Anycoin Direkte anmeldelse: Handel hurtigt, nemt og sikkert

Købe & Sælg kryptovaluta let, hurtig og sikker!

Mange cryptocurrency-udvekslinger har legioner af mennesker, der ikke kan lide deres tjenester. Nogle mennesker hader deres kundeservice. Andre er utilfredse med de opkrævede gebyrer eller hastigheden for at gennemføre transaktioner. Men det er ikke tilfældet med det firma, vi er ved at gennemgå nedenfor: 

Anycoin Direct er baseret i Holland og er primært målrettet mod mennesker i Europa, og det letter den betaling fra næsten alle de metoder, der er populære i Europa, inklusive kreditkort.

Men det er ikke alt …

Anycoin Direct er utrolig hurtig. Det er en af ​​grundene til, at det er så populært. I modsætning til nogle af sine konkurrenter fuldender denne udveksling transaktioner med det samme. Så når du sender en betaling til virksomhedens bankkonto, modtager du straks krypto.

Fortsæt med at læse for at finde flere detaljer om kryptobørs.  

Anycoin Direct: En oversigt

Som nævnt er Anycoin Directs primære målgruppe europæiske brugere. Dens mission er ifølge CTO Julian Van der Wijst at gøre kryptovalutahandel så simpelt som at købe en T-shirt online.

Og ærligt, det ser ud til at have spikret denne mission. Det har et pænt designet websted og en grænseflade, der gør det utroligt nemt at købe eller sælge krypto. Alt hvad du behøver er at registrere dig for en konto, tilføje penge til den og modtage Bitcoin eller altcoins til gengæld. Du kan få adgang til hjemmesiden på engelsk, hollandsk, tysk, spansk, fransk og italiensk sprog efter din egen bekvemmelighed. 

Se dette for at få mere indsigt kort video. Det leder dig gennem processen til oprettelse af konto, hvordan du køber Bitcoins og en opsummering af alt, hvad du kan forvente af virksomheden på mindre end to minutter.

Hvilke kryptoer kan du handle?

Hos Anycoin Direct kan du handle en bred vifte af populære kryptokurver hurtigt og bekvemt. De omfatter:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 •  Krusning
 •  Litecoin
 •  IOTA
 • NEO
 •  Cardano
 •  Stjernelys
 •  EOS
 •  Monero
 •  Bitcoin kontanter
 • Dogecoin
 •  Dash
 • ZCash
 • OmiseGO
 • Ethereum Classic

Interessant nok har udvekslingsplatformen et unikt system til valg af mønter, der skal understøttes. Præcist viser den kryptoer med et sundt teknisk system, et anstændigt volumen, bevist anvendelighed og et aktivt samfund. Som et resultat kan du være sikker på, at alle altcoins på denne platform er etableret og kan handles uden ulemper.

Hvilke betalingsmetoder kan du bruge?

Som et firma, der vil have dig til at købe krypto så hurtigt som at bestille en T-shirt online, forventer du praktiske bankmuligheder. Heldigvis er det tilfældet for Anycoin Direct. Du kan købe bitcoin ved hjælp af SEPA mod et gebyr på ca. 1-2% + € 0,50. Eller du kan bruge en af ​​disse muligheder:

 • Giropay
 • Kreditkort
 • Mybank
 • iDeal
 • eps
 • Sofort
 • Trustpay
 • Mistercash

Når det kommer til udbetalinger, kan du sælge din krypto kontant, og den overføres til din SEPA-bankkonto. Selvfølgelig modtager du pengene lige så hurtigt som du modtager din krypto under indskud.

Trin til handel med krypto på Anycoin Direct

Du kan købe og sælge kryptoer på Anycoin Direct i et par trin. Sådan fungerer det.

 • Opret en konto

Besøg Anycoindirect.eu og klik på “Registrer” for at tilmelde dig. Angiv en e-mail-adresse, og udfyld en image captcha-kode. Du modtager derefter en e-mail med en kode til bekræftelse. Derefter skal du angive dit navn, vælge en sikker adgangskode og bekræfte dit telefonnummer (valgfrit). Du bliver straks logget ind på din konto.

 • Opsæt din Crypto Wallet

Før du køber Bitcoin, skal du sikre dig, at du har en BTC-tegnebog. Det er her din krypto vil blive sendt. Anycoin Direct er utrolig hurtig, så du vil have en fungerende tegnebog, når du vælger at købe noget krypto.

