver handlende adgang til globale kryptomarkeder og bringer et nyt niveau af komfort til handlende. Brugere kan handle Bitcoin futures med gearing på seks tokenpar inklusive ETH, LTC, XRP, EOS, YFI og BTC. 

Hvorfor Margex?

På trods af at være relativt nyt på markedet rangerer Margex som en af ​​de bedste kryptoderivatudvekslinger rundt. Og der er flere grunde til, at du skal kigge og prøve platformen.

 • Privatliv: Udvekslingen værdsætter dit datas privatliv og videregiver ikke nogen af ​​dine personlige oplysninger. Derudover er der ingen KYC på børsen. 
 • Sikker handel: Margex udnytter den mest praktiske og meget skalerbare infrastrukturtype, der selv under højeste markedsaktivitet gør det muligt for handlende at handle uafbrudt. Midler opbevares i en kold tegnebog for at sikre de højeste sikkerhedsniveauer.
 • Gennemsigtighed: Et klart instrumentbræt over alle dine handler, ordrer og henrettelser er tilgængeligt for dig, så du altid har kontrol over dine midler. 

MP-skærmsystem

Trods at nå et billion dollar-marked er kryptofeltet stadig i sin barndom, derfor den vilde volatilitet på markedet. Ikke desto mindre er markedsmanipulation på kryptomarkedet stadig stærkt oplevet på det globale marked. Dette har ført til, at flere tilsynsmyndigheder og regeringer opfordrer til øgede love og regler for at styre markedet. 

Margex leverer dog en unik og eksklusiv løsning – MP Shield – der sigter mod at beskytte dig mod risikoen ved markedsmanipulation og forhindre uretfærdig likvidation af handler. Så hvordan fungerer MP Shield?

Som nævnt før er Margex afhængig af 12+ forskellige likviditetsudbydere for at oracle kryptoprisbevægelserne. Gennem sin AI-baserede algoritmiske teknologi sporer Margex konsekvent prisfeeds fra hver likviditetsudbyder for at sikre, at der ikke er nogen manipulation med nogen af ​​dem. 

Navnlig fokuserer Margex på at give fair og lige handelsmuligheder til alle handlende ved løbende at overvåge mistænkelige handelsaktiviteter. Børsen viser heller ikke illikvide kryptoaktiver, der undertiden prisopblæses og manipuleres i ‘pump and dump’-ordninger. 

Udnyt handel og margin

Som antydet tilbyder Margex brugerne en høj gearing på op til 100X af deres positioner, hvilket øger deres potentielle fortjeneste på handlen. Nedenfor er en komplet tabel over gearingspecifikationerne til alle aktiver på Margex:

Billede: Margex / gebyrer

Platformen tilbyder minimum gearing på 5X på hvert omsætteligt aktiv med den mindste ordrestørrelse indstillet til aktivet på $ 1.

Funktioner af Margex

Bortset fra MP Shield-beskyttelsessystem og avanceret gearingshandel tilbyder Margex også en række funktioner på sin platform, herunder: 

 • Ingen KYC-overholdelse (Know-Your-Customer) for forhandlere. 
 • Meget likvide markeder bakket op af 12 likviditetsudbydere.
 • Lynhurtig ordreudførelse. 
 • Konkurrencedygtige handelsgebyrer.
 • En venlig brugergrænseflade.
 • All-deal-indikatorer (handelsgebyrer, finansiering, PnL osv.) Er tilgængelige på skærmen i realtid til enhver aftale.
 • Justerbar isoleret gearing op til 100X på alle omsættelige aktiver. 
 • Samtidig brug af stop-loss / take profit for hver handel
 • MP-skærmsystem

Handelsgebyrer, udbetalinger og indskud 

Indskud og udbetalinger 

Margex-indskud og udtagningskanaler er dog begrænset til kun Bitcoin, der viser en mangel for nye brugere, der ønsker at købe kryptoderivater med fiat. Børsen giver også mulighed for at købe krypto med dit kreditkort gennem deres tredjeparts strategiske partner, Changelly.

Tilbagetrækning er også begrænset til en gang om dagen kl. 13:00 UTC, da alle midler af sikkerhedsmæssige årsager er gemt i en kold opbevarings tegnebog. Tilbagekaldelser opkræves ved 0,0005 BTC plus det variable netværksgebyr. 

Gebyrer

Margex tilbyder meget konkurrencedygtige gebyrer på tværs af alle handelsinstrumenter med producentens og takers gebyrer på henholdsvis 0,019% og 0,06%. 

Børsen tilbyder også finansieringskurser over natten, som er baseret på talrige faktorer som markedsvolatilitet, det globale forhold mellem åbne lange / korte handler og vil ændre sig i overensstemmelse hermed. Finansieringsomkostninger forfalder hver 8. time.

Den fulde gebyrstruktur er tilgængelig her.

Ekstraudstyr 

 • Henvisningsprogram

Margex tilbyder også klienter et henvisnings- og tilknyttet program, der giver dem en chance for at tjene passiv indkomst fra deres handler. I modsætning til andre børser deler Margex en retfærdig og flad 40% af de handelsprovisioner, du tjener ved din henvisning. Betalingerne foretages dagligt i Bitcoin med et klart analysesystem, der leveres for at holde styr på dine provisioner. 

 • Live demo

Vil du lære at handle med kryptoderivater uden risiko involveret? Du kan gå over til Margex Live Demo-platformen, der tilbyder dig virtuelle midler til at øve gearing og marginhandel. 

 • Fællesskabsstyrede funktioner 

Margex giver brugerne mulighed for at foreslå og stemme på funktioner, som de gerne vil se på platformen – i en førsteklasses ”community-driven” udveksling. Dette sigter mod at etablere en perfekt handelsplatform for handlende. 

Er Margex et legitimt projekt?

Der er et stort antal fidusprojekter, der beskærer kryptovalutaindustrien, men det er sikkert at sige, at Margex-udveksling bestemt ikke er en af ​​dem. Børsen tilbyder en legitim og reguleret platform, der er specialbygget af et erfaren team af udviklere, der dræber enhver tvivl om, hvorvidt projektet er falsk. 

Konklusion

Margex overtager gradvist markedet for kryptoderivater gennem sin unikke og brugervenlige platform. På trods af at de konkurrerer med allerede etablerede børser som Binance, Deribit og Huobi, giver børsens overlegne funktioner det krav om at blive en af ​​de bedste kryptoderivatbørser i verden. 

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er MARGEX?

Margex er en bitcoin-baseret derivatudveksling (handelsplatform), der giver handlende mulighed for at handle med op til 100x gearing.

 • Er bankoverførsel en tilgængelig indbetalingsmetode på Margex?

Nej. Men brugere kan bruge deres kreditkort til at indbetale penge til deres Margex-derivathandelskonto. 

 • Er amerikanske investorer tilladt på Margex?

I øjeblikket har ingen amerikanske investorer tilladelse til at handle på platformen. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me