 • Køb Cryptos

Indstillingen “køb” er den første ting i Anycoin Directs menu. Klik på den, og vælg, hvilken kryptovaluta du vil købe. Vælg det beløb, du ønsker at bruge, og platformen fortæller dig, hvor meget Bitcoin eller altcoins du modtager.

Derefter skal du indtaste din modtagelsesadresse. Igen er dette din kryptotegnebog, hvor du kan forvente at modtage kryptoer.

 • Sælg dine Cryptos

Forudsat at du køber Bitcoin, og det værdsætter efter et par dage. Du kan sælge mønterne på Anycoin Direct og modtage kontanter med det samme. Processen er ligetil. Besøg afsnittet “Sælg” og vælg, hvad du vil sælge.

Indtast derefter din bankkonto. Vælg, hvor meget Bitcoin du vil sælge, se forventede gebyrer, og bekræft kontrolordren.

Dernæst er at overføre dine Bitcoins og altcoins til en adresse leveret af Anycoin Direct. Når det er bekræftet, overfører handelswebstedet den tilsvarende kontante værdi på din bankkonto.

Skulle du bekymre dig om sikkerhed?

Anycoin Direct er en etableret kryptobørs etableret i 2013 i Veghel, Holland. Det bruger SSL-kryptering og en række flere sikkerhedsforanstaltninger for at sikre kundernes data.

Fordi det ikke indeholder dine kryptokurver, behøver du ikke bekymre dig om, at Anycoin Direct bliver hacket. Du opbevarer dine Bitcoins i din valgte tegnebog, så der er ingen chance for at miste mønterne på børsen.

Detaljerede vejledninger

Nye kryptobrugere behøver ikke at handle blindt. Anycoin Direct har mange Bitcoin-guider, herunder hvordan man køber og sælger det. Hvad der er mere interessant er, at disse guider også er tilgængelige for flere andre kryptokurver. Klik her for at se den komplette liste og tjekke info faner.

For mere information, se dette bitcoin guide eller hvordan man bruger Anycoin Direct her

Kunde service

Anycoin Direct er stolt af at være en af ​​de første kryptobørser, der leverer kundeservice via live chatbots. Det tilbyder stadig hjælp ved hjælp af denne kanal. Du kan dog også skyde en e-mail igennem [e-mail beskyttet] eller besøg deres F.A.Q-side for at få svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvis deres Trustpilot-anmeldelser er noget at gå efter, ser Anycoin Direct ud til at være en forkæmper for fremragende kundesupport. De har en 9/10 vurdering fra over 10.000 anmeldelser. Det er fænomenalt. 

Anycoin Direct-bloggen

Anycoin Direct blog er en autoritativ, informativ platform til at holde sig opdateret med blockchain-branchen. Det opdateres hver uge, og du kan vælge disse artikler direkte til din e-mail-boks uden problemer. Det er også en læringsressource. Så hvis du er ny inden for krypto, anbefaler vi, at du starter med at besøge bloggen.

Yderligere Information

Anycoin Direct giver ikke gearing for handlende. Men det er på grund af hvordan det fungerer. Den har ikke en Meta 4-handelsgrænseflade. I stedet er det et simpelt værktøj, der hjælper dig med at veksle kontanter til krypto eller omvendt stressfri.

Når det kommer til gebyrer, opkræver virksomheden 1-2% af dit ordrebeløb plus et fast 0,50 €. Det er en lav opladning på begge måder. Men pas på, du opkræver også gebyrer fra betalingsmetoder og blockchain-minearbejdergebyrer.

Det er også værd at bemærke, at Anycoin Direct har et differentieret kontosystem. Det første niveau kræver ikke verifikation og giver dig mulighed for at købe crypto fra € 10 til € 100. Dine grænser stiger med hvert niveau niveau.

Resumé

Anycoin Direct er en hollandsk-baseret kryptobørs, der blev lanceret i 2013. Det er et af de bedst bedømte handelssteder derude, så det er værd at tjekke ud. Deres gebyrer er utroligt lave. At købe og sælge krypto er ligetil, og deres kundeservice er usædvanlig.

Oplev mere om, hvad deres kunder siger om Trustpilot.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me